Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Özgün video bölümü sorunsuz çalışıyor. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Tabii geliştirilecek siz de yazmışsınız. Çok güzel işler çıkabilir. Bakalım artık.

otomatik kanal çekme özeliiğinde bir sorun var sanırım video eklemiyor?

Özgün video yükle tam benlik olmuş hocam elinize saglık

Hataları otomatik gidericiyi daha eklemedim başlıksız yükleme denenmiş diyor

Eğer bu yöntemde ünlem alıyorsanız ne yüklerseniz yükleyin o kanalda ünlem alırsınız. ancak kanıt sunmanız gerekir. çünkü video %100 özgündür sizden başkasında nette yoktur.

Hocam öncelikle sistem harika olmuş tekrar elinize sağlık ancak bir iki önerim var.
Sistemde mesela ben googlea bir kelime yazıp aratıyorum o resimleri istiyorum ama sitede başka resimler çıkıyor arama filtresi olarak son 1 haftayı ya da son 1 günü ayarlayabilirmiyiz birde mesela biz resimlerin linklerini girsek program onu birleştirse nasıl olur ?
Bir de ses ekleme olayı çıkarsa tadından yenmez..
Mesela ben videoya kendi bilgsiayarımdan mp3 olarak ses eklemek istiyorum değerlendirirsen sevinirim..

Bu bölüm geliştirilince çok çok güzel olacak gibi görünüyor.

Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık da şanssızlık bende mi bilemedim :D 1dk lık video yaptım ünleme düştü :/

Birde eğlenceli olmuş bu iş, kopyala yapıştır sıkıcı oluyordu, yaratıcı şeyler çıkabilir önümüzdeki günlerde :)

otomatik kanal çekmede bulunan kanallardan video çekmiyor arkadaşlar aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Kanalınıza Giriş yapılamadı....
hatası geçici mi yoksa birşey yapmamız gerekiyor mu acaba?

Hocam özgün video yükleye ses eklemede konabilirse slayt için müzik eklenebilir sessiz pek tadı çıkmıyor :D

Otomatik Kanal Çekme ve Toplu Video çalısmıyor bende bir kaç saattir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri