Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
bu süreçte firewallar aktif olsada 13gbit lik ana sunucumuza saldırı geliyor. Sunucu 10gbiti önleyebiliyor. Üstünü hiç bir sistem önleyemiyor. Bu nedenle ağır çalışıyor. Stabil çalışma olayına gelince dediğiniz gibi üye sayısı artık çok fazla. Sistemde bir takılma oldu dün gece ve 7 saat gecikti. İşte bu 7 saati sistem ancak yeni yeni toparlıyabilmişti.
Nedenine gelince 10.000 e yakın üyemiz var ve bu üyeler hiç problem değil. Saldırı ve kilitlenmeler büyük problem.
Tüm serverlara reset attım 5 dakika kapalı kalacaktır.
kimin yaptığını biliyorsanız paylaşın öğrenelim. gerekirse biz de saldırı yapalım, kendi adıma konuşuyorum.
Kimin yaptığını bilmiyorum hocam. Ama bilseydim yinede saldırmazdım. Kul hakkı yiğen kişinin kul hakkını yersem benim ondan farkım olmaz. Serkan hocam youtube piyasasını büyüttü ben bot piyasasını büyüttüm. Bana bu saldırıyı yapmanın onlarada ciddi maliyeti var. Ciddi saldırı botlarında azalma yaşıyorlar. 20gbit saldırılardan artık 13gbit saldırılara düştüler. Tabiki bu gece çok yoğun bir gece saldırı botlarının online olabildiği gece. Yani zarar vermek için en doğru an diyebilirim. Ama 1 hafta sonra artık saldırı botlarıda kalmamış olacaktır.
Allah hayırlısını versin.
Merahaba Arkadaşlar,
Sistemi 30 dakika bakımdan sonra aktif ettim arkadaşlar. Öncelikle bu işin altında kim olduğunu bilmiyorum. Ama benim içinde bir anlamı yok. Allah hakkımda hayırlısı ne şekildeyse o şekilde verecektir. 1.5 yıldır yılmadan bu işe hergünümü verdim. Youtube adsense kapanana kadar bu işe ömrümü vermeye devam edeceğim. Belki 10.000 üyem kalmaz 1.000 üyem kalır ama ben o zamanlarda şükrediyordum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin, elimden geleni gece gündüz yapıyorum.
daha öncede sordum destekten de yazdım ama
Hata: BadAuthentication - [email protected] adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.
bu hatanın çözümü nedir sabahtan beri bununla ugrasıyorum şifreleri 15 20 kere değiştirdim her defasında bu uayrıyı veriyor kanala girdiğimde farklı bir cihazdan giriş yapıldı bu sizmiydiniz diye uyarı veriyor.bendim dediğim halde hala bunu alıyorumve tekrar söylüyorum eger sorun olacaksa botu geliştirmeyi bırakıp su anda var olan özelliklerin en azından stabil olarak çalısmasını saglayın son 1 aydır sürekli sorun var adam akıllı çalısmıyor bot bunun farkında gerçekten değilmisiniz yoksa sabit bir cevap olarak sürekli bi sorun yok mu yazıyorsunuz anlamadım konunun bir ilk 10 sayfasına bakın birde son 10 sayfasına bakın arada daglar kadar fark var ilk 10 sayfada %95 mennunken son 10 sayfada %90 şikayet var bu normal birşeymi sizce?
EDİT: yukardaki hatayı sadece toplu yüklemede veriyor tek tek yükleyince bu hatayı almıyorum oda işin garip yanlarından biri bence
daha öncede sordum destekten de yazdım ama
Hata: BadAuthentication - [email protected] adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.
bu hatanın çözümü nedir sabahtan beri bununla ugrasıyorum şifreleri 15 20 kere değiştirdim her defasında bu uayrıyı veriyor kanala girdiğimde farklı bir cihazdan giriş yapıldı bu sizmiydiniz diye uyarı veriyor.bendim dediğim halde hala bunu alıyorumve tekrar söylüyorum eger sorun olacaksa botu geliştirmeyi bırakıp su anda var olan özelliklerin en azından stabil olarak çalısmasını saglayın son 1 aydır sürekli sorun var adam akıllı çalısmıyor bot bunun farkında gerçekten değilmisiniz yoksa sabit bir cevap olarak sürekli bi sorun yok mu yazıyorsunuz anlamadım konunun bir ilk 10 sayfasına bakın birde son 10 sayfasına bakın arada daglar kadar fark var ilk 10 sayfada %95 mennunken son 10 sayfada %90 şikayet var bu normal birşeymi sizce?
EDİT: yukardaki hatayı sadece toplu yüklemede veriyor tek tek yükleyince bu hatayı almıyorum oda işin garip yanlarından biri bence
Bunu yapanlar piyasada ve forumdaki diğer botlar değildir umarım.
hocam ödeme yaptım ilginirseniz mutlu olurum tyler
bendede aynı sorun var kanalımda cok eskı kanallardı ıkısıde 1 senedır yukeleme yapmıyordum ondan dolayı olabılır belkı
ustam yazılanları okudum botta saldırı var ve sıkıntılar yaşanıyor buna ragmen isteğim nekadar doğru olur bilmem ama müsait olduğunda özgün video yükleme bölümünü kendimiz resim ve müzik yükleyebileceğimiz şekilde düzenlersen çok memnun olurum artık resimlerden video yaparak özgün çalışmak istiyorum başka dabir yontem bulamıyorum. mesela online movie maker gibi yada benzer şekilde olursa çok memnun olurum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.