Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
otomatik kanal çekmede büyük bir sıkıntı var kanalları en son 24 saat önce kontrol etmiş.
---------- Mesaj saat 09:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:54:51 civarında gönderildi. ----------
30 videonun para kazanmasını açtım . 24 ü ünlem 6 sı soru işareti
otomatik kanal çekmede büyük bir sıkıntı var kanalları en son 24 saat önce kontrol etmiş.
---------- Mesaj saat 09:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:54:51 civarında gönderildi. ----------
30 videonun para kazanmasını açtım . 24 ü ünlem 6 sı soru işareti
Beyler otomatik video olayını aktif ettim dün gece. Fakat dünkü bu sorunlar nedeniyle onun yayına oturması gün içerisinde olacaktır. Verdiğiniz günlük emri yerine getirecektir. Şuanda serverlarımız normal(eski) hızına dönmüştür. Otomatik kanal çekme işlemleride aktiftir yavaş yavaş yüklemeleri gün içerisinde göreceksinizdir.
Ünlem olayı için youtube içinde bir çözüm bulunmadığı için bizde yapamıyoruz. Kısa sürede biz türkler bu iş için bir yol buluruz ve sistemede entegresini yaparım
inşllah hocam... bugünlerde Flag cılar çogaldı kanalların yedeklerini almak laızm...
hocam bazı özellikleri aynı anda yapsa süper olur.
mesela logo ekle + süre kes
bazı durumlar oluyorki ikiside lazım oluyor.
birde hocam site kur hakkında bilgi verebilirmisiniz?
ben bi alan adı ve linux hosting alsam sistem otomatikmi kuruyor yoksa başka şekildemi işliyor orayı tam çözemedim.
ünlem olayı düzelene kadar kanal çekmelerin hepsini 0 (sıfır) a indirmenizi tavsiye ederim.
şahsen ben öyle yaptım. nasıl olsa ünleme düşüyor. bari kanallar sağlıklı kalsın.
Hocam bir soru sormak istiyorum.
Mesela videoya video arası reklam koyduk.
Daha sonra reklam arası sürelerde değişiklik yapmak istersek ne yapmamız gerek.
Video ortası reklamı silme gibi bir şey yok dimi. Manuel mi yapmamız lazım.
tüm kanalları dinlendirme moduna aldım dün akşamdan beri yüklenen videoların %90 civarı ünleme düşüyo üstad bi çare bulana kadar dinlenirme moduna aldım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.