Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler dediğim gibi youtube gün gelir bu ünlem geç 2 yi kullananları banlar. Orasını bilemem, ben kendi sistemimi yüzde yüz güvene aldım. Botun patlaması olmaz. Ancak o işlem geçerliliğini yitirebilir. Çünkü youtube günde 3 milyon video bu işlemi uyguluyordu şimdi neden 7 milyon oldu. Serverlarımız kaldırmıyor diyebilir.

Merhaba Arkadaşlar,

bu işlem bir mozaik işlemi değil. Youtube video yöneticisi bölümünden yapılıyor. Ama mozaik algoritmasıyla yapılmıyor. Youtube videoları daha hızlı editliyor ve para kazanmaya açıyor. Gün gelir youtube buna çare bulursa mozaiğe döndürmem 5 saatimi almaz.

Merhaba hocam,

evet dünya geneli ve ve eşleşen gelmiş videoları dolara çevirttirdim. 2 kanalda o videolar tekrardan bugün dünya geneli verdi o videolara. Dediğiniz gibi risk oluşturuyor diye. İlk önce dünya geneli ve 3. şahısları sildirip sonra ünlemleri geçmeyi otomatik yapıyor.

Hocam kurunun yanında yaşta yanmayacak değil mi millet kullandı diye kullanmayan da etkilenmez, kanalı patlamaz ?

Hocam,

ben sistemi yazdım. Testleri arkadaşlar yapıyor. Ben testlerimi bitirdim.

Olay şu şekilde gerçekleşiyor.

+ Video yüklendiği zamanda ünlem geçme işlemi uygulanacağını biliyor.
+ Telifli videolar & para kazanmada kanal kontrol edilince video eğer işlenmesi bittiyse direk özel ünlem geçme işlemini uyguluyor. Ve para kazanmasını açıyor.

Eğer video işlenmesi bitmeden kontrol yapılmışsa o videonun para kazanması doğal olarak açılmış oluyor. ünlemide veriyor. Bir sonraki kontrolde ünlemleri silmeden önce ünlem olanlarıda otomatik dolara çeviriyor. ve yeniden para kazanmayı açıyor.

%100 başarı için aslında şu şekilde birşey gerekiyor. Video işlenmelerin hepsi bitince para kazanmayı açmak gerekiyor. O zaman kanal hiç ünlem görmeden işlemi yapar. Ama video işlenmeden para kazanma açıldığı için ünlem düşmeler oluyor hemen ardından onları onarıyor.

Beyler dediğim gibi youtube gün gelir bu ünlem geç 2 yi kullananları banlar. Orasını bilemem, ben kendi sistemimi yüzde yüz güvene aldım. Botun patlaması olmaz. Ancak o işlem geçerliliğini yitirebilir. Çünkü youtube günde 3 milyon video bu işlemi uyguluyordu şimdi neden 7 milyon oldu. Serverlarımız kaldırmıyor diyebilir.

Ne zaman kullanabileceğiz hocam ?

Hocam kurunun yanında yaşta yanmayacak değil mi millet kullandı diye kullanmayan da etkilenmez, kanalı patlamaz ?
Merhaba hocam,

bu işlemi yapan sistem videoyap.com değil. Farklı bir alan adı altında işlemleri yaptıracak. Farklı bir lisanslama ile yapacak. Bu nedenle videoyapda bunu kullanmayanların hiç bir riski yok. Kullananların riski ise youtube ne yaparsa işte o olur. Bunu bende tahmin edemiyorum. Ben sistemime birşey olmayacağını ve kanallara birşey olmayacağını garanti edebiliyorum.

Ünlemi yemiş olan videoyu da $ yakıyorsa muhteşem sistemi test ediyorum şimdi

Hocam bende aktif etmeyi isterim. Ama sıkıntı varsa ilk önce testlerin bitmesi şart. Maksimum akşam açacağımı belirttim. Ama 1-2 saat sonrada aktif edebilirim. Denemeyi yapan arkadaşlar daha denemelerini tam tamamlamadılar.

anladım hocam valla bekliyoruz bu kadar kısa sürede aktif etmeniz bile süperrr

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam senden daha önce de istedim vaktin varsa eğer özel olarak tek yüklenen videoların ayarlarında olan süre kesme, çerçeve kırpma renk açma kapama ayarlarını ayrıntılı olarak toplu video ekleme bölümüne de ekler misin? bu benim için çok önemli ve acil istediğim bir şey eğer basitse hemen yapar mısın.. bir çok kişiye faydasıda olacaktır..

Şu bot dünya genelli videoların yüklenmesine izin vermezse dahada bişey istemem :)

@Web_Scripti hocam senden daha önce de istedim vaktin varsa eğer özel olarak tek yüklenen videoların ayarlarında olan süre kesme, çerçeve kırpma renk açma kapama ayarlarını ayrıntılı olarak toplu video ekleme bölümüne de ekler misin? bu benim için çok önemli ve acil istediğim bir şey eğer basitse hemen yapar mısın.. bir çok kişiye faydasıda olacaktır..
Merhaba Hocam,

süre kesme, çerçeve, renk açma hepsi hocam toplu videolar bölümünde var. duyurular bölümünde resimli gösterimi bulunuyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba bota entegre ettiyseniz artık kanal açıp yüklemeye başlayalım :D

Hocam otomatık ayarladığım kanallardan çekılen videolarıda ünlemi dolara çevirme yapıyor dimi ?

Acemi katır kapı önünde yük indirir demişler arkadaşlar bence acele etmeye gerek yok. Eninde sonunda sorunsuz bir şekilde kullanırız ;)

Kendi bilgisayarımızdan yükledigimiz videolarıda sorunsuz olarak $ yakıyormu hocam !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri