Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar, uçağım şuanda istanbula indi. Eve geçip duş alıp şirkete geçeceğim ve hemen yurtdışındayken sipariş ettiğim serverlarıda entegre edip 112 serverı 120 ye çıkaracağım. Hız fişek gibi olmayabilir ama yarına yine fişek gibi olacaktır. Kardeşim bu 10 günlük yurt dışı fuar sürecimde yardımcı oldu. Videoyap hızlanma ve gelişme süreci kaldıpı yerden devam ediyor...

beklemedeyim..

Merhaba Arkadaşlar, uçağım şuanda istanbula indi. Eve geçip duş alıp şirkete geçeceğim ve hemen yurtdışındayken sipariş ettiğim serverlarıda entegre edip 112 serverı 120 ye çıkaracağım. Hız fişek gibi olmayabilir ama yarına yine fişek gibi olacaktır. Kardeşim bu 10 günlük yurt dışı fuar sürecimde yardımcı oldu. Videoyap hızlanma ve gelişme süreci kaldıpı yerden devam ediyor...

hoşgeldin hocam gözlerimiz yollarda kaldı.. fazla mesailer seni, bizde seni bekliyoruz :)

Saygılar Hocam,
Çok hesapla çalışan arkadaşlardan biriyim.Ödeme günlerini bazen kaçırabiliyorum, yogunluktan yada dalgınlık diyelim süresi biten hesabın süresini zamanında uzatmayı atlıyorum.Bu da hesabımda biriken yükleme hakını sıfırlanmasına yol açıyor.Sistem kuralıdır, saygı duyyorum.
İki önerim var hocam, ya otomatik ödeme sistemi yapılsın, günü gelince hesaplardan çekilsin, ya da tüm hesaplarımın hesap bitim tarihleri aynı gün yapılsın ki; böyle maduriyetlerin önüne geçelim.
Saygılar...:)

Hocam çok süper bir bot bunu her zaman diyorum.İyi bir bot olması çok daha fazla sorumluluk gerektiriyor.Youtube gün geçtikçe bize zorluk yaşatıyor.Bu zorlukların altından kalkmak için videoyap yardımcı olması çok önemli.Son zamanlarda youtube bildiğimiz gibi telif olayını abarttı artık kırmızı ve sarı dünya engeli kanalımızdan silsek bile fayda vermiyor bu silinen videoları ileri sürüp kanal telifli oluyor ve böyle toplu para kazanma kapanma diye bir olayın önü açılıyor.
Videoyap istediğimiz şey videoyap video çekiyoruz kanallara sarı ve kırmızı dünya engeli videoları kanalımıza atmamak.Bu konuda videoyap üstüne düşeni yaparsa çok iyi olur.Bu durumdan dolayı çok youtuber para kazanması tehlikeye düşüyor.Botun hızından çok benim istediğim ve çoğu arkadaşın istediği kazandığımız paranın gitmemesi ve kanalların güvenliği videoyap üstüne düşeni yaparsa çok seviniriz.Zaten şüphe yok çok iyi bir bot olduğu her zaman belli oluyor.

Ee heralde para kazanmalar gidecek spam yapildigi surece

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Please set your Google credentials before trying to authenticate' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:91 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/ytozgun.php(287): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('', '', 'youtube', NULL, NULL, NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 91

özgün video yüklerken aldıgım hata

hata : [email protected] youtube mail adresiniz olduğuna eminmisiniz?

Yüklenemedi - Videoyu indir 2. sefer denendi ve yüklenemedi.
Internal Error

video yükleyemiyorum..

Biz tekrar yetki verecek miyiz yoksa kendisi düzelecek mi?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok hocam yetki ile alakalı bir problem değildi, problem düzeldi zaten. internal 500 server error hatasıydı botta izin vermeniz gerekir diyodu. bu sorun düzeldi. ben bota girdiğinizde heyecanlanmayın diye yazmıştım.

sonraki kontrolde erişim sıkıntısı ortadan kalkar ya da elle manuel kontrol yaptırabilirsiniz bota. 2 durumda da tekrar yetki vermeden sorun düzelir.

Hocam mozaik deilde bence videoyapa özel bir şey olmalı tabi bir fikrim yok önceki sayfalardada belirtmiştim bunu
bunun için ortaya bir fikir çıkması gerekiyor hocam. açıkcası mozaiklemeyi ben de istemem ama şu an için alternatifi yok. mozaikleme işlemi uzun sürdüğünden dolayı ben de pek istemiyorum fakat alternatif birşeyler bulunmazsa başka çare yok.

Saygılar Hocam,
Çok hesapla çalışan arkadaşlardan biriyim.Ödeme günlerini bazen kaçırabiliyorum, yogunluktan yada dalgınlık diyelim süresi biten hesabın süresini zamanında uzatmayı atlıyorum.Bu da hesabımda biriken yükleme hakını sıfırlanmasına yol açıyor.Sistem kuralıdır, saygı duyyorum.
İki önerim var hocam, ya otomatik ödeme sistemi yapılsın, günü gelince hesaplardan çekilsin, ya da tüm hesaplarımın hesap bitim tarihleri aynı gün yapılsın ki; böyle maduriyetlerin önüne geçelim.
Saygılar...:)

Evet hocam bende aynı durumdayım. Bende dile getirmiş olayım isteklerinizi.

birde kanal çekmede bir özellik çalışmıyor

şimdi kanalın linkini yazıyoruz ya
orda sıralama şekli var o çalışmıyor
yani popüleri seçmeme rağmen hala kanala yeni yüklenen videoları ilk sırada getiriyor

düzeltirseniz çok sevirim en çok kullanacağım özellik bu sanırım

hocam bunu düzeltirseniz sevinirim

Web_Scripti hocam kanal çekerken dk olarak videoları listeleyebilir misin ? Karışık tüm sürelerdeki videoları atmasın tek tek o şekilde elemek çok sıkıntı oluyor.

Seçenekler 20 dk üstü 4 dk ve altı vs. bu şekilde olabilir 20 dk üstü videoları tek sayfada listelemek ve sadece o videoları yüklemek için.

hocam müsait olduğunuzda bu mesajıma cevap yazarsanız sevinirim
ben biraz önce 2bin hak satın aldım
ve 25 gün videoyap sürem kalmış

şimdi ben 25 gün bitmeden üyeliğimi tekrar yenileticem
bu biraz önce satın aldığım 2bin hak bu 25 gün için mi geçerli 30 gün içinmi geçerli
yani şuanki videoyap sürem 25 gün kalmış ya
şimdi ben 2bin hak satın aldım bu 2bin hak otomatik 25 gün mü geçerli

hocam müsait olduğunuzda bu mesajıma cevap yazarsanız sevinirim
ben biraz önce 2bin hak satın aldım
ve 25 gün videoyap sürem kalmış

şimdi ben 25 gün bitmeden üyeliğimi tekrar yenileticem
bu biraz önce satın aldığım 2bin hak bu 25 gün için mi geçerli 30 gün içinmi geçerli
yani şuanki videoyap sürem 25 gün kalmış ya
şimdi ben 2bin hak satın aldım bu 2bin hak otomatik 25 gün mü geçerli
Hocam yoldan geldi yorgundur onun yerine ben cevaplamış olayım müsadesiyle:o aldığınız hak 30 gün geçerlidir,sizin 25 gününüz kalmış zaten yenileyecek olduğunuzdan dolayı bi sıkıntınız olmaz yeni dönemde de 5 gün kullanırsınız haklarınızı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri