Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hadi şu ünleme tam bir çözüm :D

---------- Mesaj saat 23:45:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:06 civarında gönderildi. ----------

yeni kanal açtım hiçbişey yüklemeden direk özgün video bölümünden video yapıp attım yine ünlem :(

Beyler şu part bölme işlemi eklenirse emin olun ünlemi %80 85 oranında çare olacaktır.

Benim 12 saati gecti 100 tane video icin komut verdim kanal cekmeden ama 1 tanesi bile yüklenmemis.
Bu problem sadece bende mi var yoksa genel bir sorun mu ?

toplu videoda 26 bekleyen videonuz vardır diyor tıklıyorum Bekleyen videonuz bulunmamaktadır. diyor

Bu tarz şetleri destekden yazın. Bir çok kişi geyik yapmak için yazıyor bu tarz önemli şeyleri dile getiren neredeyse yok. Yapılan hataları anlatırım. Havuzda bekleyen neredeyse hiç video yok seri olarak yüklüyor.

Bu tarz şetleri destekden yazın. Bir çok kişi geyik yapmak için yazıyor bu tarz önemli şeyleri dile getiren neredeyse yok. Yapılan hataları anlatırım. Havuzda bekleyen neredeyse hiç video yok seri olarak yüklüyor.

destekten yazdım hocam bekliyorum dailmation video çekmiyor

Hocam destekte 12 saat önce mesaj yazdım halen cevap verilmedi

hocam yeni kanal açtım özgün video yapıyorum yine ünleme düşüyor :(

toplu videoda 26 bekleyen videonuz vardır diyor tıklıyorum Bekleyen videonuz bulunmamaktadır. diyor

videoları 3dk 6dk vs aralıklarla yükle dediysen o yüzden oluyor

---------- Mesaj saat 01:08:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:58 civarında gönderildi. ----------

Hocam şu Toplu Link Bot kısmına bi el atın lütfen. Video linkini yanlış girsek bile(yeni başlayanlar için örnek ben) 30 dk sonra tekrar yükleme yapabilirsiniz uyarısı alıyorum ve 30 dk bedava bekliyorum limit 25 olmasına rağmen 1 video yükleyemeden hata yaptığım için bekliyorum:(

Hocam, Özgün video yapı ne zaman güncelleyeceksiniz. logo ekleme, müzik ekleme, geçiş efektleri, bunları bekliyoruz.

Benim hatam, alt kanalı silinen kanallarda ana kanalın api calısmıyormus.Bunuda ögrendik :)

EDIT

kanal kontrollerim çok gecikiyor:(

---------- Mesaj saat 02:31:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:30:12 civarında gönderildi. ----------

Hocam 137 tane video sectim öglen 3 4 gibi hala
137 adet bekleyen kaldi. Bu bolum anlik degisir.
yazıyor.Bütün ayarlar tam hepsini tek tek kontrol ettim.Bir el atarsan sevinirim.1 günüm mundar oldu :)
gizli videoya denk gelmiş olabilirsin...

Hocam 137 tane video sectim öglen 3 4 gibi hala
137 adet bekleyen kaldi. Bu bolum anlik degisir.
yazıyor.Bütün ayarlar tam hepsini tek tek kontrol ettim.Bir el atarsan sevinirim.1 günüm mundar oldu :)

Hocam suan bi sıkıntı yok botta o an öyle birşeye denk gelmiştir tüm bekleyen videoları iptal edin zaten hakkınız geri gelecek sonra tekrardan yükleyin düzelir bence ben şimdi 200 video attım sorun yok mesela.

yeni kanal ekledim ama bi türlü kontrol sistemine eklenmedi ,hesaba yetkiyi onaylıyorum f5 yapıyorum bi türlü kanal sisteme eklenmedi

saat 06:12 de durum
ve bu durum artık can sıkmaya başladı.
habire manuel kontrol yapıyorum.

saat 06:12 de durum
ve bu durum artık can sıkmaya başladı.
habire manuel kontrol yapıyorum.

Hocam, Tam bende bunu dilegetirmek için girmiştim buraya Aynı Sıkıntı Bendede var 6-7 saattir hiç bir kanalımın kontrolü yapılmamış.

Hocam Manuel yapmadıkalrım hayla bekliyor yaptıklarım ise 2 saat oldu hayla kontrol yapmadı + olarak eklemek isterim telifli videoları kontrol yapınca siliyor ama kontrol yaptıkdan sonra telifli olan videoları silmedigide olmuştu bu konu çok önemli riza 6-7 bin videolu kanalalrımız var kontrolü iyi yapmazsa sıkıntı yaratır.!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri