Yükleme zamanı gelmemiş 1 video bulunuyor. hocam bu videoyu nasıl yükleyeceğim![]()
toplu video ya gir Yükleme zamanı gelmemiş 1 video üzerine tıkla ve bekle 2 dakikaya kadar yükler hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yükleme zamanı gelmemiş 1 video bulunuyor. hocam bu videoyu nasıl yükleyeceğim![]()
açıyor dostum sıkıntı yok
dostum bikaç kanalda denedim aynı hatayı bende alıyorum sıkıntı var sanıyorum![]()
hocam ben ve 4 arkadaşım bot almayı düşünüyoruz deneme hesabı gibi bişey oluşturmanız mümkün mü
hocam ödeme yaptım botu aldım.
partner kanalda video yükledikten sonra otomatik olarak para kazanmayı açmıyor sanırım.
botun sayfasından otomatik ''Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap'' sayfasına girip kanalı seçerek tüm videolarla otomatik bu işlem yapıldı. yanılıyor muyum?
Beşinizde videoyap a üye olun destek kısmından mesaj adin. Deneme hesabi istiyoruz diye
hocam ödeme yaptım botu aldım.
partner kanalda video yükledikten sonra otomatik olarak para kazanmayı açmıyor sanırım.
botun sayfasından otomatik ''Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap'' sayfasına girip kanalı seçerek tüm videolarla otomatik bu işlem yapıldı. yanılıyor muyum?
Hastayım arkadaşlar yatakdan tel ile yazıyorum. Herkese hayırlı kazançlı geceler diliyorum.
Hastayım arkadaşlar yatakdan tel ile yazıyorum. Herkese hayırlı kazançlı geceler diliyorum.
arkadaşlar, bi kanalıma çektiğim videoların ismi orjinal ismine dönmedi, sayı olarak kaldı o videolarıma nasıl gerçek ismini yazdıracağım? bilen varmı? adminde hastaymış galiba cevap yazamadı geçmiş olsun diyelim burdanda.
$ yandıktan sonra o tekrar eski halini alır hocam
Allah razı olsun arkadaşlar, dün gece titreme girdi ve hastalandım. Sabaha kadar terleyince birşeyim kalmadı.
Yetişirse bugece büyük gelişme geliyor yetişmezse yarın gece geliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.