Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba arkadaşlar,

arkadaşın önerisinde orjinale döndürmeye gerek kalmıyor. Sistemi yazdım. 1.000 video attım hepsi dolar. 1 tane dahi ünlem çıkmadı. gün içerisinde videoyapla 1.5 yıldır kesintisiz çalışan 53 üyeme link gönderdim onlar test etmek isterse yarın test edicek bende yarın gece aktif edicem.

Bu özelliği açmak isteyenler yarın akşam kanallarım sayfasında ünlem geç menüsünde ünlem geç 2 yi seçebilecekler. Onu işaretlemeniz yeterli. Gerisi videoyap ın işi herşey yine tam otomatik yürüyecek.

Merhaba arkadaşlar,

arkadaşın önerisinde orjinale döndürmeye gerek kalmıyor. Sistemi yazdım. 1.000 video attım hepsi dolar. 1 tane dahi ünlem çıkmadı. gün içerisinde videoyapla 1.5 yıldır kesintisiz çalışan 53 üyeme link gönderdim onlar test etmek isterse yarın test edicek bende yarın gece aktif edicem.

Bu özelliği açmak isteyenler yarın akşam kanallarım sayfasında ünlem geç menüsünde ünlem geç 2 yi seçebilecekler. Onu işaretlemeniz yeterli. Gerisi videoyap ın işi herşey yine tam otomatik yürüyecek.

Bu yöntem uzun videolarda da işe yarıyor mu? Yoksa yarın mı test edilecek?

Merhaba arkadaşlar,

Eline, emeğine sağlık hocam...

Merhaba arkadaşlar,

Uzun,kısa farketmeden geçiyor mu? Ayrıca botun bu işlemi uygulaması uzun sürer mi?

Merhaba arkadaşlar,

Hocam hangi kategoride 1000 video denediniz ve uzunlukları nasıldı . Bilgilendirir misiniz .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

hocam sen yaptıysan gözümüz kapalı deneriz

Ben 1 ile 900 mb arasındaki videolarda denedim. 1 gb üstü videolar mı kastınız? Hepsinde geçiyor. Videonun önemi yok hocam.

Teşekkürler hocam

Denediğiniz aralıkta video büyüklükleri hocam tam istediğim gibi yani.Bu mozaik olayından dolayı üşengeçlikten ağırdan alıyodum bu yöntemle eğer dediğiniz gibi tutarsa eskisi gibi devam edebilirim.Merakla bekliyorum. :)

Hocam hangi kategoride 1000 video denediniz ve uzunlukları nasıldı . Bilgilendirir misiniz .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çizgi fim kategorisinde ve yeni hd film kategorisinde denedim.
hocam sen yaptıysan gözümüz kapalı deneriz
Teşekkürler hocam. Ben youtube güvenmiyorum. 2 gün sonra youtube çökebilir sonuçta 4-5 milyon video bu sistemden geçicek.
işte haber diye buna derim :D niye hala mozaik peşindeyiz o zaman ? :)
Allah yüzümüzü kızartmasın inşallah.

AMİN; fakat sistem böyle olduğu için çok aşırı yüklenme olacak bu makineler kaldırmaz bence o kadarını sonuç olarak herkes ünlem peşinde bir çok yeni üye gelecektir, ve dediğiniz gibi aşırı yüklenmede ise illaki youtubenin dikkatini fazlasıyla çekeriz ömrümüz iki günlük olmasın sonra :D

hocam hayırlı olsun sistem nasıl bişey merak ettim kısaca açıklarsanız yada öneren arkadaş forumda ayrı konu açıp açıklayacakmı üzümünü ye bağını sorma hesabı ama bağı çok merak ettim

Unlem gec gercekten o derece ise yariyorsa bu sistem kaldirmaz yuklenmeyi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok heyecanlandım eski günleri görmeyi
İnşallah youtube yarından sonra kapamaz mozaik açığını. Tr den maksimum günde 100.000 video mozaik geç işlemi görüyordu. Yarından sonra 4-5 milyon videongörecek
Hocam size güveniyoruz.Herkese Hayırlı Olsun :)
Teşekkürler hocam. 10.000 den fazla üyem var. Herşey daha iyi kazandırmak adına. Ben aynı kazanıcam. Siz kazanın ki devamlı çalışalım.
AMİN; fakat sistem böyle olduğu için çok aşırı yüklenme olacak bu makineler kaldırmaz bence o kadarını sonuç olarak herkes ünlem peşinde bir çok yeni üye gelecektir, ve dediğiniz gibi aşırı yüklenmede ise illaki youtubenin dikkatini fazlasıyla çekeriz ömrümüz iki günlük olmasın sonra :D
Videoyap üyelerine hiç birşey olmayacak bir yapı yaptım. Bizim sunucular için ek yük yok. Tamamı youtube a ek yğk. Olabilecek şey youtube mozaik değil orjinal videoyuda ünlem değerlendirmesine alırsa işte ozaman bu olayda gün gelir boşa düşer

İnşallah youtube yarından sonra kapamaz mozaik açığını. Tr den maksimum günde 100.000 video mozaik geç işlemi görüyordu. Yarından sonra 4-5 milyon videongörecek

Teşekkürler hocam. 10.000 den fazla üyem var. Herşey daha iyi kazandırmak adına. Ben aynı kazanıcam. Siz kazanın ki devamlı çalışalım.

Videoyap üyelerine hiç birşey olmayacak bir yapı yaptım. Bizim sunucular için ek yük yok. Tamamı youtube a ek yğk. Olabilecek şey youtube mozaik değil orjinal videoyuda ünlem değerlendirmesine alırsa işte ozaman bu olayda gün gelir boşa düşer

hocam gelecek işlem mozaik değil demi o arkadaşın dediği farklı bişey ?

hocam hayırlı olsun sistem nasıl bişey merak ettim kısaca açıklarsanız yada öneren arkadaş forumda ayrı konu açıp açıklayacakmı üzümünü ye bağını sorma hesabı ama bağı çok merak ettim

Hocam söyleyen arkadaş ancak açıklarsa etik olur. Mantık ona aittir. Çok basit ama deneyipde yaAn görmedim. Bilirsiniz paylaşımcı ruhumuz türk milleti olarak yerlerde...

Unlem gec gercekten o derece ise yariyorsa bu sistem kaldirmaz yuklenmeyi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde birşey değişmeyecek. Tek emir göndercez. Youtube düşünmesi gerekiyor. Ama youtube çökmesi olur mu bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri