Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bi hesabımda ünlem veren video başka bi hesabımda vermeyebilir yada tam tersi bi hesabımda ünlem vermeyen başka bi hesabımda ünlem verebilir doğrumu ?
eğer öyle değilse şöyle düşündüm.ben 1000 video atarım kanala hepsinin para kazanmasını açarım ünlemleri eşleşenleri temizlerim.o kanalda kalan videoları başka bir kanalıma atarım sonra ilk kanalımı silerim.saçma gelebilir ama aklıma başka bir şey gelmiyor
Bu kadar ugraşcagına Yeni Kanal Açıp 1000 Video at ülem vermiyor 0 ünlem garantili![]()
Bu kadar ugraşcagına Yeni Kanal Açıp 1000 Video at ülem vermiyor 0 ünlem garantili![]()
0 ünlemin garantisini kim veriyor youtube bundan sonra yeni kanallara ünlem vermem diye açıklamamı yaptıAyrıca daha önceden 2 farklı kanala attığım videoyu bugün yeni kanala attım ünlem verdi. Hiçbirşeyin garantisi yok.
Kimse demedi bizzat ben Denedim 50 videoda 50 ünlem aldıgım bir kanaldan 1000 video çektim 0 ünlem![]()
Ama işte bunun garantisi yok.
sence hocam aynı çözünürlükteyse ben o videoyu neden direk yüklemek yerine kötü çözünürlüğe çevireyim? Bu işlem için makinamın ram ve cpusunu boşa harcatayım? Kullandıgın renk açma gibi ek özellikten olabilir. Eğer oda yoksa farklı bir sıkıntıdır. Bunu buradan yazman sana çözüm üreteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü linkler yok. koy videonun linkinide buradan inceleyim o halde. İnceleme yapmam mümkün olmayacak şekilde buradan yazmak istiyorsun. O verdiğim cevap yetersizse üzerine oradan konuşurduk. Buradan yazman senin hangi üyem olduğunu bilmeden cevap verdirmeme hakkı doğruyor. baltayıcı mesajdan başka birşey değil. telden yazoyorum karakter htası olabilir.
hocam deneme sürümü 36 saat değilmiydi onun verdiği rahatlıkla dolar yakma ve ünlem geçmeyi test edemedim aklımda soru işaretleri kaldı bugün bakacaktım dün biraz yoğundum bakamadım
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];
hocam sistemi çok iyi seviyelere getirdiniz. Avrupa da değil bence global anlamda kafalarda oynuyorsunuz. Şu ünlem videosu için geliştirdiğiniz sistemin test sonuçlarının rakamları bile çok fazla. Vallahi tebrikler.
---------- Mesaj saat 00:18:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:47 civarında gönderildi. ----------
hocam gönül rahatlığıyla 1 aylık alıp deneyebilirsiniz. pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.
6 aylık alacağım ama ünlemi geçemiyorsa bana video eklemekten başka bir faydası olmaz ve yeşil ışık yakamıyorsa onun için denemeden almam imkansız hocam keşke dün deneyebilseydim fakat ertesi gün okul var diye fazla kurcalayamadım.
6 aylık alacağım ama ünlemi geçemiyorsa bana video eklemekten başka bir faydası olmaz ve yeşil ışık yakamıyorsa onun için denemeden almam imkansız hocam keşke dün deneyebilseydim fakat ertesi gün okul var diye fazla kurcalayamadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.