Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler bu ünlem şaka gibi :) 50 videonun 35inde ünlem geliyor. Gerçekten şaka gibi

arkadaşlar bi hesabımda ünlem veren video başka bi hesabımda vermeyebilir yada tam tersi bi hesabımda ünlem vermeyen başka bi hesabımda ünlem verebilir doğrumu ?

eğer öyle değilse şöyle düşündüm.ben 1000 video atarım kanala hepsinin para kazanmasını açarım ünlemleri eşleşenleri temizlerim.o kanalda kalan videoları başka bir kanalıma atarım sonra ilk kanalımı silerim.saçma gelebilir ama aklıma başka bir şey gelmiyor

arkadaşlar bi hesabımda ünlem veren video başka bi hesabımda vermeyebilir yada tam tersi bi hesabımda ünlem vermeyen başka bi hesabımda ünlem verebilir doğrumu ?

eğer öyle değilse şöyle düşündüm.ben 1000 video atarım kanala hepsinin para kazanmasını açarım ünlemleri eşleşenleri temizlerim.o kanalda kalan videoları başka bir kanalıma atarım sonra ilk kanalımı silerim.saçma gelebilir ama aklıma başka bir şey gelmiyor

Bu kadar ugraşcagına Yeni Kanal Açıp 1000 Video at ülem vermiyor 0 ünlem garantili :)

video yüklemeyi bırakınca toplu video hakkım 1000 e çıkmış :D harcamak lazım

Bu kadar ugraşcagına Yeni Kanal Açıp 1000 Video at ülem vermiyor 0 ünlem garantili :)

0 ünlemin garantisini kim veriyor youtube bundan sonra yeni kanallara ünlem vermem diye açıklamamı yaptı:D Ayrıca daha önceden 2 farklı kanala attığım videoyu bugün yeni kanala attım ünlem verdi. Hiçbirşeyin garantisi yok.

0 ünlemin garantisini kim veriyor youtube bundan sonra yeni kanallara ünlem vermem diye açıklamamı yaptı:D Ayrıca daha önceden 2 farklı kanala attığım videoyu bugün yeni kanala attım ünlem verdi. Hiçbirşeyin garantisi yok.

Kimse demedi bizzat ben Denedim 50 videoda 50 ünlem aldıgım bir kanaldan 1000 video çektim 0 ünlem :)

arkadaşlar ufak bi test daha yapdım sonuç şöyle : [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

1-kanalın para kazanması açık.
2-videoların para kazanması kapalı
3-adsenseye bağlı değil

28 şubatta kanal açmıştım bi film kanalı her gün 20-30 video attım içine ortalama 1 veya 2 dakikalık videolar.7 martta kanalı adsenseye bağladım ve bütün videoları para kazanmaya açtım sonuç mükemmel.210 videoda 179 tanesinin para kazanmasını açtı

sence hocam aynı çözünürlükteyse ben o videoyu neden direk yüklemek yerine kötü çözünürlüğe çevireyim? Bu işlem için makinamın ram ve cpusunu boşa harcatayım? Kullandıgın renk açma gibi ek özellikten olabilir. Eğer oda yoksa farklı bir sıkıntıdır. Bunu buradan yazman sana çözüm üreteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü linkler yok. koy videonun linkinide buradan inceleyim o halde. İnceleme yapmam mümkün olmayacak şekilde buradan yazmak istiyorsun. O verdiğim cevap yetersizse üzerine oradan konuşurduk. Buradan yazman senin hangi üyem olduğunu bilmeden cevap verdirmeme hakkı doğruyor. baltayıcı mesajdan başka birşey değil. telden yazoyorum karakter htası olabilir.

hocam deneme sürümü 36 saat değilmiydi onun verdiği rahatlıkla dolar yakma ve ünlem geçmeyi test edemedim aklımda soru işaretleri kaldı bugün bakacaktım dün biraz yoğundum bakamadım

Kendi bilgisayarımız üzerinden toplu video atma olsaydı güzel olurdu.
Ya da böyle birsey var mı ?
Botu daha deniyorum henüz tam kavrayamadım :)

hocam 2000+ video yuklemek için odeme geçtım destek bakarsanız gorursunuz nezaman aktıf olur

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];
hocam sistemi çok iyi seviyelere getirdiniz. Avrupa da değil bence global anlamda kafalarda oynuyorsunuz. Şu ünlem videosu için geliştirdiğiniz sistemin test sonuçlarının rakamları bile çok fazla. Vallahi tebrikler.

---------- Mesaj saat 00:18:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:47 civarında gönderildi. ----------

hocam deneme sürümü 36 saat değilmiydi onun verdiği rahatlıkla dolar yakma ve ünlem geçmeyi test edemedim aklımda soru işaretleri kaldı bugün bakacaktım dün biraz yoğundum bakamadım

hocam gönül rahatlığıyla 1 aylık alıp deneyebilirsiniz. pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION];
hocam sistemi çok iyi seviyelere getirdiniz. Avrupa da değil bence global anlamda kafalarda oynuyorsunuz. Şu ünlem videosu için geliştirdiğiniz sistemin test sonuçlarının rakamları bile çok fazla. Vallahi tebrikler.

---------- Mesaj saat 00:18:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:47 civarında gönderildi. ----------

hocam gönül rahatlığıyla 1 aylık alıp deneyebilirsiniz. pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.

6 aylık alacağım ama ünlemi geçemiyorsa bana video eklemekten başka bir faydası olmaz ve yeşil ışık yakamıyorsa onun için denemeden almam imkansız hocam keşke dün deneyebilseydim fakat ertesi gün okul var diye fazla kurcalayamadım.

6 aylık alacağım ama ünlemi geçemiyorsa bana video eklemekten başka bir faydası olmaz ve yeşil ışık yakamıyorsa onun için denemeden almam imkansız hocam keşke dün deneyebilseydim fakat ertesi gün okul var diye fazla kurcalayamadım.

hocam ünlemi aşabilen bir bot sistemi yok şuanda çünkü algoritmayı az çok anlamaya çalışıyoruz deneme yanılma yöntemi ile.
üstelik çözülürse de ilk çözülen yerlerden biri videoyap olur.

temiz kanal ve çalışma yöntemi ile de ünlemin zararını minimuma alabilirsiniz.

walla ünlem can sıkıyor ama YT spamın önüne bu şekilde geçmek istiyor :( bi şekilde altından kalkmamız lazım

@Web_Scripti;

2. videoyap hesabımı aldım.

Hocam yakın zamanda otomatik kontrol sistemine yeni sistemler eklemeyi düşünüyormusunuz? Üye sayısı artması ile otomatik kontrollerdeki aksamalar 2 saati geçiyor.

Otomatik api key alma sistemi güzel olmuş hocam.

Teşekkürler...

l" hocam bugun aktıf edermısınız aksam dan beri sizi beklıyom
parayı yatırdım tickete yazdım az ticketlere baksanız ıyı olur

onca ınsan kullaniyor botu video yapın ozellıklerınde olupda calısmayan bır sıstemı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri