Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

En az 100 video attım bu gece bir tek ünlem çıkmadı.

Videoyap içindeki yt dışı botlardan çektim. Yani o bot listesinden linke tıklayıp rastgele ekledim ve ünleme yakalanmadım.

---------- Mesaj saat 00:54:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:28 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;296123' Alıntı:
bana kalırsa atılan videolar hemen para kazanmaya açılmamalı bir müddet beklenilmeli ve daha sonra para kazanma açılmalı

Bende iki gün evvel yüklediğim videolar var. Onları tek tek deniyorum ama ünleme devam.

Şu anda halen video ekliyorum o şekilde ve bekletiyorum.

Ancak çok başarılı bir yazılımcı yazmış olabilir bu sistemi :) sizi tebrik ediyorum. Hobi olarak video çekmeyi düşünüyordum fakat bu sistemi görünce kararsız kaldım kısa süre içinde süre satın almayı düşünüyorum.

30 dakika sonra anasayfadan video yükleme bölümünün altında ünlemi geç diye bir seçenek gelicek. Bu işlemi yaptıktan sonra manuel olarak telifli videolar & para kazan bölümünden o kanala tıklayın işlemin 2. aşamasını yapacak. Bunu beta olarak ekliyorum. Ve istatistikleri oradan ben takip edeceğim. Eğer olumlu sonuç alırsak tüm sitedeki video ekleme bölümlerine bunu uygulamaya başlatıcam.

Eğer bu işlem seçilirse neler yapılacak.

Yüklenen video başlığı,etiketi ve açıklaması 8 haneli rastgele rakam olucak.

telifli videolar & para kazan bölümüne tıklayınca o videonun para kazanmasını açmış olacak. 5-6 saniye sonrada videonun başlık etiket ve açıklamasını geri getirecek. Bu işlem eğer olumlu olursa tüm sistemdeki yüklemelere entegre edicem.

Beyler öncelikle 2 saat önce yazdıgım ünlem için deneme başarısız oldu. bu 3. başarısız işlemdir.

1. deneme) Video yüklenirken başlık etiket ve açıklamasına rakam girildi. sonrasında para kazanma açıldı ve ünlem oldu. betadan çıkıpda sitede bu nedenle aktif edilmedi.

2. deneme) videolar gizli yüklendi. kategori değiştirildi ve sonra para kazan açıldı. yine ünlem oldu ve betadan yine çıkıpda sitede yayına giremedi.

3. deneme) Videonun formatı mp4 ise flv yapıldı tamamen video ile oynandı, eğer flv ise mp4 yapıldı tamamen video ile oynandı. başlık etiket ve açıklama rakam girildi. para kazanma açıldı fakat video yine ünleme düştü.

3. yaptığım deneme bugüne aittir.

3 farklı arkadaşın %100 en az 50 videoda sonuç aldım demesiyle denenmiştir. Bütün bu yöntemleri botlu/botsuz aynı sonucu veriyor.

Dilerseniz anasayfaya şöyle birşey ekleyebilirim ve denemeyi sadece ben değil herkes yapıp görebilir?

Anasayfadan yükleme yaparken ünlem kurtul diye bir seçenek eklerim. Ona tıklayınac yüklemeyi başlık, etiket ve açıklamaya rakam girer ve para kazan yapınca bu videoyu para kazana çevirir 4-5 sn sonrada gerçek ismini yazar?

Hocam ünleme düşen bir videom vardı. Kendi özgün videom tamamen özgün, (ipad ile Atatürk resmi çiziyordum) Ne yapsam olmadı, silip silip yüklüyordum yine olmuyordu.

Sonra ad değiştirme ile para kazanmada 1. tiki işaretledim, açıldı, daha sonra 2.tiki işaretledim şuan sorunsuz duruyor 1 haftadır.

İsterseniz deneyebilirsiniz daha önceden ünleme düşen vidyolar üzerinde

aes8.jpg

Yani ilk etapta yayın içi true view olanı işaretlemiyorum, daha sonra onu açıyorum.

Hocam ünleme düşen bir videom vardı. Kendi özgün videom tamamen özgün, (ipad ile Atatürk resmi çiziyordum) Ne yapsam olmadı, silip silip yüklüyordum yine olmuyordu.

Sonra ad değiştirme ile para kazanmada 1. tiki işaretledim, açıldı, daha sonra 2.tiki işaretledim şuan sorunsuz duruyor 1 haftadır.

İsterseniz deneyebilirsiniz daha önceden ünleme düşen vidyolar üzerinde

aes8.jpg

Yani ilk etapta yayın içi true view olanı işaretlemiyorum, daha sonra onu açıyorum.

Bunu birkaç kişi daha söylemişti ama sonradan tekrar ünlem gelmişti. Siz şanslı taraftasiniz herhalde ;)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Bu şekilde tamamen çözemesek bile en azından ünlem yeme oranımızı azaltabiliriz bu günlerde düzelene kadar. Bekliyoruz hocam.

Beta olarak ünlem geçmeyi aktif ettim. Lütfen denemelerimizi yapalım.

Şuan sadece anasayfa'dan yüklemede mevcuttur. Olumlu sonuç çıkarsa tüm sisteme entegre edilecektir.

1) Anasayfadan video yüklerken en alttan ünlem geçmeyi seçiniz.

2) Video yüklendikten 4-5 dakika sonra telifli videolar & para kazan bölümünden manuel olarak yüklediğiniz kanala tıklayınız. Video para kazanma olacak mı görelim.

Sistemin yaptığı aşamalar:

1) Video yüklenirken rastgele rakamlardan oluşan başlık etiket ve açıklama verir.

2) Kanalı kontrol edince tüm videolara para kazanmayı açar. 5-10 saniye sonrada gerçekte yüklenmesi gereken başlık etiket ve açıklamayı aktif eder.

Not: O kanala ünlem gelmiş bir videoyu tekrardan denemeyin. O video ünlem geldikten sonra onu silip aynı başlıkla yüklemek yine o kanal için ünlem yapar.

3 gundur hic dolar yanmayan kanalda YT disinda bir yerden video ekledim @xeb_scripti nin dedigi sekilde. Sonuc 5/5 olumlu.
Simdi yt / yt denicem.

Beta olarak ünlem geçmeyi aktif ettim. Lütfen denemelerimizi yapalım.

Şuan sadece anasayfa'dan yüklemede mevcuttur. Olumlu sonuç çıkarsa tüm sisteme entegre edilecektir.

1) Anasayfadan video yüklerken en alttan ünlem geçmeyi seçiniz.

2) Video yüklendikten 4-5 dakika sonra telifli videolar & para kazan bölümünden manuel olarak yüklediğiniz kanala tıklayınız. Video para kazanma olacak mı görelim.

Sistemin yaptığı aşamalar:

1) Video yüklenirken rastgele rakamlardan oluşan başlık etiket ve açıklama verir.

2) Kanalı kontrol edince tüm videolara para kazanmayı açar. 5-10 saniye sonrada gerçekte yüklenmesi gereken başlık etiket ve açıklamayı aktif eder.

Not: O kanala ünlem gelmiş bir videoyu tekrardan denemeyin. O video ünlem geldikten sonra onu silip aynı başlıkla yüklemek yine o kanal için ünlem yapar.

hemen denedim ama yine ünlem oldu :(

denemeye devam edicem

Bir adet videomu denedim, para kazanması açıldı. Şimdi dört adet deniyorum, sonucu yazacağım. Dört tanesinden yalnızca bir tanesinin para kazanması açıldı(*)

Dün videoyap ile attıklarımın %80 i ünlemken bugünkülerin hepsi açıldı :) 20 dk civarı 100 video attım açıldı bugün

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şuanda istatistikleri paylaşmak istemiyorum 30 dakika oldu bir oran gördüm. Tabiki süper bir oran değil. Şimdi yüklemeyi ilk yaptıgında para kazanmayı açana kadar videoyu gizli olarak bırakıyor. para kazanmayı actıktan sonra başlığı etiketi ve açıklamayı orjinal haline alıp videoyuda gizliden genele çıkarıyor.

Edit : Video gizlideyken para kazanmayı youtube açmaya izin vermediği için gizli olmadan yani genel olarak yüklüyor hale getirdim.

3 gundur hic dolar yanmayan kanalda YT disinda bir yerden video ekledim @xeb_scripti nin dedigi sekilde. Sonuc 5/5 olumlu.
Simdi yt / yt denicem.

bu orana sahip olmana sevindim inş dahada arttırcaz.

hemen denedim ama yine ünlem oldu :(

denemeye devam edicem

dahada iyi olucak inş.

bir tane kanalda her attıgım video hemen para kazanmaya açılırken diğer kanala attıgım videolar hemen ünleme düşüyor,kanala nekadar çok ünlem gelirse para kazanma olasılıgı okadar düşüyor anladıgım kadarıyla.

20 civari video da denedim 1 tek ! gordum.

Eskisi gibi yukleyince yine ! dustu.

Sistem benim kanalimda %90 basarili. Baska kanallarda da ayni olursa harika olucak.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu 25 video yükleme bölümüne entegre edebilirsen daha sağlıklı ve çabuk görebiliriz sonucu böyle tek tek zaman alıyor.

25 li bölüme eklediğinde 10-15 kişi hemen oranı söyler, çözüme kavuşmuş oluruz diye düşünüyorum.

Bu arada bir önerim var; Telifli V.Sil ve Para Kazan bölümüne girince kanallarımız için izin vermemizi istiyor, dolayısıyla login olmak gerekiyor

Oysaki kanalları bota eklerken izin veriyoruz ancak sonra telifli videolar bölümü neden ekstra izin istiyor? Kanalı bota eklerken verdiğimiz iznin Telifli v. sil para kazanma aç bölümünde de geçerli olması sağlanamaz mı? teşekkürler.

6 da 4 ünlem oldu : ( Denemelere devam ediyorum.

Dediğim gibi 25 li yüklemede kullanabilirsek özelliği daha net ve çabuk ortaya çıkar sonuç.

Adsense'e bağlı kanal değil. Ünlem denemesi için adsense'yi riske atmam zaten :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] denemek istiyorum ama geçen günkü faciadan dolayı korkuyorum 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum konnuyu takipteyim

20 civari video da denedim 1 tek ! gordum.

Eskisi gibi yukleyince yine ! dustu.

Sistem benim kanalimda %90 basarili. Baska kanallarda da ayni olursa harika olucak.

hocam scrrenshotları kaldırın kanalınız belli oluyor. bu arada videolarınız silindi mi siz mi sildiniz?

Kanalin adsenseye bagli olmasi etken olabilir bence.

2 Tane deneme kanalimda (adsenseye bagli deyil) %90 basarili iken,adsenseye bagli kanalimda ayni videolarin hepsi ! oldu.

Denemelerde adsenseye baglimi deyilmi belirtelim.

---------- Mesaj saat 02:40:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:37:24 civarında gönderildi. ----------

hocam scrrenshotları kaldırın kanalınız belli oluyor. bu arada videolarınız silindi mi siz mi sildiniz?

Orasi deneme kanaliydi hocam. Deneme sonrasi kendim sildim.
Uyariniz icin ayrica tesekurler.

Elle bootlarla toplu farkli kanal akliniza gelecek tum kombinasyonlari deniyorum ama yok ! şu ünlemi atlatalim bi daha ünlem bile kullanmicam :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri