Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

%25 olarak sundum hocam orada. çerçeve sağdan soldan değil 4 yandan alıyor hocam.

Hocam şimdi denedim toplu video ile çerçeveyi.
sağdan ve soldan aldı.
Videolardan mı kaynaklı acaba.
Böyle şeylerle karşınıza çıkmak istemiyorum ama bana mı denk geliyor anlamıyorum :)
Toplu video yüklemede çerçeveyi deneyen var mı benden başka.

Editliyorum: Aynı anda 42 video ekledim toplu video ile tek seçenek olan %25 çerçeveyi seçtim.
Kimi videolarda sadece sağ sol ekledi, kimi videolarda daha kalın kimi videolarda daha ince çerçeve ekledi.
Hocamda loglardan kontrol eder zaten.
Sanırım, kanal logosunu, farklı videolara farklı boyutlarda eklemesi ile aynı sebepten dolayı bu şekilde.
Ama eşleşen atlattığı büyük gerçek zomdan falan önemli bir özellik bu,
bu özellik için uzatacağım yarın süremi.
Ellerinize sağlık tekrar.

Hocam şimdi denedim toplu video ile çerçeveyi.
sağdan ve soldan aldı.
Videolardan mı kaynaklı acaba.
Böyle şeylerle karşınıza çıkmak istemiyorum ama bana mı denk geliyor anlamıyorum :)
Toplu video yüklemede çerçeveyi deneyen var mı benden başka.

toplu olarak değilde tek tek denedim 4 tarafa çerçeve atıyor

Otomatik kontrol etme sistemi yine mi bozuldu yoksa benim başıma gelen bir durum mu şu an? 25 kanaldan 6 sı kontrol edildi gösteriyor diğerleri kontrolden düştü.

Şuan video atıyorum toplu olarak %25 çerçeve ile ama daha hiç çerçeve görmedim videolarda

Özgün videoda resimlere eklediğimiz yazıların rengini seçebilsek
Özgün videoda birden fazla arama ile resim koyabilsek ve hepsi tek videoda olsa
Çok iyi olurdu açıkcası :) Aşağıda yazdıgımı yapabilirsen cidden muazzam olur ama :D

Bir videonun belirli bir saniyesini alacağız başka bir videodan da belirli bir saniye alacağız . Bu aldıklarımızla tek video oluşturucağız .

Benden bu kadar :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Benim kanalların oto kontrolde telif falan hiçbirşey olmadığı halde aynı gmaildeki bütün kanallarn kontrol yapılmadığını söylüyor nasıl düzeltebilrim ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem geç sistemiyle eklenen videoların ismi ne zaman değişiyor, gece 2 de eklediğim videoların isimleri hala 8 haneli

Peki hocam bu ünleme çözüm var mı botta ?

Deneme üyelik isteyin isterseniz. %100 çözüm yok çünkü youtube karalistesine girdiyse kanal nereden nasıl video yüklerseniz yükleyin ünlemden çıkmaz. Ama bizde ortalama atılan 100 videonun 94'ü para kazanmaya çeviriliyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Benim kanalların oto kontrolde telif falan hiçbirşey olmadığı halde aynı gmaildeki bütün kanallarn kontrol yapılmadığını söylüyor nasıl düzeltebilrim ?

Hocam destekden yaz bir sıkıntı yok. Galiba bir yerde bir yanlışlık yapıyorsunuz. destekden kontrol etmem gerekir.

Deneme üyelik isteyin isterseniz. %100 çözüm yok çünkü youtube karalistesine girdiyse kanal nereden nasıl video yüklerseniz yükleyin ünlemden çıkmaz. Ama bizde ortalama atılan 100 videonun 94'ü para kazanmaya çeviriliyor.

Benim kanalım kara listede değil sanırım çünkü kendi videolarıdma ünlem çıkmıyor

hocam otomatik kontrol yapilamiyor bütün kanallarda girip izin verdigim halde bidahaki kontrolde yine izin verilmedi diyor.

Hocam yt kapatılmış siz radore üzerinden hizmet alıyordunuz TR ip kullanıyorsunuz.Ne olacak durum nedir ?

hocam youtube kapatılması bizi etkiler mi tr den mi yükleme yapıyor gözüküyoruz

Hocam türkiyede bir çok makinam mevcut. Radore özel bir fiber kullanımı yapıyor. Ama olası durumda radore bağlantıları youtube'a erişim sağlayamazsa. Türkiye sunucularımı kapatırım. Yavaşda aynı gün ingiltere sunucularıma taşırım. Ve kapanan kadar yeni sunucularıda ingiltere de açarım. Yani videoyap'a youtube kapanması sıkıntı çıkarır mı sorusuna cevabım? Hayır, Ancak bir geçiş dönemi yaşatabilir cevabı verebilirim.

hocam otomatik kontrol yapilamiyor bütün kanallarda girip izin verdigim halde bidahaki kontrolde yine izin verilmedi diyor.

Destek bölümünden yazın hocam. Görmeden nasıl çözüleceğini anlatmam mümkün değil.

Hocam ünleme düşen videoları sil diye bir özellik geliştiremez misiniz acaba?

ıyı gunler .paylastıgım vıdeolarda 5 gundur rakamlar duruyor .raakamların kac gunde videonun ısmını alması lazım.onceden 1 gunde duzelıyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri