Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam kanallarıma toplu video yüklüyorum işlem bitince yüklendi gösteriyor ama kanallara girince hiçbirşey yok acil ilgilenebilirmisiniz

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad slmlar sistemde özelleştirmeye gidilebilir mi ? Mesala adam sadece 1 hesabını kontrol için kullanmak istiyorsa diğer şeylere ihtiyaç duymayacaktır böyle bir şey yapılabilirse ve ona görede bir fiyat çıkarılabilirse çok iyi olacağını düşünüyorum.. Bu örnek çoğaltılabilir.. Üçü bir arada beşi bir arada herşey dahil falan filan :)

@Web_Scripti Hocam 3.taraf eşleşen/dünya engeli geldiğinde uyarılar kısmında bu şekilde birleşik gözüküyor. Acil uyarılar kısmında onları ayrı ayrı yazarsan bizde kanala eşleşen mi gelmiş yoksa dünya engeli mi gelmiş anlayabiliriz. Belli sayıda dünya engeli gelince kanala para kazanmalar gidiyor ona göre sayıyı bilirsek kanalı silip devam ederiz.
Evet hocam bencede. 2 gündür 2 ayrı adsensenin para kazanması gitti.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba görüntü engelini nasıl asıyor program ? birde her kanal ıcın gunde video yukleme sınırı varmı ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba görüntü engelini nasıl asıyor program ? birde her kanal ıcın gunde video yukleme sınırı varmı ?

çerçeve ekleme var siyah çerçeve ekliyor değişik oranlarda ekleyebiliyorsun. garanti değil ama geçmesini mümkün kılıyor.
günlük toplam 250 video limiti var. ücretli olarak arttırabiliyorsun.

hocam bu çerçeve'nin bir onregını gosterebılırmısın acaba ?

Kanal kontrolu yapılamadı yazmış bende korktum bi baktım hiç bişey yok aksamış son günlerde hep böyle 1-2 hep eksik kontroller.

Bazen 50 dakikalık videoyu 2 dakika yüklüyor yani eksik yüklüyor. Sizdede böyle birsey oluyor mu? Hiç denk gelen oldu mu bu duruma?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam son 1 aydr hesapları hiç 25/25/25 göremedim :) bazen değil çoğu zaman bi kaç kanalın kontrolünü yapamıyor hep 22/24/25 gibi vs vs. duruyor

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam son 1 aydr hesapları hiç 25/25/25 göremedim :) bazen değil çoğu zaman bi kaç kanalın kontrolünü yapamıyor hep 22/24/25 gibi vs vs. duruyor

Bende şu sıralar kontrol yapılamadı hatalarını alıyorum malesef.. Ama eskiye nazaran bir kademe iyi gibi..

Aynen hocam kontrol yapılmadı diyor ara sıra ünlem silmiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Çine geçtikten sonra yazılmış bir çok mesajı okudum. Videoyap'ın gidişatını beğenmeyen arkadaşlar var. Öncelikle benimde beğenmediğim zamanlar olduğunu söylemem gerek. Ama o yılda 5 günü geçmemiştir. Toplu video yavaşlık olayına gelince her üyem başına günde 900 videp yükleniyor. Ama beğenilmiyor, evet bu ortalama 850 ye düşse eskisi gibi çok hızlı gelicek ama ortalamanın üsttüne çıktık. Üye gelmesin diyorken birazda sistem ağırşaşıyorken daha da çok üye geliyor. Çünkü kazanç herkesde artıyor. Yavaş yavaş düzenimize tekrardan döneriz inş. Allaha emanet olun

Merhaba Arkadaşlar,

Çine geçtikten sonra yazılmış bir çok mesajı okudum. Videoyap'ın gidişatını beğenmeyen arkadaşlar var. Öncelikle benimde beğenmediğim zamanlar olduğunu söylemem gerek. Ama o yılda 5 günü geçmemiştir. Toplu video yavaşlık olayına gelince her üyem başına günde 900 videp yükleniyor. Ama beğenilmiyor, evet bu ortalama 850 ye düşse eskisi gibi çok hızlı gelicek ama ortalamanın üsttüne çıktık. Üye gelmesin diyorken birazda sistem ağırşaşıyorken daha da çok üye geliyor. Çünkü kazanç herkesde artıyor. Yavaş yavaş düzenimize tekrardan döneriz inş. Allaha emanet olun
Hocam üye geldikçe yeni server alsanız(botun en verimli çalıstığı dönemdeki üye sayısı/server oranı aynı kalacak sekilde) düzelmez mi bu durum?

not: sistem nasıl isliyor bilmiyorum. siz daha iyi bilirsiniz tabi. meraktan sordum sadece

Merhaba Arkadaşlar,

Umarım dahada çok üye kazanırsınız. Bu gelen üyeler emeğinizin karşılığı sonuçta. İyi birşey ortaya koyuyosunuz ki üye sayısıda artıyor. Size önerim Network Load Blancing kurmanız böylelikle tüm yükü tek sunucuya yıkmamış olursunuz.

Eminim bu sunucuyu çok rahatlatacaktır. Şuanda üye sayınızı bilmiyorum ama eminim bu yöntemle bi bu kadar daha üye alabilirsiniz :)

@Web_Scripti Hocam 3.taraf eşleşen/dünya engeli geldiğinde uyarılar kısmında bu şekilde birleşik gözüküyor. Acil uyarılar kısmında onları ayrı ayrı yazarsan bizde kanala eşleşen mi gelmiş yoksa dünya engeli mi gelmiş anlayabiliriz. Belli sayıda dünya engeli gelince kanala para kazanmalar gidiyor ona göre sayıyı bilirsek kanalı silip devam ederiz.

Gerçekten bu durum çok önemli bence de. Kanala kaç dünya engeli gelmiş. bilebilsek.

Hocam 9 videoyu 2 gündür yükleyemedim bunu anlayamıyorum ben problem bende mi acaba?

Kontrol edilemedi hataları bende de artmaya başladı. Her gün endişelendiriyor kanala bir şey mi oldu diye. Bu konu ile ilgili kalıcı bir çözüm oldukça önemli olur. Ve malesef dün akşam verdiğim 50 videonun yüklenmesi hala bitmedi. Şu anda 17 video bekliyor halen.

Bende şu sıralar kontrol yapılamadı hatalarını alıyorum malesef.. Ama eskiye nazaran bir kademe iyi gibi..

Videolarda ağırlık fazla dün 100 yükleme emri verdim şuan kalan 99 :D

Aslında öneml bir husus daha var video yönetici kısmı geliştirilmesi lazım. Hit vs orada görebiliyoruz fakat video soru işaretinde mi ünlemde mi yahut $ yanıyormu eşleşen video vs görünse o bölüm tadından yenmez. 3-4 kanalımızdan tek tek çıkış yap giriş yap kontrol sıkıntı.

Merhaba Arkadaşlar,

Kanallarınızın oto kontrollerde sıkıntılı görünmesinin sebebi videoyap değil. Eğer manuelde o anda sıkıntı vermiyor ama oto kontrolde bazı kanallarda yapamamış raporu çıkıyorsa sebebi youtube un internal error vermesi. Bu youtube da dolaşırken aldığınız youtube hatasıdır. Youtube bu denli makinalarını yoran ben değilim. Youtube ara ara yaşar ve düzeltir.

Yükleme yavaşlığına gelince acilleri anasayfa veya toplu link ile yükleyin. Youtube yavaşlaması toplu videolarımızında yavaşlamasına neden olmuş durumda. Yinede 1000 video emri 4 saatde %90 tamamlanır ortalamasındadır. Geçici yavaşlıktır, yakında çözüme ulaştıracağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri