Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bıkkınlık geldi bot hakkında ki şikayet yazılarını okumaktan.

güzel kardeşim seni kafana silah dayayıp zorla bu konuya sokan yok.okumak zorunda değilsin.şikayetlerimizi ve isteklerimizi dile getirmek için var bu konu.eğer bu konu olmasaydı biz buraya şikayetlerimizi dile getirmeseydik.sen bu botu bu kadar stabil kullanamazdın

İnsan güzel kardeşine böyle mesaj atar mı? :) Sende haklısın...

Eleştiri de yapılır daha iyi olsun diye... Övgü de yapılır memnun kalındığı sürece. Böyle bir botu başkalarıyla karşılaştırmak bota yapılacak en büyük hakarettir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar +15 açık olmasına rağmen yüklenen videolarda bu videoyu etkinleştir yazıyor. Etkinleştirince özelde oluyor genele alıp para kazanma açınca ünleme düşüyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?

Arkadaşlar +15 açık olmasına rağmen yüklenen videolarda bu videoyu etkinleştir yazıyor. Etkinleştirince özelde oluyor genele alıp para kazanma açınca ünleme düşüyor. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?

videolarindan birine dunya geneli engeli geliyodur, o yuzden etkinlestir uyarisi cikar.

Ünleme düşmesinin daha sonradan etkinleştirmeyle alakası yok. "videoyu etkinleştir" ibaresi çıkmasaydı, o video yine ünleme düşecekti. Chrome kullanıyorsanız (en sağlıklısı chrome de oluyor) CTRL tuşuna basılı tutarak " videoyu etkinleştir" e tıklarsanız yan sekmede açıp oto etkinleştirecektir. Tüm etkinleştirilmesi gereken videolara aynı işlemi yapıp sayfayı komple kapatınca, seri bir şekilde sorun çözülecektir.

Botları kıyaslamayı sevmem ancak ytkazanla videoyap arasında dağlar kadar fark var. Ytkazanda 1 video atarken videoyapla 200 video atıyorum. Günlük 2000 video yüklüyorum sorunsuz ve hızlı bir şekilde.
karşılaştırdığınız 2 botunda birbirine karşı üstünlükleri var.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] biliyorum, yurt disindasiniz, teknik konularda kardesiniz ilgilenecekti yanilmiyorsam.

Yuklenen her 2 videodan 1 tanesi """ Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor) "" diye hata veriyor.

Botları kıyaslamayı sevmem ancak ytkazanla videoyap arasında dağlar kadar fark var. Ytkazanda 1 video atarken videoyapla 200 video atıyorum. Günlük 2000 video yüklüyorum sorunsuz ve hızlı bir şekilde.

hiç iyi niyetli biri değilsin.

Süreyi uzatmak istiyorum. eft-havale kısmına tıkladığımda hata veriyor. eskiden hesap numaraları çıkıyordu...

kanal çekemiyorum
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Expected response code 200, got 400 <errors xmlns='http://schemas.google.com/g/2005'><error><domain>GData</domain><code>InvalidRequestUriException</code><internalReason>Invalid value for parameter: username</internalReason></error></errors>' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php:753 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(221): Zend_Gdata_App->performHttpRequest('GET', 'http://gdata.yo...', Array, NULL, NULL, NULL) #1 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(919): Zend_Gdata->performHttpRequest('GET', 'http://gdata.yo...', Array) #2 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(807): Zend_Gdata_App->get('http://gdata.yo...', NULL) #3 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php(210): Zend_Gdata_App->importUrl('http://gdata.yo...', 'Zend_Gdata_YouT...', NULL) #4 /home/videom/public_html/Zend/Gdata.php(162): Zend_Gdata_App->getFeed('http://gdata.yo...', 'Zend_Gdata_YouT...') #5 /home/videom/public_html/Zend/Gdata/YouTube.ph in/home/videom/public_html/Zend/Gdata/App.php on line 753
Şöyle bi hata veriyor

Bot şu an canavar gibi...

Web_Scripti hocam kardeşiniz sizin yokluğunuzu hiç aratmıyor ne yalan söyleyeyim :p:D

En ufak bir problemde sayfalarca yorum yazılan konuda, bot formuna kavuşunca bir sessizlik hakim oluyor :D

Arkadaşlar videoyap site kur bölümüne hakim olmaya çalışın. Bu bölüm sayesinde adsense ile beraber ikinci bir kazanç imkanına sahip olabiliyorsunuz.

Site kur ile sitenizi kurarak clickbank vb. ağlar sayesinde affiliate geliri elde edebilirsiniz. Sadece uygun kategoride site kurup aynı kategoride ürünlere satış ortağı olarak ve banner reklamı ekleyerek.

Birde bu şekilde kurulmuş bazı siteleri kontrol ettim eksiklikler var, eğer daha çok trafik almak istiyorsanız tek bir kategoriye yönelik kanallarınızı bir videoyap hesabında toplayın site metalarını buna göre yapılandırın. Ve aynı kategoride affilite ürünü bulup siteye banner reklam alabilirsiniz. Siteniz için birazda site dışı seo çalışması yaparsanız kazanmamanız için bir sebep yok.

Botun eslesen gecme cozumu ne durumda acaba deneyen arkadaslar bi yorum atabilirlermi
Eslesene takili kaldim

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

yeni açtığım kanalda çok fazla video yüklemememe rağmen, çektiğim videoların para kazanması hiç aktif olmuyor. ünlem çıkıyor. nasıl çözebiliriz bu sıkıntıyı? sadece bende mi böyle bir durum var?

yeni açtığım kanalda çok fazla video yüklemememe rağmen, çektiğim videoların para kazanması hiç aktif olmuyor. ünlem çıkıyor. nasıl çözebiliriz bu sıkıntıyı? sadece bende mi böyle bir durum var?

Sanirim hocam bende sıkıntı yok l
Kanaliniz karalisteye girmiş olabilir forumda konular mevcut arastirin :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri