Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bi Sıkıntımı Var ? Videoyap.com Açılmıyor..

Çok ağır!.. Hatta kıpırdamıyor. Bakım vardır belki.

Sistem acayip yavaş bende giriyor ama ne video yüklüyor nede başka birşey yapıyor

sistem cok cok agır. bi ara gitti gelmedi ama şuan acık ve agır

Cep telefonuna ozel birseymidir bilinmez ama 1sn bile bekletmeden deyisiyor sayfalar.
Bende bir problem yok simdi kontrol ettim.

Yükleyen çıksın kasıyor beyler :D

videoyap harika dostum:D adamlar hakkını veriyor gerçekten kendini geliştiren tek bot . cok iyi bot.

videoyap.com adresine girebilen varmı suan arkadaşlar?

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/videom/public_html/ayar.php on line 6
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

1 sattir yavaşlama vardı 5 dakikadır giremiyorum aynı sorun var mı? benim dnslermi bozuk yoksa :)

Bugün isteğiniz üzerine 80mb ek özellik sınırını 200mb'a çıkarmıştım. son 30 dakikadır 64 serverımda %100 kullanıma ulaştı. Anlık 26.450 işlem görüyor. Normalde bu rakam 15.000'i geçmezdi. 200 yerine 150'ye indirmesini yapıyorum şimdi. 150mb üstündeki videolar logosuz, introsuz v.s. yüklemesini yapacak şekle.

Koskoca Videoyap.com Arkadaşlar 5 Dk yı Çok Görmeyelim Lütfen :)

Google,Youtube,Facebook,Twitter bunlarda Hiçmi Hata Olmuyor. Bizimkide Bunlara Eşdeğer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri