merhaba. sıkıntılar devam ediyor uyarmak istedim. domaine www eklediğinizde suspend sayfası geliyor. şans eseri giriş yapabildim www olmadan yoksa hala kapalı diye kızmıştım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba. sıkıntılar devam ediyor uyarmak istedim. domaine www eklediğinizde suspend sayfası geliyor. şans eseri giriş yapabildim www olmadan yoksa hala kapalı diye kızmıştım
Hocam eski dns yi görüyordum. 2 gündür dns güncellemesi yapmamış bilgisayarınız.
cmd (komut sistemi) bölümünden ipconfig /flushdns yazın.
modemi aç kapa yapın
ve pcyide aç kapa yapın. 3 ünü yapamasanız bile en alt 2 sini yapın düzelicektir.

Hocam,şu aramada cıkan resimlerin aradıgım kelimeyle alakası olmamasına cok sinir oluyorum,
Hondanın bir araba markasını yazdım Motorsiklet cıktı Yani bu kadarınıda beklemiyordum arabaya benzeyen birşey cıksa secip video yaptırcaktım
Bu aramayı googleye taşımanız gerek Yandex Hiç olmadık şeyler cıkartıyor.
Herşeyi güzel söylüyorsunuzda bu işin birde arka tarafı var. Google görsellere göre bot ayarlansaydı 5000 müşteriden her biri 1 kere kullansa google anında IP banlar. Sanırım bu göz önünde bulundurularak yandex'den bot yazılmış.
Ama arkadaş her 5 hesaba 1 ip tanımlanır diyordu bu ipler kullanılırsa google görsellerden yazılır.
Bu sebeple olacağını sanmıyorum.
Sonuçta bu işlemler youtube nın sağladığı API desteğiyle yasal olarak yapılmıyor mu?
O zaman hergün kaç tane çeviri yapılıyor Google'dan aynı şey bence.
Hocam eski dns yi görüyordum. 2 gündür dns güncellemesi yapmamış bilgisayarınız.
cmd (komut sistemi) bölümünden ipconfig /flushdns yazın.
modemi aç kapa yapın
ve pcyide aç kapa yapın. 3 ünü yapamasanız bile en alt 2 sini yapın düzelicektir.
Arkadaslar video yükleme komutunu verdim kanal cekme bölümünden 4 5 saat önce fakat 1 tane video bile yüklenmemis.Acaba ayarlarda mı problem var dedim ama hersey tam takır.Sizce neden böyle oldu ya da sizdede böyle oluyor mu ?
xx adet bekleyen kaldi. Bu bolum anlik degisir.Hesaba giris yapıp baktım 1 tane bile yüklenmemis.
Hocam eger o sayfa acik kalmazsa 12 saat yanlis hatirlamiyorsam bu saat icinde atiyor kanala benimde ne olduysa direk kanallardan videolari siliyor otomatik kanal cekmede sorun var
Arkadaşlar ünlem konusunda bugün birşey fark ettim. $ yanmış bir videoma ! almış bir videoamda bulunan etiketleri yapıştırdım ve $ yanmış olan videoda ünleme döndü bunu 10 videoda yaptım hepsi ünleme döndü Aynı Etiketleri Spawmdan dolayı o kadar çok girdikki Denk geldigi videoyu ünleme cevirmeye başladı Sizlerde Deneyin Sonuç böyle olacaktır büyük ihtimalle 2 arkadaşımada denettirdim ünleme Dönüyor.
Peki aynı videoyu etiketsiz yükleyiip açmayı denedinizmi hocam. işe yararsa güzel yöntem Bot sahibi arkadaşımız Etiket sil seçeneği ekler miss gibi olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.