Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

açıyor dostum sıkıntı yok

dostum bikaç kanalda denedim aynı hatayı bende alıyorum sıkıntı var sanıyorum :(

hocam ödeme yaptım botu aldım.

partner kanalda video yükledikten sonra otomatik olarak para kazanmayı açmıyor sanırım.

botun sayfasından otomatik ''Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap'' sayfasına girip kanalı seçerek tüm videolarla otomatik bu işlem yapıldı. yanılıyor muyum?

hocam ben ve 4 arkadaşım bot almayı düşünüyoruz deneme hesabı gibi bişey oluşturmanız mümkün mü

partner kanalda video yükledikten sonra otomatik olarak para kazanmayı açmıyor sanırım.

botun sayfasından otomatik ''Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap'' sayfasına girip kanalı seçerek tüm videolarla otomatik bu işlem yapıldı. yanılıyor muyum?

2 farklı partnerler çalışıyorum ikisinde de otomatik açıyor + 1dk gibi kısa bir süre içinde de yine bot ile video ortası reklamları ekliyorum:D

para kazanma sayfasına kanalını ekle>yetkilendirmeyi yap>otomatiğe al
zaten adsense bilgisi kısmında PARTNER yazar görürsün
kolay gelsin

cevap verilmiş, arkadaşımıza teşekkür ederim

arkadaşlar, bi kanalıma çektiğim videoların ismi orjinal ismine dönmedi, sayı olarak kaldı o videolarıma nasıl gerçek ismini yazdıracağım? bilen varmı? adminde hastaymış galiba cevap yazamadı geçmiş olsun diyelim burdanda.

arkadaşlar, bi kanalıma çektiğim videoların ismi orjinal ismine dönmedi, sayı olarak kaldı o videolarıma nasıl gerçek ismini yazdıracağım? bilen varmı? adminde hastaymış galiba cevap yazamadı geçmiş olsun diyelim burdanda.

$ yandıktan sonra o tekrar eski halini alır hocam

Allah razı olsun arkadaşlar, dün gece titreme girdi ve hastalandım. Sabaha kadar terleyince birşeyim kalmadı.

Yetişirse bugece büyük gelişme geliyor yetişmezse yarın gece geliyor.

Önce sen bi tamamen iyileş bize lazımsın :D bi gecede geçmez daha yeni hasta oldum bilirim :cool: Yenilik sen varken hep var :rolleyes:

1 saat ve üstü 100 video atıyorum 3-5 video ancak kalıyor.
1 saat ve üstü videolarda değişiklik yaptırabilmeyi düşünüyormusunuz hocam ?
çizgi film/film denedim 3-5 kanal patlattım bir türlü bir kanal tutturamadım ünlem yedi bitirdi :) 80 mb a kadar kırpma/renk açma vs yapıyorum bazılarında geçiyor $ yakabiliyorum fakat 1 saat civarındkiler çok sorunlu.

Bugün bi teknoloji kanalı açtım 3-5 özgün video yaptıktan doları yaktıktan sonra, 120 video attım. Para kazanmayı bi açtım 100 ü ünleme düştü. Artık önce özgün sonra spamdamı yemiyo youtube anlamadım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri