Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bomba gibi bir Yenilik Daha;
Video Yöneticisi Eklenmiştir.

+ Kanalın içerisindeki tüm videoları hiç beklemeden Tarih veya Hit sırasına göre sıralayabilirsiniz.

+ Başlık kısmında arama yaparak o kelimeyle alakalı videoları karşınıza getirebilirsiniz.

+ Tam Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun başlığını, etiketini ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Etiket, Açıklama Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun sadece etiket ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Sil butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videoyu sildirebilirsiniz.

+ Videolarınızın sürelerini görebilirsiniz.

Not : Bu bölüm için isteklerinizden ekleyebileceklerimi ekledim ve aktif ettim. Bol kazançlar dilerim.

vy.png

Hocam ellerine sağlık, bu bölümde kanaldaki bütün videoları veya 50 şer 50 şer şeklinde toplu tam özgünleştirme ve toplu etiket açıklama özgünleştirme ekleyebilirsen çok daha anlamlı olacaktır.

Nitekim tek tek el ile videoları özgünleştirmek zaman alıp yoruculuğu arttıracaktır.

Ellerine sağlık bot çoktan efsane oldu şuanda yerini iyice sağlamlaştırıyor :)

Hocam video yöneticisi bölümünde hangi videonun $ hangi videonun ! oldugunu göstermiyor sanırım?

Ben de bu işe merak sardım da hiç tık alamıyorum 2-3 bin gösterime karşılık. Sizlerin videolarında neden reklamlara tıklıyorlar da bende binde bir bile tık alınmıyor? Deneme sürümü mevcutsa diye destek bölümünden de mesaj attım. Ona göre deneyip alıp almamaya karar vereceğim. Bir de bir sorum daha var bu özgün video diye bahsettiğiniz şey tam olarak nedir? Logo vs ekleyerek diğerlerinden farklı bir video oluşturmak mı? Yoksa farklı içerikli videolar da mı oluşturuluyor?

Toplu yükleme bölümündeki checkboxlar yerine butonlar olsa çıkartacağımız videoları butona basıp ekle çıkart yapsak daha güzel ve rahat olurdu gibi geliyor bana. Eğer zor bir istek değilse sizin için bir ara değerlendirirseniz seviniriz.

Videoyap'ın eski performansı özlüyoruz, cayır cayır atardı videoları, son dönemlerde yavaşlık devam ediyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] yine uçur bizi hızınla :)

saat 5 oldu fakat otomatik kanal çekmeden hiçbir video emri yok şuana kadar, uyuyup uyanalım başlar belki :)

Merhaba yaklasık 12 saattir otomatik Telif ve Para kazanma ayarlama bölümü çalısmıyor hiç bir botumda destektende yazdım ama hala cevap yok ilk defa konunuzda bi şikayette bulunuyorum :) @Web_Scripti

Edit: hatta bazı üyeliklerimde 16 17 saattir kontrol yapılmamıs telif gelip partnerden atılmıs bazı kanallarım ve tekrardan adsenseme baglanmıs kanallar hiç haberim yok :)

Botun tekrar stabil çalışır hale gelmesini umalım :)

pm alabilirmiyim bot alacağım yanlız msj atamıyorum pmle iletişim adresi verirseniz sevinirim

Botun tekrar stabil çalışır hale gelmesini umalım :)
Caner hocam bekleyen video serverda hiç yok diyebilirim. Hız performansı ultra.

Kanal kontrolünde yarım saati malesef artık tutturamıyorum. Çünkü 100.000 den fazla kanal kontrol ediliyor. Serverlarım full performans çalışsada 1 saat ortalamasında her kanalı kontrol ediyor. Buda beni üyelik tipi yüklemesiz sadece kanal kontrol sistemi yazılımını yapmaktan soğutuyor.

Gece 12 ile sabah 6 arasında hızlı yükleme emri verirseniz herkesin günlük hakkı açıldığı için toplu otomatik emirleriyle yoğunluk oluşuyor. Bu nedenle gece 12 ile sabah 6 da yavaş yükleme gibi gözükebilir. Ama bu saatlerde bakıldığında sabah 8 de verilmiş bir emir olsada yüklenmiş oluyor. Zamanla belki daha iyiye gideceğiz. Her zaman iyisinin daha iyisini yapmaya çalışıyorum.

3 günde 10.000 tane destekde mesaj var. İnan çok yoruluyorum. Ytpara dün tema değişecek diye siteyi 7-8 saat durdurdu bana 4000 mesaj geldi. %90 videoyapla alakasız sorular ama cevaplamam gerekiyor.

Hocam dün geceden beri bir sorun var uzun zamandir bir sorun var sürekli magdur duruma düştük şuan kanal yapicaz yapamiyoruz , otomatik kontrol desen onu kendi ellerimizle yapiyoruz video yükleme talimati verdim aksam 9da çiktim 350 tane videoyu sabaha kadar anca 75tanesini yükledi , diger verdigim 4 kanal için daha herhangi bir şekilde yükleme olayi yok. Artik iyice bunaltmaya basladi bu bot 3 tane accountum var 3ünede aciyorum suan.

hocam.. kontorol / yükleme / ünlem geç / çok yavaş durmaya yakın gibi 450 video 15 dakkalık 8 saatten fazladır yüklemiyor aynı zamanda yükleme sayfası açık kaldıkdan 15 dakka sonra pasif hale geliyor.

hocam dün akşamdan beri bot ne otomatik kanal çekme nede telif ünlem kontrolü yapmıyor

sabah 100 video emri verdim hala 30 tane kalan var yüklemeye çalışıyor neredeyse 4 saat geçti... bilgilerinize..

Merhaba arkadaşlar,

Yükleme Hakkında yavaşlık yok.
ben saat 9 gibi baktığımda bekleyen video v.s. yoktu(yani 50-100 bin gibi küçük rakam vardı oda her zaman olur. Aylardır o şekilde olur çünkü anlık o kadar yükleme emri geliyor ve yükleniyor.)

Düne ait yüklemeyi bekelyen koca server 441(7.500 üyemin toplam dünden verilen emirleriyle alakalı rakam) video bulunuyor. Büyük ihtimalle 20-30 defa denenmiş ve yüklenemeyen videolar büyük ihtimalle o kanaldaki o videolar silinmiş onuda yüklemeden acil uyarılarınıza gönderecektir yani düne ait hiç bekleyen yok. Anlamadığım herkes aynı şeyi yazıyor.

Kanal kontrol sistemi hakkında yavaşlık yok:
Sisteme bakıyorum en geç kontrol edilmemiş kanal 1 saat 20 dakika öncesinde. Yani buda ortalama herkesin kanalı 45 dakikada kontrol oluyor demektir. Eğer sizde bu kontrolden daha yavaşta kanal varsa ekran resmi çekip konuya ekleyin.

Benim sadece istatistikleri aynen yazıyorum. Sistemde bugün hiç bir olası sıkıntı görmüyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Yükleme Hakkında yavaşlık yok.
ben saat 9 gibi baktığımda bekleyen video v.s. yoktu(yani 50-100 bin gibi küçük rakam vardı oda her zaman olur. Aylardır o şekilde olur çünkü anlık o kadar yükleme emri geliyor ve yükleniyor.)

Düne ait yüklemeyi bekelyen koca server 441(7.500 üyemin toplam dünden verilen emirleriyle alakalı rakam) video bulunuyor. Büyük ihtimalle 20-30 defa denenmiş ve yüklenemeyen videolar büyük ihtimalle o kanaldaki o videolar silinmiş onuda yüklemeden acil uyarılarınıza gönderecektir yani düne ait hiç bekleyen yok. Anlamadığım herkes aynı şeyi yazıyor.

Kanal kontrol sistemi hakkında yavaşlık yok:
Sisteme bakıyorum en geç kontrol edilmemiş kanal 1 saat 20 dakika öncesinde. Yani buda ortalama herkesin kanalı 45 dakikada kontrol oluyor demektir. Eğer sizde bu kontrolden daha yavaşta kanal varsa ekran resmi çekip konuya ekleyin.

Benim sadece istatistikleri aynen yazıyorum. Sistemde bugün hiç bir olası sıkıntı görmüyorum.
Kardesim eminim ki gecen gündüzün karısmıs bir sekilde calısmalara devam ediyorsun.
Fakat sana bir sorum olacak.
Örnegin ben 100 tane 1 saatlik video emri verdiysem eger o videolardan 15 tanesi orjinal dakikalarıyla inmiyor.
0-30 sn arası ya da 10 dk altı olarak iniyor.Sistemde herhangi bir acık olabilir.Kontrol edersen sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri