Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler para kazanmayla alakalı youtube da bir sıkıntı var. Kanalınızdayken aşağıdaki linke giremiyorsunzdur. Bundan dolayı olmuyor demektir. Youtube sıkıntısı oldugu için yakında geçecektir.

https://www.youtube.com/account_monetization

Beyler logonuz örneğin 200x200 boyutunda 320p videolarda çok büyük gözükür. 1080p lerde çok küçük gözükür ve 720p lerde ideal gözükür. Yani video çözünürlüğüne göre küçük orta ve büyük gözükür. Videoya göre otomatik boyutlandırma yakında yapacağım.

botta sıkıntımı var acaba toplu video atma suan cok yavaş calısıyor

youtube video yöneticisi de açılmıyor komple göçmesinde =)

Youtube ve google artık ömür boyu olur düşüncesi bana pek mantıklı gelmiyor;)

botta sıkıntımı var acaba toplu video atma suan cok yavaş calısıyor

Botta sıkıntı yok, gece 3 ile sabah 9 arasında youtube şuana göre 50 kat yavaştı. Sunucular videoyu indirse yükleyemiyordu. Yavaş yavaş kendine 8 den sonra geldi. Havuzdaki bekleyenleri yeni eklenenlerin 2 kat hızında yüklüyor. 3-4 saate yine 250 tane video yükleme emrinizi 10-15 dk da yapacaktır.

Merhaba sisteminizi denemek istiyorum ona göre 1 aylık alıcam fakat mesaj attım cevap gelmedi sistemden

Kullanmasını bilene gerçekten çok iyi bir sistem ben 3 günde 108 tl bu sistem sayesinde kazandım.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Bu otomatik kanal çekme özelliğin de eklediğimiz kanalların yanına "Şimdi Kontrol Et" şeklinde özelik ekleyebilir misiniz hocam, hani telif para kazanmayı hem otomatik kontrol ediyor hemde biz manuel olarak kontrol edebiliyoruz ya, o şekilde demek istedim :) mümkün müdür ? Teşekkürler. :)

Kullanmasını bilene gerçekten çok iyi bir sistem ben 3 günde 108 tl bu sistem sayesinde kazandım.

Başarılarınız devamını dilerim. Bence biraz riskli başlamışsınız hocam.

Arkadaşlar sunucular nasıl videoların yüklenme hızı nasıl ?

300-500 mb dosyalar ne kadar sürede yükleniyor ? Ona göre almayı planlıyorum.

Artık yapılabilecek herşey bitti sayılır diye 1.5 yıldır hiç konuşulmamış şeyler istenmeye başlandı. Mesala bir her çözünürlükte yüklenen logo aynı boyutta olması istendi. Aşağıda linki ekliyorum bu konuda beyin fırtınası yapıp kısa sürede tüm serverlarımda aktif edicem. İlgili ve bilen arkadaş varsa yazabilirler.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...stune-logo-ekleme-hakkinda-prof-gorusler.html

Merhaba sisteminizi denemek istiyorum ona göre 1 aylık alıcam fakat mesaj attım cevap gelmedi sistemden

Videoyap.com'a üye olduktan sonra destek bölümünden deneme süresi istiyorum yazmanız yeterlidir.

Güzel başlangıç, aynı oranda inşallah risksiz olarak artar.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba. Bu otomatik kanal çekme özelliğin de eklediğimiz kanalların yanına "Şimdi Kontrol Et" şeklinde özelik ekleyebilir misiniz hocam, hani telif para kazanmayı hem otomatik kontrol ediyor hemde biz manuel olarak kontrol edebiliyoruz ya, o şekilde demek istedim :) mümkün müdür ? Teşekkürler. :)

Başarılarınız devamını dilerim. Bence biraz riskli başlamışsınız hocam.

Belkide mümkündür ama artık yenilik yazmayı bıraktım. Bu ay 10'dan fazla yenilik çıktı. 5-6 gün yenilik çıkmayacak sonra toplu diğer site botları gelicek. Ondan sonra bu tip kücük yenilikleri yapacağım inş:)

Arkadaşlar sunucular nasıl videoların yüklenme hızı nasıl ?

300-500 mb dosyalar ne kadar sürede yükleniyor ? Ona göre almayı planlıyorum.

Çektiğin sitenin karşı sunucu bizim sunucumuz kadar iyi durumdaysa 1 saniyede çeker:) Ama daha karşılaşmadım o kadar iyi sunucu bandlarına. Bu iş göreceli iştir. daralll hocamın dediği gibi bir deneme yapın. Hızdan 1 kişi sıkıntı yaşamadı sizde yaşamazsınız düşüncesindeyim.(102 tane aktif botdan Dailymotion hariç, son 1 haftadır çok önlem aldı. Çok ağır çalışıyor.)

deneme süresi alıp test et...

Teşekkürler hocam.

Videoyap ilk çıktığı günlerde R10 üzeinden almıştım botu. Hatta oyun scripti hediye edilmişti :)

O günden bu yana inanılmaz özellikler eklenmiş.

Türkiye'yi geçtim, dünyada bu kadar gelişmiş ve 1 yılı aşkın süredir sorunsuz işleyen bot yoktur diye düşünüyorum.

şuan var olan özellikleri bile çok kazandırabilecek durumda.. ama siz sürekli yenilik yaparak daha ileriye götürüyorsunuz bu işi.. gerçekten işinizde uzman birisiniz...

Hocam toplu video'nun diğer siteler için olan kısmına kaç gün kaldı :)

Nerden baksak eklenecek ozellikler bitti.olan ozellikleri gelistirilmeli.mesela otomatik kanal cekmede yuklenecek kanali degistirebilmeliyiz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam teşekkür ederim 3 aylık uzatıldı :)
bide toplu video yüklerken tüm kanallarıma gönder seceneği olsa süper olur hocam :)

Videoyap iyi deyince suçlu oluyoruz sonra :D

Adam daha ne yapsın en iyisiyken bile daha iyisi için uğraşıyor.

Kendi Bilgisayarımızdan yüklemede sıkıntımı var ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri