Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Tüm deneme süre isteklerini yükledim. Hayırlı denemeler

Çekilebiliyor hocam. Ama günlük toplu video indirmede 100 olduğu komple kanalı değilde örneğin en iyi 100 videosunu yükleyebilirsiniz kanalınıza.

hocam size sistemin bi sorunundan bahsedicem.destegede yazdım ama yoğunlukdan dolayı bakamassınız diye burayada yazıyorum.

toplu link bölümünde kanal çekden 1 video çekiyorum sonra bu kanalın videolarını otomatik olarak çek butonuna tıklıyorum

"Otomatik kanal çekimi tanımlandı.
ilk kontrolü siz yaptınız, sonrasını sistem yapacaktır."

yazıyor ama otomatik kısmına gelmiyor.sorunlu sanırım şuanda orası.

hocam size sistemin bi sorunundan bahsedicem.destegede yazdım ama yoğunlukdan dolayı bakamassınız diye burayada yazıyorum.

toplu link bölümünde kanal çekden 1 video çekiyorum sonra bu kanalın videolarını otomatik olarak çek butonuna tıklıyorum

"Otomatik kanal çekimi tanımlandı.
ilk kontrolü siz yaptınız, sonrasını sistem yapacaktır."

yazıyor ama otomatik kısmına gelmiyor.sorunlu sanırım şuanda orası.

Dün gece o bölüme bakım yaptım, bazı arkadaşlar otomatik emri veriyorum direk çekmeye başlıyor dedi. Logo, translate özgünleştirme ve günlük limiti daha belirtemeden hemen çekiyor dedi. Bu nedenle artık emri verince 20-25 dakika direk çekmelere başlamıyor. Ayar yapılması için süre tanımış oluyor.

Dün gece o bölüme bakım yaptım, bazı arkadaşlar otomatik emri veriyorum direk çekmeye başlıyor dedi. Logo, translate özgünleştirme ve günlük limiti daha belirtemeden hemen çekiyor dedi. Bu nedenle artık emri verince 20-25 dakika direk çekmelere başlamıyor. Ayar yapılması için süre tanımış oluyor.

tamam teşekkürler

hocam, toplu link bot kısmını, toplu video için uyarlayamaz mısınız? yani diyelim elimde 300 tane link var bunları toplu video kısmında girsemde sistem onları zamanla yüklese olmaz mı? yani ben kanal kopyalamıyorum çokça videoyu youtube'dan tek tek seçiyorum ancak sayı çok olduğu için toplu link kısmı yetişmiyor.

Masaüstünden yüklemeyi dört gözle bekliyorum.
Benim işime en çok yarayacak özelliklerden.
Masaüstünden eklesek 5-10 video o bütün gün atsa on numara olur. Özgüne yöneltir.

video ortası reklamları üşendiğim için yapmaya fırsat bulamıyordum. gelen özellik beni benden aldı kazanç 2.ye katlandı :)

hocam herşey çok güzel de 2 gündür ünlemler ile baş edemiyoruz. Yeni açtığımız kanallardaki eklediğimiz videoların yaklaşık %50 lik kısmı ünlem aldığı için siliniyor . Bu sorun dikkatinizi çekti mi ?

Toplu link yükelemde 2 linke gelirken onay istiyor yani her linkte onay istiyor sistmede sıknıtımı var ?

Bilgisayarınızdaki Videoları Yükleme Eklenmiştir.

+ Artık Bilgisayarınızdaki videoları youtube.com hesabınıza yükleyebilirsiniz. Ayrıca yükleme yaparken logo,intro,alt yazı, ses kapatma, boyut küçültme, süre kesme ve renk ayarlarınıda yapabilirsiniz.

Not: Videoyap.com içerisindeki hiçbir sistem sizin internet kotanızı kullanmıyor ve internet hızınıza bağlı iş yapmıyordu. Tüm herşey videoyap.com serverları tarafından yapılıyordu. Fakat artık sadece bu özellik sizin internet kotanızı ve internet hızınıza göre işlem yapar. Çünkü sizin bilgisayarınızdaki bir videoyu başka türlü internete yüklenme ihtimali yoktur.

pcden.png

hocam, toplu link bot kısmını, toplu video için uyarlayamaz mısınız? yani diyelim elimde 300 tane link var bunları toplu video kısmında girsemde sistem onları zamanla yüklese olmaz mı? yani ben kanal kopyalamıyorum çokça videoyu youtube'dan tek tek seçiyorum ancak sayı çok olduğu için toplu link kısmı yetişmiyor.

Hocam, bu özelliğe benzer bir özellik yakında gelicektir. O geldikten sonra bunuda entegre ederim. Teşekkürler öneri için.

Masaüstünden yüklemeyi dört gözle bekliyorum.
Benim işime en çok yarayacak özelliklerden.
Masaüstünden eklesek 5-10 video o bütün gün atsa on numara olur. Özgüne yöneltir.

Dört gözle beklediğin özellik eklenmiştir hocam.

video ortası reklamları üşendiğim için yapmaya fırsat bulamıyordum. gelen özellik beni benden aldı kazanç 2.ye katlandı :)

Kazancın inşallah daha da artar hocam. Bu duruma gelmenize sevindim.

şuan her şey sorunsuz teşekkürler hocam...

Teşekkürler, inşallah hep sorunsuz devam edicez.

вєякαη;279490' Alıntı:
Hak Talebi eklediğiniz için Teşekkür ederim :)

Rica ederim hocam, sonuçta birçok üyemin sizin gibi birden çok hesabı var hocam. Onlar hesapları arası hak transfer yapması gerekiyordu. Bana iletmesi onları yavaşlatmış oluyordu.

Teşekkürler hocam.

hocam herşey çok güzel de 2 gündür ünlemler ile baş edemiyoruz. Yeni açtığımız kanallardaki eklediğimiz videoların yaklaşık %50 lik kısmı ünlem aldığı için siliniyor . Bu sorun dikkatinizi çekti mi ?

Malesef hocam şöyle bir durum var. youtube.com yeni kanallarda özellikle artık ünlemi daha çok çıkarıyor. Bana göre bu günlerde 10.000 altı izlenmeli kanallara günde 30-40 dan fazla video yüklemeyin hocam. daha fazlası daha çok ünleme düşürüyor. Eski kanallara daha çok yükleyin onların ünleme düşme oranı az. Youtube.com tam olarak düzenlemesini yapsın elbet ünleme çare çıkar o da çıkınca sisteme entegre ederiz.

Toplu link yükelemde 2 linke gelirken onay istiyor yani her linkte onay istiyor sistmede sıknıtımı var ?

Merhaba hocam, o bölümde yenilik yapıyordum.

Toplu link bölümünde 25 adet video yüklerken bir videonuzun yüklenmesi 8 dakikadan fazla sürdüyse altında bir buton açılıyor aşağıdaki videonunda yüklenmesi başlasın. Yani bu şekilde bekleme oranınızı ve internetiniz koparsa oradaki yükleme aksaklığını gidermiş olduk.

Hocam bnde bi kac gundur botu kullaniyorum. Gercekten cok basarili. Ama bir istegim var sizden. 25 link siniri yine olsun ama sisteme linkleri atalim biz bitene kadar her yarim saatte 25 link atsin. Yoksa cok zaman kaybettiriyor hocam.
Saygilar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, kolay gelsin. Ben kanallarıma tek tek video attığımda bir sorun yok fakat toplu videoyan attığımda hiç hata vermeden süreç devam ediyor fakat sonuçta hiç bir video yüklenmemiş oluyor. Sebep nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri