Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben günlük 5-10 video felan yüklüyorum... en iyi müşterilerinizden biriyim...![]()
ben günlük 5-10 video felan yüklüyorum... en iyi müşterilerinizden biriyim...![]()
ben haftada 2gün 20 video falandesteğe en son 3 ay önce falan mesaj atmışımdır
![]()
toplu video yükleme hakalarınıza talibim o zaman
15 dk denildi ama yarım saaati geçti umarım daha hızlı olur![]()
aktarabilirim hocam...ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...
arkadaşlar hızlandırılma işlemi 25 dkda yapılmıştır.
Toplamında 1 haftada 1.5 saate yakın kesintiler ara ara meydana geldi. 1.5 yılda 4 gün kesinti yaşandı fakat bu kesintiler son zamanlar arttı. Elimden geleni bu konuda yapıyorum, bugece herkese +1 gün süre eklenecektir. Toplu videolarda şuanda bekleyen çok olduğu için otomatik işlemlere 2-3 saatlik havuzu erittikten sonra aktif edicem. Yaşattığım sıkıntının kabahati yok, bunun için özür dilerim. Destek mesajlara sistem yayına oturunca cevapları yazıcam.
hocam yenilikler falan eyvallah çok güzel ama bu ünlem iyiden can yakmaya başladı hiç bulaşmayan kanallarıma yavaş yavaş bulaşıyo bence şuan ne üzerinde çalışıyosanız bi müddet ertelemeli ve bu işe bi el atmalasınız
bunun çözümünü kimse bulamadı daha diye biliyorum. Farklı yollar deneyenler var ama birkaç gün sonra onların yaptıkları da gidiyor. Haklısın çok can sıkmaya başladı.
Bi fikrin varsa paylaş denesin arkadaş http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanmayi-acma-hakkinda-beyin-firtinasi.html bu konuda baya tartışıldı. şimdilik gidebildiği yere kadar temkinli davranmakta fayda var özellikle çöp kanal kesinlikle kullanmalıyız![]()
komik.
neyi komik bence üzerine vazife olmayan işlere karışma ben görmedimmi o konuyu biz bilmiyozmu yorum yapmasını tekrar ediyorum işine bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.