Merhaba hocam,
youtube api keyi 1 dakikada 50 den fazla kullanırsanız youtube 1 dakika sonra gel diyor. Tabiki bu durumu görmeyeli çok uzun zaman olmuştu. Sizin ile birlikte görünce hemen düzenleme yaptım o videoyu sildirmek yerine 10 dk sonra yükleme sırasına erteletiyorum.
Merhaba hocam,
5 paragraf metin verdim 3 dakikada ancak yapabildi. Zaten o siteye günde 500.000 istek yaptırırsam sitesi filan ortada kalmaz çünkü günlük hitti zaten 5.000 civarında. Adam 100 kat büyümeyi kaldıramazFakat bu konuda bir çalışmam var. Sonuçta bunu sistemler yapabiliyorsa başkasının sitesine bağlı kalmadan benimde yapabilmem gerekiyor. Yakında bombasını patlatırım. Teşekkürler.
Merhaba hocam,
Konum içinde buradan satın alma ilanını yazmanız pek etik bir durum değildir. Dilerseniz aşağıdaki linkden bizim sitemizden satın alabilirsiniz. Kredi kartı veya paypal ile ödeme durumunda sistem otomatik aktif edecektir.
http://www.videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php
Örneğin bir dizi çekiyorsunuz. Tam saat 9 da karşı kanal ekledi. Otomatik video ise 1 saatte bir kontrol ediyor ama sizin hemen yüklemesini sağlatmanız gerekiyor. İşte o butona basarsanız 15-20 dk v.s. artık ne ise kayıt onu yaşamazsınız.
19.04.2014 23:05 SERVERLAR RESET ATILIYOR 5 DAKİKA
hocam desteği kontrol edebilirmisiniz...doganayuzun1983