Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam telifli V&para kazan kısmından videolarınızın oldugu kanalı manuel olarak bir kontrol ettirin

Kardeş botu daha bugün kullanmaya başladım ben
sıkıntı benden kaynaklı olmuş olabilir.Çünkü kanalı yeni açtım
para kazanmasıda aktif değil şu an hiçte eşleşen görünmüyor.
ancak kanalı videoyap a bağlarken ordaki ünlemi geçi işaretlemiştim .
uyarıyı sonradan gördüm şimdi değiştirdim.
Fakat videolardaki rakamlar gitmiyor bu düzelmezmi acaba...?

Kardeş botu daha bugün kullanmaya başladım ben
sıkıntı benden kaynaklı olmuş olabilir.Çünkü kanalı yeni açtım
para kazanmasıda aktif değil şu an hiçte eşleşen görünmüyor.
ancak kanalı videoyap a bağlarken ordaki ünlemi geçi işaretlemiştim .
uyarıyı sonradan gördüm şimdi değiştirdim.
Fakat videolardaki rakamlar gitmiyor bu düzelmezmi acaba...?

Hocam sistem bazen gec kontrol ediyor kanallari siz dedigim yerden kanalinizi manuel bir kontrol edin yani sistemi beklemeyip siz kontrol ettirmisnolcaksiniz kanalinizin ismine tiklamaniz yeterli olcaktir telifli v &para kazan kısmından

Hocam sistem bazen gec kontrol ediyor kanallari siz dedigim yerden kanalinizi manuel bir kontrol edin yani sistemi beklemeyip siz kontrol ettirmisnolcaksiniz kanalinizin ismine tiklamaniz yeterli olcaktir telifli v &para kazan kısmından

Onu yaptım hatta şimdi yine yaptım ünlemi geç bekleniyo 38 diyor
yine kayseriyi bulduk
Bu arada hemşehriymişiz..

Bende arkadaş gibi botu bugun aldım aynı hatayı yaptım ancak suanda bot upluad yapmıyor. sadece eşleşen ünlem siliyo :((

Hocam mesajda attım ama durum biraz acil kusura bakmayın lütfen. Dün kanallarımın hepsi bi çırpıda kapatıldı. Bugün tekrardan kanal açıp devam edeceğim. Videoyap hesabım eskiden yüklenmiş olan videoları şimdi yüklemiyor. Bu video zaten hesabınıza yüklenmiştir uyarısı veriyor. Bu uyarıyı almamak için ne yapmalıyım? Hesabımı sıfırlayabilir misiniz?

Hocam mesajda attım ama durum biraz acil kusura bakmayın lütfen. Dün kanallarımın hepsi bi çırpıda kapatıldı. Bugün tekrardan kanal açıp devam edeceğim. Videoyap hesabım eskiden yüklenmiş olan videoları şimdi yüklemiyor. Bu video zaten hesabınıza yüklenmiştir uyarısı veriyor. Bu uyarıyı almamak için ne yapmalıyım? Hesabımı sıfırlayabilir misiniz?

Kanallarım bölümünden bu kanala yüklediğim videoların raporlarını sil deyiniz hocam

Beyler bot yükleme yapıyor lakin yeni arkadaşlar bazen kanal bilgilerini hatalı giriyorlar. bu nedenle toplu video yükleme emri vermeden önce anasayfadan tek bir tane o kanala video atın. Sonra toplu yüklemeyi kullanın.

Video isimlerini değiştirme işlemi her 30 dk da bir yapılır ünlemi geç sistemini kullandığınız içindir. Fakat kanalı telifli videolar bölümünde tıllayıp otomatiğe alın.

Bu video bu kanalda var diyorsa o kanalın yanındaki raporu sil tuşu vardır. Bilgileri boş kanalda olmaz. Bunu yapmadan değiştirdiyseniz kanal bilgilerini yinede yapabilirsiniz. Eskiye ait kanalın loguyla birlikte yeni kanalın logunuda siler.

Özgün video oluşturma bölümüne müzik ve yazılaştırmayı yaptım. Efektli geçişide yapmaya çalışıyorum. Bugün güncellemesini ekliycem inş.

Beyler bot yükleme yapıyor lakin yeni arkadaşlar bazen kanal bilgilerini hatalı giriyorlar. bu nedenle toplu video yükleme emri vermeden önce anasayfadan tek bir tane o kanala video atın. Sonra toplu yüklemeyi kullanın.

Video isimlerini değiştirme işlemi her 30 dk da bir yapılır ünlemi geç sistemini kullandığınız içindir. Fakat kanalı telifli videolar bölümünde tıllayıp otomatiğe alın.

Bu video bu kanalda var diyorsa o kanalın yanındaki raporu sil tuşu vardır. Bilgileri boş kanalda olmaz. Bunu yapmadan değiştirdiyseniz kanal bilgilerini yinede yapabilirsiniz. Eskiye ait kanalın loguyla birlikte yeni kanalın logunuda siler.

Özgün video oluşturma bölümüne müzik ve yazılaştırmayı yaptım. Efektli geçişide yapmaya çalışıyorum. Bugün güncellemesini ekliycem inş.

Hocam bu iyi haberdi kolay gelsin güncelleme bugün içinde gelirse çok iyi olcak :)

hocam kanalı otomatiğe aldım fakat hala videolar rakam şeklinde görünüyor. bu videoları ne yapsam silsemmi acaba
ayrıca dün toplu video attığım çoğu kanalıma video yüklenmemiş
eski haliyle duruyor bu yüklenmeyen videoların hakları geri yüklenmiyormu
telif ünlem vs. den silinen videoların
Hocam bi sıkıntı var ama tam olarak anlayamadım kusura bakma.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] müzik eklemeniz çok çok iyi olmuş. Birde şu çerçeve veya benzeri eklentileri yapabilirseniz harika olur hocam. Teşekkürler..

hocam kanalı otomatiğe aldım fakat hala videolar rakam şeklinde görünüyor. bu videoları ne yapsam silsemmi acaba
ayrıca dün toplu video attığım çoğu kanalıma video yüklenmemiş
eski haliyle duruyor bu yüklenmeyen videoların hakları geri yüklenmiyormu
telif ünlem vs. den silinen videoların
Hocam bi sıkıntı var ama tam olarak anlayamadım kusura bakma.

5 gündür benim videolarda hala rakamlı şekilde duruyor bot benim kanalı uuttu herhalde
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ilgilenirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı para kazanmayı acmadan ünlemi geç'i acarsak bir kaç gün sonra para kazanmayı actığımda baslıkları sayı olan videoların asıl baslığı geri gelir mi botta ?

Kardesim ben raporları sil demeden 1.kanalı bir kac kere degistirdim.Simdi ''Bu video bu kanalda var''yazısı cıkıyor bayagı :)
Bu logları nasıl temizlerim simdi ?

Kardesim ben raporları sil demeden 1.kanalı bir kac kere degistirdim.Simdi ''Bu video bu kanalda var''yazısı cıkıyor bayagı :)
Bu logları nasıl temizlerim simdi ?

Tamam iste silmediginden dolayi cikiyor onlar. Sen raporu sile tikla, eskilerle birlikte butun o 1. siradaki kanallara yuklenmis video raporlarini silecek.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam isteğimiz çerçeveyi videoya ekleme gelirse harika olacak valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri