Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam aynı mail adreside farklı mail adreside denemedigim mail adresi kalmadı .
Sıkıntı şu ki bota baglı kanlların gidip manuel yada vds ile yükleme yapılan kanalların ayakta kalması.

inşallah güzel birşeydir. ! olan videoyu $ yaparsak çok iyi olur.

birazdaha sorum vardı cevaplanmayı bekleyen.

1., 6., 11., 16,.21. sıraya eklediğim 5 kanalda kapandı, mailleri kendim açmıştım.

Merhaba hocam,

incelemem için dilerseniz destekden yazın. Ben 30 dan fazla kanal kontrol ettim. Youtube sebepleri standart şeyler. Eğer youtube kıyım yapacak olsaydı ekli kanalların en az %5'ni kapatırdı. Ama %0.1'ni kapatmış durumda. yani bu oranda 1000 de 1 demektir. Normal bir oranda kapanmış. Çok geçmiş olsun, eğer gelen mailde videoyap ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız destekden yazabilirsiniz.

Hocam benimde eski kanallardazaten bota tanımlı onlarda hiçbir sıkıntı yok sıkıntı son 3 gündür bota baglanan kanalların sabahına kapanması bakın cevremdeki bütün arkadaslarile konustum herkezin bota baglı kanalları gidiyor manuel yüklenenler ise bir sıkıntı yok ve bu durumda şüpheler doga lolarak bota cekiliyor kapanan kanallar ilgili olarak bot ile alakası yok diyerek kestirip atmak yerine biraz arastırma yapmanızı tavsiye ediyorum.

Merhaba hocam,

destekden yazın isterseniz son 3 günde kapanan kanal sayısı 145 adettir. ama içeride ekli kanal sayısı 125.000 adettir. Bota bağlı değil dememin sebebi en çok ilgilendiğim nokta budur. Bugün girip kapanan 30 dan fazla kanalın nedenine baktım. %90'nının sebebi erotik video yüklemek. Diğer küçük oranda sebepler ise bir kanala 50'den fazla videoyu 1 günde atmakdan dolayı youtube spamden banlıyabiliyor. Yani daha bir çok nedeni var. Ben kestirip kesinlikle atmam hiç bir konuyu. İstatistiklere baktım.

videoyapa bagladıgım kanalların hepsi gitmiş baglamadıklarım duruyor

Merhaba hocam,

arkadaşa dediğim aynı şekilde geçerlidir. kapanan kanalların maillerine giriş yapmanızı öneririm. 3cx mail kullanıyorsanız. sizden sonra bir başkasına aynı 3cx mail verilmiştir. aynı numara ile onlarda kayıtlı olunca size sıkıntı çıkarmışda olabilir. Veya 1 günde 5 den fazla kanalınıza giriş yapmışda olabilirsiniz. Aksi durumu düşünüyorsanız destekden de yazabilirsiniz.

Merhaba hocam,

incelemem için dilerseniz destekden yazın. Ben 30 dan fazla kanal kontrol ettim. Youtube sebepleri standart şeyler. Eğer youtube kıyım yapacak olsaydı ekli kanalların en az %5'ni kapatırdı. Ama %0.1'ni kapatmış durumda. yani bu oranda 1000 de 1 demektir. Normal bir oranda kapanmış. Çok geçmiş olsun, eğer gelen mailde videoyap ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız destekden yazabilirsiniz.
gmail ile kalıcı olarak silindi diyor bakamıyorum malef
başka bota eklediğimi buraya eklemiyorum zaten. kendimce tecrübem bilgim mevcut. iki bottan birisini tercih etmek zorundadeğilim. sadece forumda bir iki kişi kanalkontrol için önerdi o nedenle anlamaya çalışıyorum. api ile çalışıyor dediler aldım,

videoları para kazanmaya nasıl açtırıyorsunuz peki ?
benim diğer botu baz alırsak eğer ben telifsilme parakazanma vb. şey ler kullanmam orada. o nedenle api ile yükleme yapıyor orasıda ve ip adreslerini ben google üzerinden göremiyorum.

ama sizin ip adresini görebiliyorum. benim tek takıldığım nokta bu.
yükleme api ile yapılıyor-ip gözükmüyor
telifsil api ile yapılıyor-ip gözüküyor
para kazanma açtırıyorum-ip gözüküyor.

---Diğer soruma hala daha cevap vermediniz.
sonuçta bu yazılım ip adreslerini dağıtıyor 5 kanala 1 ip olacak şekilde. ben bunları nasııl görecceğim. hep aynı ip var.

önceki mesajım hep kaynıyor arada

şu anda kanal çekmiyor
edit: benim kanalı çekmiyor başka kanalı çekiyor :)

Allah a şükür bugün 4.gün yeni kanallarım hala kıyım olmasına rağmen dimdik ayakta.. çok tedirginim hergün kapanma haberleri aldıkça :) videoyap candır ben mozaik olayını kullanmadan kendim videoyap ile uzun kısa büyük küçük film haber ne olursa olsun %98 başarıyla ünlemi geçiyorum zaten.. biraz araştırmak lazım kolay gelsin

Onaylama sistemi kullanmiyorum ve 2 gunde bagladigim kanallarin %90i kapandi kestirip atmayin lutfen

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanmaların Botla ne alakası var, eğer öyle olsa bota bağlı olan her kanalın kapanması gerek, Son 1 haftada açılan 5 kanalım kapandı 60 civarı kanalım sağlam.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanali kapananlar hatayi kendinizde arayin

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

şu nedenle bu nedenle kanallar kapandı diyemem çünkü neredeyse hiç önlem almadan (ip değiştirme mac değiştirme çerez silme) bu işlemleri yapmıyorum ancak sağlamlar nazar değecek :)

O değil de ünleme çare bulunuyor belki ama millet kanal açamıyor, hepsi bir arada olmayacak sanırım :-(

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni yöntemi video ortası reklam gibi düşünün arkadaşlar 1 kere yapmanız yeterli. Uzun videolarda HD SD HQ kalite farketmiyor. Dün öğlen 3'de attığım video halen dolar yanmakta.
1PJjqj.png

Youtube daha çok banlasin partnerleri çöp ettiler kanal sokamiyoruz artik bu olay keşke bu kadar yayilmasaydi da biinmeseydi kahretsin!!

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Merhaba arkadaşlar,

arkadaşın önerisinde orjinale döndürmeye gerek kalmıyor. Sistemi yazdım. 1.000 video attım hepsi dolar. 1 tane dahi ünlem çıkmadı. gün içerisinde videoyapla 1.5 yıldır kesintisiz çalışan 53 üyeme link gönderdim onlar test etmek isterse yarın test edicek bende yarın gece aktif edicem.

Bu özelliği açmak isteyenler yarın akşam kanallarım sayfasında ünlem geç menüsünde ünlem geç 2 yi seçebilecekler. Onu işaretlemeniz yeterli. Gerisi videoyap ın işi herşey yine tam otomatik yürüyecek.

işte 2 aydır beklediğim olay sonunda videoyapa entegre ediliyor

Merhaba Arkadaşlar,

Deneme yapmak için kategori söyleyebilirseniz sevinirim. Diğer deneyen arkadaşlardan olumsuz yorum hiç gelmedi. %100 sistem doğru çalışıyor. Buarada dünya geneli ve 3. şahıs videolarınıda para kazanmaya çeviriyor. Bunu isteyerek yapmadım ama olmuş oldu :)

Hangi kelimedeki videolarda deneme yapmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar,

Deneme yapmak için kategori söyleyebilirseniz sevinirim. Diğer deneyen arkadaşlardan olumsuz yorum hiç gelmedi. %100 sistem doğru çalışıyor. Buarada dünya geneli ve 3. şahıs videolarınıda para kazanmaya çeviriyor. Bunu isteyerek yapmadım ama olmuş oldu :)

peppa pig,domachi film

Merhaba Arkadaşlar,

Çizgi film ve Film uzun videolarda deneme yapmalısın hocam, özellikle uzun çizgi film videolarını rahatlıkla geçiyorsa yöntem sorunsuz işliyor demektir. Dünya engeli ve 3. tarafı da geçtiyse efsane yöntemdir zaten.

Arzu edersen test grubunda yardımcı olmak isterim bilgilendirirsen, hadi hepimiz için hayırlısı olsun.

Teşekkürler hocam, onuda şimdi deneyeceğim. Arkadaşlar serverda 1 tane bekleyen video dahi yok. Biraz abanın;) Herkes ünlemi bekliyor galiba. 10.000 video yükleme emri verdim 5 dakikada yüklendi;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri