Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

merhaba. sıkıntılar devam ediyor uyarmak istedim. domaine www eklediğinizde suspend sayfası geliyor. şans eseri giriş yapabildim www olmadan yoksa hala kapalı diye kızmıştım

merhaba. sıkıntılar devam ediyor uyarmak istedim. domaine www eklediğinizde suspend sayfası geliyor. şans eseri giriş yapabildim www olmadan yoksa hala kapalı diye kızmıştım

Hocam eski dns yi görüyordum. 2 gündür dns güncellemesi yapmamış bilgisayarınız.

cmd (komut sistemi) bölümünden ipconfig /flushdns yazın.
modemi aç kapa yapın
ve pcyide aç kapa yapın. 3 ünü yapamasanız bile en alt 2 sini yapın düzelicektir.

Hocam eski dns yi görüyordum. 2 gündür dns güncellemesi yapmamış bilgisayarınız.

modemi aç kapa yapın
ve pcyide aç kapa yapın. 3 ünü yapamasanız bile en alt 2 sini yapın düzelicektir.

+ olarak chrome kullanıyorsanız,

view-source:www-videoyap-com linkini açın ctrl+r basın kaynak kodu düzelenecektir. Sonra www-videoyap-com diye giriş yapabilirsiniz. Sanırım chrome ön bellleği silinmemiş.

- yerine nokta koyun.

Forum "Link ve Resim paylaşmak için mesaj sayınız 20 Olmalıdır.Sizin mesaj sayınız 7'dir." şeklinde hata verdiği için bu şekilde yapmak zorunda kaldım.

Hocam çıkaracağınız 3 büyük yenilik neydi ona göre süresini uzatıcam botun :D şaka maka alalı 3 ay oluyor ve sürekli gelişen bir bot yazıyor hocam .

Hocam,şu aramada cıkan resimlerin aradıgım kelimeyle alakası olmamasına cok sinir oluyorum,
Hondanın bir araba markasını yazdım Motorsiklet cıktı Yani bu kadarınıda beklemiyordum arabaya benzeyen birşey cıksa secip video yaptırcaktım :D

Bu aramayı googleye taşımanız gerek Yandex Hiç olmadık şeyler cıkartıyor.

yt to yt çalışmıyor şu anda.

edit: üstte hata sayfası çıkmıştı ama çekmiş videoyu.

Hocam,şu aramada cıkan resimlerin aradıgım kelimeyle alakası olmamasına cok sinir oluyorum,
Hondanın bir araba markasını yazdım Motorsiklet cıktı Yani bu kadarınıda beklemiyordum arabaya benzeyen birşey cıksa secip video yaptırcaktım :D

Bu aramayı googleye taşımanız gerek Yandex Hiç olmadık şeyler cıkartıyor.

Herşeyi güzel söylüyorsunuzda bu işin birde arka tarafı var. Google görsellere göre bot ayarlansaydı 5000 müşteriden her biri 1 kere kullansa google anında IP banlar. Sanırım bu göz önünde bulundurularak yandex'den bot yazılmış.

Ama arkadaş her 5 hesaba 1 ip tanımlanır diyordu bu ipler kullanılırsa google görsellerden yazılır.

Herşeyi güzel söylüyorsunuzda bu işin birde arka tarafı var. Google görsellere göre bot ayarlansaydı 5000 müşteriden her biri 1 kere kullansa google anında IP banlar. Sanırım bu göz önünde bulundurularak yandex'den bot yazılmış.

Ama arkadaş her 5 hesaba 1 ip tanımlanır diyordu bu ipler kullanılırsa google görsellerden yazılır.

Bu sebeple olacağını sanmıyorum.
Sonuçta bu işlemler youtube nın sağladığı API desteğiyle yasal olarak yapılmıyor mu?
O zaman hergün kaç tane çeviri yapılıyor Google'dan aynı şey bence.

Bu sebeple olacağını sanmıyorum.
Sonuçta bu işlemler youtube nın sağladığı API desteğiyle yasal olarak yapılmıyor mu?
O zaman hergün kaç tane çeviri yapılıyor Google'dan aynı şey bence.

Google görsellerini youtube api desteği sağlamıyor.
Çeviri işlemi için videoyap ücretli google'dan destek almıştı, diye okumuştum. Google'ın görseller içinde aynı çeviri gibi ücretli desteği varsa eminim videoyap çeviri gibi ücretli destek alacaktır.

bende bir sporcuyu arattım ,20 tane forma resmi çıkardı.en azından formanın içinde adam olsa video yapacaktım da kuru kuru formasını ne yapayım dedim:D

Arkadaslar video yükleme komutunu verdim kanal cekme bölümünden 4 5 saat önce fakat 1 tane video bile yüklenmemis.Acaba ayarlarda mı problem var dedim ama hersey tam takır.Sizce neden böyle oldu ya da sizdede böyle oluyor mu ?

xx adet bekleyen kaldi. Bu bolum anlik degisir.Hesaba giris yapıp baktım 1 tane bile yüklenmemis.

edit...

---------- Mesaj saat 21:33:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:55 civarında gönderildi. ----------

modemi aç kapa yapın

hocam acil destek bölümüne bakabilir misin?

Arkadaslar video yükleme komutunu verdim kanal cekme bölümünden 4 5 saat önce fakat 1 tane video bile yüklenmemis.Acaba ayarlarda mı problem var dedim ama hersey tam takır.Sizce neden böyle oldu ya da sizdede böyle oluyor mu ?

xx adet bekleyen kaldi. Bu bolum anlik degisir.Hesaba giris yapıp baktım 1 tane bile yüklenmemis.

Hocam eger o sayfa acik kalmazsa 12 saat yanlis hatirlamiyorsam bu saat icinde atiyor kanala benimde ne olduysa direk kanallardan videolari siliyor otomatik kanal cekmede sorun var

Hocam eger o sayfa acik kalmazsa 12 saat yanlis hatirlamiyorsam bu saat icinde atiyor kanala benimde ne olduysa direk kanallardan videolari siliyor otomatik kanal cekmede sorun var

Eskiden cok güzeldi sak diye cekiyordu ne varsa.Daha bugün 3 aylık aldım.Kısmet ins. arkadas düzeltir kanal cekme olaylarını.O da insan sonucta herseye yetisemeyebilir.

Arkadaşlar ünlem konusunda bugün birşey fark ettim. $ yanmış bir videoma ! almış bir videoamda bulunan etiketleri yapıştırdım ve $ yanmış olan videoda ünleme döndü bunu 10 videoda yaptım hepsi ünleme döndü Aynı Etiketleri Spawmdan dolayı o kadar çok girdikki Denk geldigi videoyu ünleme cevirmeye başladı Sizlerde Deneyin Sonuç böyle olacaktır büyük ihtimalle 2 arkadaşımada denettirdim ünleme Dönüyor.

Ünlem Geç sistemi ile video yüklüyorum fakat telifli ve para kazan kısmında kanalı otomatik kontrole izin verdiğim halde eklemiyor. Bu sorun bir tek bende mi var acaba merak ediyorum.. Video başlıklarıda hala düzelmedi. Beklemedeyim.

Arkadaşlar ünlem konusunda bugün birşey fark ettim. $ yanmış bir videoma ! almış bir videoamda bulunan etiketleri yapıştırdım ve $ yanmış olan videoda ünleme döndü bunu 10 videoda yaptım hepsi ünleme döndü Aynı Etiketleri Spawmdan dolayı o kadar çok girdikki Denk geldigi videoyu ünleme cevirmeye başladı Sizlerde Deneyin Sonuç böyle olacaktır büyük ihtimalle 2 arkadaşımada denettirdim ünleme Dönüyor.

Peki aynı videoyu etiketsiz yükleyiip açmayı denedinizmi hocam. işe yararsa güzel yöntem Bot sahibi arkadaşımız Etiket sil seçeneği ekler miss gibi olur :)

Peki aynı videoyu etiketsiz yükleyiip açmayı denedinizmi hocam. işe yararsa güzel yöntem Bot sahibi arkadaşımız Etiket sil seçeneği ekler miss gibi olur :)

Hocam silerek degilde ing ise ruscaya cinceye cevirerek denedik acıldı Denk gelmiş olabilir diye yazdım sizlerde denerseniz Daha ii sonuçlar alınabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri