Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam bnde bi kac gundur botu kullaniyorum. Gercekten cok basarili. Ama bir istegim var sizden. 25 link siniri yine olsun ama sisteme linkleri atalim biz bitene kadar her yarim saatte 25 link atsin. Yoksa cok zaman kaybettiriyor hocam.
Saygilar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O işlemi her serverım yapamadıgı için bulunmuyor. İnş yakında yapıcak sistem

Merhabalar, kolay gelsin. Ben kanallarıma tek tek video attığımda bir sorun yok fakat toplu videoyan attığımda hiç hata vermeden süreç devam ediyor fakat sonuçta hiç bir video yüklenmemiş oluyor. Sebep nedir ?

Şuana kadar ilk defa sizden duydum hocam. Yaptığınız hatalı bir işlem vardır kimsede bekleyen 1-2 saatten fazla topluda bekleyen videosu yok. Destekden ticket atın hesap log inceleyim.

O işlemi her serverım yapamadıgı için bulunmuyor. İnş yakında yapıcak sistem

Şuana kadar ilk defa sizden duydum hocam. Yaptığınız hatalı bir işlem vardır kimsede bekleyen 1-2 saatten fazla topluda bekleyen videosu yok. Destekden ticket atın hesap log inceleyim.

hocam bendede başladı aynı sorun.3 gündür galiba aynı sorunu çekiyorum.

kanal playlist çekiyorum çekmiyor.kopyala diyorum yapmıyor.3 gündür kanser etti beni.önceden çekti fakat şimdi çekmiyor video haklarım birikmişti onları harcıyor hatta ama video yok ortada.

hocam bendede başladı aynı sorun.3 gündür galiba aynı sorunu çekiyorum.

kanal playlist çekiyorum çekmiyor.kopyala diyorum yapmıyor.3 gündür kanser etti beni.önceden çekti fakat şimdi çekmiyor video haklarım birikmişti onları harcıyor hatta ama video yok ortada.

Hocam acil uyarılar bölümüne bakın ünleme dönüşüyor ve sistem siliyordur. Yoksa serverın yüklememe ihyimali yok yüklediğim videolardan sonradan silinmiş olarak görebilirsiniz. Youtıbe un 3 gündür uyguladıgı ünleme dönüştürmeden oluyor.

Hocam acil uyarılar bölümüne bakın ünleme dönüşüyor ve sistem siliyordur. Yoksa serverın yüklememe ihyimali yok yüklediğim videolardan sonradan silinmiş olarak görebilirsiniz. Youtıbe un 3 gündür uyguladıgı ünleme dönüştürmeden oluyor.

(24.02.2014 03:46)

hocam son silinme bu sabah çektim gene aynı.çekmiyor çekti gözüküyor.

hani video bekleme yeri varya orada 50 video 5sn'de yüklemiş gözüküyor beklemeden yüklemek için tıklayın bölümü varya orası.yalnız tıklamıyorum sadece rakama bakıyorum 5sn sürüyor.

destekten yazdım hocam müsait olunca bakabilirseniz iyi olur.şimdi işe gidicem kontrol edemeyebilirim ama ordaki tüm gmail hesaplarıma bile girip bakabilirsiniz.yüklendi gözüküyor ama yüklenmiyor.Gmail hesaplarım kanallarım bölümünde.

kadirkaradag92 hotmail

bende de 90a yakın video yükle dedim 37 sini yükledi bitti dedi.
sonra 72 tane daha yükle dedim 5dk dolmadan bitti dedi ama 20-30 tane eksik ...
çok hızlı yükledi ama eksik.

(24.02.2014 03:46)

hocam son silinme bu sabah çektim gene aynı.çekmiyor çekti gözüküyor.

hani video bekleme yeri varya orada 50 video 5sn'de yüklemiş gözüküyor beklemeden yüklemek için tıklayın bölümü varya orası.yalnız tıklamıyorum sadece rakama bakıyorum 5sn sürüyor.

destekten yazdım hocam müsait olunca bakabilirseniz iyi olur.şimdi işe gidicem kontrol edemeyebilirim ama ordaki tüm gmail hesaplarıma bile girip bakabilirsiniz.yüklendi gözüküyor ama yüklenmiyor.Gmail hesaplarım kanallarım bölümünde.

kadirkaradag92 hotmail

Hocam cevabı destekden yazdım buradan sorduğunuz için buradanda kısa bir yanıt vereyim. Youtube yeni bir özellik çıkarmış. Paylaşılmasını istemediği videoyu embede kapatırsa video indirilmesini engellemiş oluyor. Bizim dosya inidirip yükleyici yazılım ise bu durumda yükleyemez olmuş. Şimdi ise bu durumda olsada 3 farklı yöntemlede indirmeye çalışıyor. eğer inmezse o zaman siliyor ve acil uyarılarada atıyor. O türden çekmiş olabilirsiniz.

bende de 90a yakın video yükle dedim 37 sini yükledi bitti dedi.
sonra 72 tane daha yükle dedim 5dk dolmadan bitti dedi ama 20-30 tane eksik ...
çok hızlı yükledi ama eksik.

Yukarıdada hocam açıklamayı yaptım. Dün getirdiği bir özellikmiş çaresini buldum. Zaten hakları yüklemediği için geri ekliyordu. Artık yüklüyor.

Video yükleme sonucu

Bu sayfada çekipde yüklenmeyen video linkinin neden dolayı yüklenmediğini görebilirsiniz.

Gizli video, 18 yaş üstü video, %100 telif haklarına sahip video, kanalı kapanmış video v.b. gibi açıklamaları yapar.

Hocam ben avea jet kullanıyorum yani seç yükle ile bilgisayarımdaki video yükleyince hiçbir şekilde kotamı yemez dimi 5gb kotam var zaten :) ?

---------- Mesaj saat 18:53:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:37 civarında gönderildi. ----------

Birde şey video bilgisayardan seç özelliği ile yükleyince pc ipsimi kullanıyor yani api keyle alakası yok dimi spama düşebiliriz yine

Hocam ben avea jet kullanıyorum yani seç yükle ile bilgisayarımdaki video yükleyince hiçbir şekilde kotamı yemez dimi 5gb kotam var zaten :) ?

---------- Mesaj saat 18:53:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:37 civarında gönderildi. ----------

Birde şey video bilgisayardan seç özelliği ile yükleyince pc ipsimi kullanıyor yani api keyle alakası yok dimi spama düşebiliriz yine

videoyu bota yüklemen için gereken internet senin internetindir ondan sonra işlemler bota kalır. yüklemeyi yaparken bot ip si kullanılır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam kırpma özelliğine zoom değil de kenarlardan kesme şeklinde kırpma özelliği gelecek mi?

bir de 2-3 gündür bot aşırı hızlı yeni blade server falan mı alındı yoksa millet ünlem olayından sonra bıraktı mı yüklemeyi?

bu ünlem olayından sonra herkes partnere geçmeye başlayacak anlaşılan.

Hocam şu uyarılar bölümünde yalnızca mail yazılıyor sanırsam, oraya kanal ismi yazdırmamız da mümkün mü acaba? Malum karışık mailler kullanıyoruz, çok kanal olunca da ayırt etmek güç oluyor. Ayrıca kanal ismi yazarsa hoş olur düşüncesindeyim..

Özgünleştir dediğimde bu hatayı alıyorum. Bugün başladı.
Not: Tekrar deneyin veya 1. kanalınızın api keyiniz hatalıdır.

Özgünleştir dediğimde bu hatayı alıyorum. Bugün başladı.
Not: Tekrar deneyin veya 1. kanalınızın api keyiniz hatalıdır.

Hata değil hocam o, size yapmanızı gereken uyarıyı söylüyor. Kanallarım sayfasında 1. kanal sizin ana kanaldır. orada 1. kanalda her zaman bir kanal ekli olması gerkeiyor. 1. kanalda bir kanal olmadan 3-6-8 malesef doldurursanız bu uyarıyı verir. Zaten o şekilde kaydet tuşuna bastığınızda da üstte uyarıyı verimiştir. Ama dikkat çekmemiş galiba. Kanallarım sayfasından 1. kanal bölümüe 1 kanal bilgisi girerseniz sorununuz kalmaz.
Destekden de açıklamasını az öne attım. Hayırlı günler

Merhabalar tüm sistemde pc den video yükleme özelliği hariç hiç bir şekilde sizin internet kotanızı kullanmaz ve internet hızınızla iş yapmaz. herşeyi bizim serverlar yapar. Fakat sizin pcdeki bir videoyu internete atmanın yöntemi sizin internet kotanız ve internet bağlantınızı kullanmaktan geçiyor. Bunun başka çaresi dünyada bulunmuyor hocam.

videoyu bota yüklemen için gereken internet senin internetindir ondan sonra işlemler bota kalır. yüklemeyi yaparken bot ip si kullanılır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam kırpma özelliğine zoom değil de kenarlardan kesme şeklinde kırpma özelliği gelecek mi?

bir de 2-3 gündür bot aşırı hızlı yeni blade server falan mı alındı yoksa millet ünlem olayından sonra bıraktı mı yüklemeyi?

bu ünlem olayından sonra herkes partnere geçmeye başlayacak anlaşılan.

Botun ipisi değilde botun sunucuları diyebiliriz :) Her üyenin yükleme ip adresi farklıdır.

İnşallah bu hızı hep arttırmaya çalışacağım. günlük 2 milyon videoyu youtube.com a yüklüyor. Elimden geldiğince her boş anımda ek server yapıyorum sisteme. Evet hocam kırpma yerine zoom olayınıda ekleyeceğim inş. Gözle görünmüyor ama alt yapı hep uğraştırıyor hocam.

Hocam şu uyarılar bölümünde yalnızca mail yazılıyor sanırsam, oraya kanal ismi yazdırmamız da mümkün mü acaba? Malum karışık mailler kullanıyoruz, çok kanal olunca da ayırt etmek güç oluyor. Ayrıca kanal ismi yazarsa hoş olur düşüncesindeyim..

Merhaba hocam, kanallara takma ad olayını 2 ay önce ekledim. acil uyarılar bölümü 5 aydır var hocam. O yüzden onu güncellemesini yakında dediğiniz gibi yaparım. 1.5 yıl öncesinde yani ilk kurulduğu anda aktif özelliklerde var herşeyi güncelleştiriyorum eskikce. Onuda yazdım hocam not defterime. Teşekkürler

farklı bir ödeme türünüz yok mu

Hangi ödeme türlerimize denk geldiniz bilmiyorum.

Videoyap.com'a üye olduktan sonra sol bölümde süre satın al linki var. oradan kredi kartı veya paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Anında üyeliğinize süreyi sistem otomatik ekler. Dilerseniz destek bölümünden garanti veya iş bankası hesap numaramızı isteyebilirsiniz. Toplamında 3 farklı yöntem bulunmaktadır. Hayırlı günler.

arkadaş çok ilgili.

inanın her şeye çok güzel cevap veriyor ilgileniyor.

şikayet olsun öneri olsun tatlı dil ile anlatıyor.

para helal olsun.

Selamın aleyküm hocam şu video arama kısmına (kelime ara gibi) katagori aramada ekleye bilirmisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri