Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ne bot biter ne de insanların dertleri hocam,siz hiiç buraları düşünmeden sadece evladınızla ilgilenin,biz bekleriz..Rabbimden acil şifalar diliyorum.

sağlık herşeyden önemlidir hocam Allah şifa versin...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] gecmis olsun hocam.Allah acil sifalar versin.

Geçmiş olsun hocam, Rabbim şifa versin yavrunuza. İnşallah bize güzel haberlerle dönersiniz.

Geçmiş olsun hocam tekrardan.Size destekten pm attım(2 adresimin toplu video yükleme artırmak için) müsait bir zamanınızda ilgilenirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar videodaki logoyu hızılıca kaldıracak bot var mı mevcut piyasada

sistemin şöyle bi sorununu buldum.

sistemden yüklenilen ( toplu, elle farketmez ) tüm videolar; yalnızca " para kazanılan platformlarda paylaş " şeklinde işaretleniyor. böylece videolar çok az insana ulaşıyor. tüm platformlarda paylaş şeklinde değiştirilmesi gerek.

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kızım için dua eden, mesaj yazan veya aklından geçiren herkesden Allah razı olsun.

Destekdeki dün öğleden sonrasına kadar yazılmış herkese dönüş yaptım. Biraz geç cevap veriyorum ama anlamadıgınız noktalarıda detaylı anlatmamdan dolayı yetişemedim.

Bir çok yeni özellik 1.5 yıldır olduğu gibi sürekli gelicek. Fakat, bazı istekler imkansız. Mesala karşı videodaki logoyu silme. Bunun yerini bot bilemez. Siz üstüne logo basabilirsiniz. Ama yer belirterek kaldırma özelliğini ileride inş ekleyeceğim. Önceliğim logo için alper hocamın dediği gibi her çözümürlükte logo boyutlarının orantılı çıkması.

Para kazanmada her yer ile tüm platformlar arasında hiç bir fark yok. Bu forumda yüzlerce kez mevzusu geçti. Mabuel olarak sizde toplu para kazanmayı açın tün platformları seçer.

Kızımın net sonucu öğleden sonra 4 gibi çıkacak. Durum bilgilendirmesini gün içerisinde yapacağım. Allah razı olsun herkesden. Hakkını yediğim arkadaş varsa bilmeyerek yemişimdir. Destekden yazsın, çözümünü yapıp hellallik almak isterim.

Allah Acil Şifaler Versin, Tez Zamanda Sağlığına Kavuşsun İnşallah Hocam, En Önemlisi Sağlık o Olsunsa Bot varsın olmasın. Biz Bekleriz.

öncelikle geçmiş olsun. Allah kızınıza şifa versin.

paypal hesabım yok,kredi kartım yok yanlızca iş bankası bankamatik kartım var nasıl bot alabilirim sürekli erteliyorum sırf buyüzden. müsait olduğunuzda yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar sildiğimiz video nun adsense ödemesini yapar mı ??

arkadaşlar sildiğimiz video nun adsense ödemesini yapar mı ??

Yapar

---------- Mesaj saat 12:12:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:10:29 civarında gönderildi. ----------

öncelikle geçmiş olsun. Allah kızınıza şifa versin.

paypal hesabım yok,kredi kartım yok yanlızca iş bankası bankamatik kartım var nasıl bot alabilirim sürekli erteliyorum sırf buyüzden. müsait olduğunuzda yardımcı olurmusunuz?

http://www.videoyap.com/banka.php

geçmiş olsun hocam.samimiyetine inandığım için destekten yazmadım bile bekledim düzelmesi için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri