Özgün video bölümü sorunsuz çalışıyor. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Tabii geliştirilecek siz de yazmışsınız. Çok güzel işler çıkabilir. Bakalım artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
önceki 50 video yüklemişsiniz 200 video hakkınız kalmıştır.Sonraki gün bunları kullanmanıza izin veriyor.
peki sağolun hocam bide bu günlük sınır haftada 1 felan mı artıyor yoksa kafasına göre mi artıyor![]()
Hataları otomatik gidericiyi daha eklemedim başlıksız yükleme denenmiş diyor
Eğer bu yöntemde ünlem alıyorsanız ne yüklerseniz yükleyin o kanalda ünlem alırsınız. ancak kanıt sunmanız gerekir. çünkü video %100 özgündür sizden başkasında nette yoktur.
Hocam özgün video yükleye ses eklemede konabilirse slayt için müzik eklenebilir sessiz pek tadı çıkmıyor![]()
aynen kanala girmek üşendiriyor =)
Otomatik Kanal Çekme ve Toplu Video çalısmıyor bende bir kaç saattir
hocam peki otomatik kanal çekme neden çalısmıyor?Videoları beklerseniz yüklemiyor ama hemen yüklemek için tıklayınız diyen yere tıklayınca anında youtube hesabına geçiyor videolar
hocam peki otomatik kanal çekme neden çalısmıyor?
hocam beklenen videolara tıkladım yine yüklenmiyorOnu arada deniyorum ama öyle hemen çektiğini hiç görmedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.