Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hayırlı olsun hepimize diyelim hocam. Zaten serverların hızları düzelmişti daha da stabil olacak demektir. Teşekkürler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam özgün video oluşturma kısmında eklenen müziklerin video uzunluğu boyunca tekrar etmesini rica etsem yapar mısınız? Bu çok önemli.

5 dk lık video atınca 1dk sonra müzik bitiyor sessizlik oluyor.

Zor olmasa gerek, eklediğiniz müzikleri ardarda birleştirip dakikalara göre entegre edebilirsiniz.

Bunu yaparsanız çok iyi olur, çünkü videolar bir garip oluyor arada müzik kesilince. kolay gelsin.

Hizmetiniz için teşekkürler, biz de bir süre sonra yararlanmak istiyoruz :)

hocam 6 aylik odeme yaptım havele gece kontrol edersenız sevınırım hesabımı aktıf edılmesını beklıyom

2 farklı tarayıcıdan denedim hesabıma giriş yapıyorum fakat kanallarıma tıklayınca zaman aşımı hatası veriyor nasıl çözebiliriz bu problemi ?

arkadaşlar;
video yüklerken çerçeve veya süre kısaltmadan birini seçiyoruz ikisini bir seçme imkanımız var mı? ben bulamadım herhalde.

partner hesaplarda eşleşen 3. tarafa takılmamak için ne yapıyosunuz arkadaşlar? işlenirken para kazanmayı açma da işe yaramıyor artık.

videoyap sistemi için, gerçekten harika.Gerçekten.. bunu yapan kişi google'dan işten ayrılmıştır demiştim.Hatta bunun için, destek bölümünde uzun bir yazı yazmıştım.Sildim.Helal olsun.. özeti bu.

Benim Planım, 150 kanal, her kanalda 100 küsür video ile; her kanal günde 1$ getirmesiydi.
Ben biraz da yeniyim, araba kanalımda bugün yarısı eşleşme verdi. 20 25 tane video attım, şuan 11 tane video var.Bunların izlenme sayısı 0-1. Arkadaşlar insanın ağlayası geliyor.Motive edici tek şey, ytpara daki arkadaşların başarısı.Başka birşey kalmadı.Ağlayasım geliyor.

ne diyim, demek ki yeteri kadar çalışmamışım.
herkese iyi forumlar, bol kazançlar

Video başlıklarını eksik çekme sorunu yaşayan var mı bugünlerde?

Hocam 2. Kez yazıyorum konuya . Ünlem geç sisteminin işe yaradığını düşünüyor musunuz .
Oranları nasıl geçip geçmeme konusunda .
Şahsen bende işe yaramıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

ünlem geçmeyi aktif ettiyseniz ekrana uyarı çıkarır bir zahmet 1 defa okuyun. Telifli videoları sil
bölümünü aktif rtmeniz gerekiyor o özellikle birlikte devamını getirmesi için.

Diğrr ve bu sorular için sıkça sorulan sorulara göz atınız. İyigeceler

Merhaba videoyap sistemine mesela istatistikler bölümüne kazançları ekleme şansı varmı. Kazançlarıda görsek süper olacak. Yapılabilme şansı var mıdır yoksa zor iş mi?

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu E...

Merhaba Arkadaşlar,

ünlem geçmeyi aktif ettiyseniz ekrana uyarı çıkarır bir zahmet 1 defa okuyun. Telifli videoları sil
bölümünü aktif rtmeniz gerekiyor o özellikle birlikte devamını getirmesi için.

Diğrr ve bu sorular için sıkça sorulan sorulara göz atınız. İyigeceler

Bahsettiğim bu değil hocam. Dediğiniz yeri 1 den çok kez okudum . Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum .
Ben ünlemi geçemediğimden bahsediyorum . Her attığım ünlem demin 200 video attım yeni kanala hepsi ünlem .
Kanıt olayıda işe yaramadı .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri