Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

benimde amacım sizi bozmak değil hocam !

http://i.hizliresim.com/P3lYNO.png

eski bir yayıncı olarak söylüyorum bunu anlamanız yeterli oldu sanırım oraya 2001 olarak yanlış yazdım hızlı yazdığım için bu resim herşeyi ispat ediyordur umarım hocam gittiğiniz yol çok yanlış ünlem geçme olayından bahsediyordunuz bu kuşkusuz büyük bir başarıdır lakin yasa dışı birşeydir. film sektörü gibi düşünün bunu film çalışanların adsenseden canı çok yanmıştır mesela buda böyle birşeydir. bunu çok kolay alglayıp adsense bana kadar şiddetli cezaları olacaktır. Bu yaptığınız olayı diğer kadar yap video yap sistemleri gibi değil bizim için büyük bir buluş ama bu yöntemin hiçmi hiç uzun süreceğini sanmıyorum yöntem çok sevindirici ama ben ilerisini hiç mi hiç iyi görmüyorum

Merhaba hocam,

ben birşey demedim zaten burada ben üstünlük gösteriside yapmıyorum. Youtube gün gelir bu olaya çözüm bulabilir ama daha fazlasını yapmaz. Yapcak olsa devlete ait youtube kanallarını hackleyip kötü video atanların bulunmasına yardımcı olur. Siyasi şeyler hakkında çok konuşmak istemiyorum. Kullanıp kullanmak tamamen kişiye kalmıştır.

@Web_Scripti hocam umarım bu sistem başladıktan sonra milyonlarca yüklenme talimatına karşı önlemini almıştırsın :) (Not:talebim vardı net bir şey söylersen bende ona göre hareket edeyim.. "hocam ben hepsini aynı anda yapmak istiyorum.. tek video yükleme ayarlarında olan tüm özellikler gibi orada da olmasını istiyorum.. yani hem %40 video çerçeve %50 renk karartma 15 saniye süre kesme gibi her videoya bunların uygulanmasını istiyorum umarım anlatabilmişimdir..")

Merhaba hocam,

ancak o özellikler tekli yükleme ve toplu linkde var. Hepsini aynı anda toplu videolarda uygulatamam. O zaman günlük hak sayısını azaltmam gerekir. Çünkü 100mb lık bir videoya intro basması benim serverlarımdan birinin 5 dakikasını alıyor. bide üstüne çerçeve olacaksa 10 dakikasını alır. Bide 3. sü olursa 3 kat alır. Onu yapmamla birlikte videoyapa ait 122 makinada cpuyu %400 lere vurdurur. Buda kilitlenmelere yol açar.

Walla şuan deniyorum 1 kanala 30 dk lık 100 video attım dünya engeli bile geçiyor :)

Ellerine sağlık
Web_Scripti

Web_Scripti

[TABLE="width: 582"]
[TR]
[TD="class: descr"]+1.000 Toplu Video Hakkı[/TD]
[TD="align: center"]Günlük Hak: 2250 olucak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hocam ben günlük hak satın aldım fakat senin listen de böyle diyor burda bir yanlışlık mı var acaba benim hak 1,250 oldu günlük hak 2250 olacak yazmışsın bir sorun mu var..

Walla şuan deniyorum 1 kanala 30 dk lık 100 video attım dünya engeli bile geçiyor :)

Ellerine sağlık
Web_Scripti

Ellerine sağlık hocam. dünya engeli en başta verirse verir ona birşey yapmıyorum. Fakat bu çözünürlüğü iyileştirdikten sonra ileriki zamanlarda dünya engeli ve 3. şahıs vermeyi indireceğini düşünüyorum.

Web_Scripti

[TABLE="width: 582"]
[TR]
[TD="class: descr"]+1.000 Toplu Video Hakkı[/TD]
[TD="align: center"]Günlük Hak: 2250 olucak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hocam ben günlük hak satın aldım fakat senin listen de böyle diyor burda bir yanlışlık mı var acaba benim hak 1,250 oldu günlük hak 2250 olacak yazmışsın bir sorun mu var..

Hocam standart hak 250 dir. siz +1000 almışsınız. 1250 olmuş. oradan yine 1 tane daha 1000 satın alırsanız oradan sonraki oluşacak hakkınız 3250 yazar. Yani mevcutun üstüne eklendiğinde olacağı yazıyor.

benim 1. hesabım mimlenen adsensem toplamda 9 AdSense kullanıyorum o ilk adsense hesabımdır gelirime gelince son 4 ayda aylık gelirim 9.000 - 10.000 tl arası video yap botu sayesinde kazanıyorum !

İnşallah daha da çok kazanırsın hocam. İyi kazanmanıza sevindim.

bu kadar insan kaç aydır ünlem olayının üzerine yoğunlaştı arkadaşım sen istersen ünlemi geç 2 sistemini uygulamayabilirsin kişisel tercihindir örneğin ben para kazan olayını uzun videolarda manuel olarak elimle tek tek açıyorum [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] nin açıklamasına göre bu sistem dünya engeline çare oluyormuş birlikte göreceğiz

İşte olayda bu :) Ben birşey demiyorum arkadaşlar 2 yıldır bu işteyim artık çok az açık kapı kaldı onlarıda bu şekilde toplu yüklenmelerle fark ettirip kapattırırsak olacakları o zaman görücem ben. Farkında mısın son zamanlarda youtubeda bile bir düzelme var her videodan onlarca yok bu engellemelerin sebebi adamların bunu sağlamak istemesi ve ne olursa olsun platform onların sen her videondan yine o kadar atacak yöntem bul yine engelleyecekler ve emin olun artık çok yöntem kalmadı. Ben bu forumda kimsenin kötülüğünü istemedim istememde kendimce bir bildiğim varki konuşuyorum.

Böyle güzel bir gelişme olduğu günde felaket teorilerini herkes kendisine saklasın sisteme yoğunlaşalım lütfen testler yapılıyor şuanda

Spam yapmak komple yasadisi zaten. Baskalarinin iceriklerini yayinlama hakkin yok. Bot kullandigina gore muhtemelen spam yapiyorsun, google buna izin veriyor surekli onlemler aldigi halde. Tabii ki bu olayada bi sure sonra dur diyecektir fakat sirf bu sebepten dolayi adsense kapatmaz kolay kolay. Adsense kapatacak olsa her ay onbinlerce lira kazanan spam kanalalrinkini kapatirdi.

anlamıyosun hocam yada anlamak istemiyorsun demek istediklerinin bende farkındayım ama ünlem geçme olayı farklıdır videoyap botu diğer botlar gibi değildir hocam kalabalık bir bottur bu çözümle milyonlarca video yüklenecektir. Youtubenin son zamanlarda geliştirdiği spamdan yıldırma politikası bu yöntem ile bitirici olabilir. anladınızda iş işten geçmiş olacak hakkımızda hayırlısı olsun !

Web_Scripti hocam videoyap botu kullanıyoruz bot her zaman diyorum çok iyi bir bot bu bot sayesinde çok iyi kazanan arkadaşlar var bende birşeyler kazanıyorum.Videoyap botu daha iyi kullanım bakımından daha fazla kazanç sağlamamız bakımından neler yapabiliriz acaba değişik taktikler geçen bu tarz bir konu açmıştınız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgin için çok sağol.. son olarak bir şey daha sormak istiyorum.. videoların başına intro ekletme özelliğini getirsek nasıl olur? hem bizim yüklediklerimiz de spam yapılamaz yapılsa da bize reklamı olur hem de teliflerden biraz olsun yırtabiliriz?

İşte olayda bu :) Ben birşey demiyorum arkadaşlar 2 yıldır bu işteyim artık çok az açık kapı kaldı onlarıda bu şekilde toplu yüklenmelerle fark ettirip kapattırırsak olacakları o zaman görücem ben. Farkında mısın son zamanlarda youtubeda bile bir düzelme var her videodan onlarca yok bu engellemelerin sebebi adamların bunu sağlamak istemesi ve ne olursa olsun platform onların sen her videondan yine o kadar atacak yöntem bul yine engelleyecekler ve emin olun artık çok yöntem kalmadı. Ben bu forumda kimsenin kötülüğünü istemedim istememde kendimce bir bildiğim varki konuşuyorum.

arkadaşım benimde seninle bu forumdakilerle kişisel bir sorunum yok. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ne önerilen yöntemi ben zaten 2 aydır manuel olarak uygulayarak geçiyorum ve başarı oranı %98 lerde bence süper bir olay herkes bu işten ekmek yiyor yesin

şimdi söyleyeceklerim size değil bu ünlemi geç 2 olayını istemeyenlerin bir bölümünün bu olaya karşı çıkmasındaki sebep (bence) ellerinde bulundurdukları kategori tekelinin kırılması, gelirlerin bölüneceğinden çekinmeleridir.

Bence Süper bir gelişme sabırsızlıkla bekliyorum..

arkadaşım benimde seninle bu forumdakilerle kişisel bir sorunum yok. @Web_Scripti ne önerilen yöntemi ben zaten 2 aydır manuel olarak uygulayarak geçiyorum ve başarı oranı %98 lerde bence süper bir olay herkes bu işten ekmek yiyor yesin

şimdi söyleyeceklerim size değil bu ünlemi geç 2 olayını istemeyenlerin bir bölümünün bu olaya karşı çıkmasındaki sebep (bence) ellerinde bulundurdukları kategori tekelinin kırılması, gelirlerin bölüneceğinden çekinmeleridir.

Demekki neymiş şov yapmıyormuşuz 2.3.4.Berkan olayıda değilmiş. Bu sözüm bazı bot sahiplerine ve işbirlikci arkadaşları onlar kendini iyi biliyor. Sırf konuyu baltalamak için ellerinden geleni yaptılar çünkü ucu kendilerine dokunuyor.Dün bana çok mesaj geldi bende bir yöntem biliyorum diyen en az 10 mesaj geldi ama kimse söylemiyor anlatmıyor forumda.Dün beni yadırgayan arkadaşlardanda özür bekliyorum.Emin olun bu arkadaş gibi çok kişi var forumda herkes kendi menfaati için çabalıyor. ;)
djOooD.png

arkadaşım benimde seninle bu forumdakilerle kişisel bir sorunum yok. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ne önerilen yöntemi ben zaten 2 aydır manuel olarak uygulayarak geçiyorum ve başarı oranı %98 lerde bence süper bir olay herkes bu işten ekmek yiyor yesin

Hocam bakın bende diyomki bende kullanıyorum sizin gibi ancak 2 aydır kullandığımız o yöntem fark edilecek ve youtube bu açığı kapatacak anladınız ? Kimse yapmasın o yöntemi demiyorum zaten forumda yazıyor hemde hemen her konuda mozaik diye herkes yapsın sıkıntı yok elle yapınca fark etmez youtube ama sen tutup bunu 500 videoluk kanala sak diye uygularsan bi anda ve bunu çok kişi yapınca lokasyonlarda belli zaten fark etmeleri engeç 24 saat önlem almalarıda o kadar sürer belki 2 günde patlar yöntem ben ekmeğimi bu işten çıkarıyorum şimdi çoğunluk istiyor tamam anlıyorum ama bizlerin elindekilerde gidecek onlarınkide. 2 gün herkes abansın kanal bassın iyilik olarak tek söylebileceğim bu sonrasında elimizde yöntem kalmayacak tek korkumda bu.

arkadaşım benimde seninle bu forumdakilerle kişisel bir sorunum yok. @Web_Scripti ne önerilen yöntemi ben zaten 2 aydır manuel olarak uygulayarak geçiyorum ve başarı oranı %98 lerde bence süper bir olay herkes bu işten ekmek yiyor yesin

Aynen katılıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Şuana kadar oluşan test sonuçlarını yazmak istiyorum. Toplam 58 üyemize test linkini gönderdim. 22 üyemiz bu yöntemi uyguladı ve halen uyguluyor.

Toplam 39.580 video yüklendi.
Toplam 1.280 video 3. şahıs, dünya geneli durumuna düştü.
Toplam 37.645(655 video ünleme takıldı) video dolar ışığına dönüştü.
Başarı oranı : %2 ünleme düşüyor. %98 başarı oranı sağlanmıştır.

Aksi bir durum olmazsa 15:00'da ünlem geç 2 yi aktif edeceğim.

Demekki neymiş şov yapmıyormuşuz 2.3.4.Berkan olayıda değilmiş. Bu sözüm bazı bot sahiplerine ve işbirlikci arkadaşları onlar kendini iyi biliyor. Sırf konuyu baltalamak için ellerinden geleni yaptılar çünkü ucu kendilerine dokunuyor.Dün bana çok mesaj geldi bende bir yöntem biliyorum diyen en az 10 mesaj geldi ama kimse söylemiyor anlatmıyor forumda.Dün beni yadırgayan arkadaşlardanda özür bekliyorum.Emin olun bu arkadaş gibi çok kişi var forumda herkes kendi menfaati için çabalıyor. ;)
djOooD.png

Haklısın hocam var söylemeyen hemde o kadar çokki, bu arada paylaştığın için teşekkür ediyorum yöntemi. Tek istediğim mozaik engellenmesin başka birşey değil bu konu altında yazılarımı görüyorsun illaha ki yanlış anlamanı istemem ondan alıntı yaptım birde teşekkür amaçlı

Arkadaşlar boşuna tartışıyorsunuz.google sizin sırtınızdan para kazanıyor.yok spam yok şu bu değil olay.spam bitmez spam biterse youtube biter.siz bu kadar çok kazanıyorsunuz diye youtube bu kadar çok kazanıyor unutmayın.sizin kazançlarınızın azalması demek youtube un kazancının azalması demek.kimse kendi ipini bile bile çekmez.sadece youtube siteyi çöplüğe çevirmemek için arada bir temizliğe çıkıyor veya farklı yöntemler deniyor.konu videoyap botu konusudur tartısma konusu değil.konuya botla ilgili sorunları ve görüsleri yazarsak daha iyi olacağını düşünüyorm.tartısmalarımızı baska konu altında yapmalıyız.

Berkan dediğin kişiyi fazla tanımıyorum fakat eski bir forum üyesidir. Ayrıca Berkan olayı dediğin yöntem şu anda videoyap botu tarafından gayet başarılı olarak kullanılıyor. Berkanın yöntemi yanlış olsa idi zaten bota entegre edilmezdi. Ayrıca berkanın banlanma nedeni ise bu forumda kendi forumunun linkini vermesidir. Buda yönetimin insiyatifindedir. Saygılarımla

Merhaba hocam gerçekten kusura bakma. Galiba sistem çıkarırken bana o üyelerin listesini seni eklemedi. Belkide 1 yıllık üyeliğiniz bittikten sonra uzatmadan önce 5-10 gün ara verdiniz sistem 1.5 yıllık üye olarak görmedi.

Evet hocam, 1 yıllık üyelik bittiğinde 4-5 gün sonra yenilemiştim üyeliğimi. Sistemin bundan dolayı göstermediğinin farkındaydım bende zaten, sadece ufak bir latife yapmak istedim :o

-----------

Sistemi ışık hızında test ettim. İstatistik manyağı olarak bu verilerin ne zaman işime yarabileceğini hep merak etmiştim, bugüneymiş kısmet :)

İlk olarak biraz bilgi verelim,

- Deneme yaptığım kategori, şahane izlenimleri olan ancak inanılmaz derecede ünlem çıkartan bir çizgi film kategorisi.
- 50 tane videoya dolar yaptırmayı başarırsam, 30 gün sonra min. 50k izlenime ulaşan bir kategoriden bahsediyorum. Ünlem miktarının yüksek olması da hem popülerliği yüzünden hem de çizgi film olmasından.

-----------

Şu an aynı videoların yüklü olduğu kanallarımın verilerini paylaşıyorum,

1. kanal - 33 video yüklenmiş. 5 eşleşen, 1 dünya geneli çıkmış. Kalan videolardan 18 tanesi ünlem vermiş. Elimde dolar yanan 9 video kalmış :)
2. kanal - 51 video yüklenmiş. 5 eşleşen, 1 adet ise bazı ülkeler engeli çıkmış. Kalanlardan 25 tanesi ünlem vermiş. Dolar yanan 20 video kalmış :)
3. kanal - 105 video yüklenmiş. 7 eşleşen, 1 bazı ülkeler, 1 dünya engeli vermiş. Kalanlardan 50 tanesi ünleme düşmüş. 45 sağ kalmış. (Ünlem geç sistemi uygulanmış)
4. kanal - 140 video yüklenmiş. 31 eşleşen, 4 bazı ülkeler, 1 dünya engeli çıkmış. Kalanlardan 59 tanesi ünlem yemiş. 45 tanesinde dolar yakmış. (Ünlem geç sistemi uygulanmış)
5. kanal - 137 video atılmış. 34 eşleşen, 1 bazı ülkeler, 1 dünya engeli çıkmış. Kalanlardan 61 tanesi ünlem yemiş. Elde kalmış, 40 tane dolar.

Daha fazlasını yazmayayım elim ağrıdı :)

Genel olarak çıkarılan sonuç, ünlem çıktı çıkalı bu kategoride en iyi ihtimalle yüzde 50 ünlem yüzde 50 dolar vermiş. Yüzde elli başarı sağlayanlarda ünlem geç sistemiyle yüklenen kanallarmış zaten.

------------

Maili, kanalı vs. yeni oluşturduğum ve son günlerde youtube spam kontrol aralıkları aşırı sıklaştığı için test hesabının kapanmaması için fazla yüklenmedim.

Test kanalına toplam 20 video attım.

2 dünya engeli, 2 eşleşen çıktı. Onları sildim. (Sistem belki bunlarda da dolar yakıyordur, sildikten sonra aklıma geldi.)

Yeni ünlem geç sistemi uygulandı.

SONUÇ: TAMAMI DOLAR YANDI. BAŞARI ORANI %100.

(Daha çok video ile test edilebilir ancak bu bana göre yeterli bir test oldu. Şayet normal yüklenseydi, kesinlikle eminim min. 15 ünlem verir, elde 4-5 video kalırdı. Bu kategoride 50'ye yakın kanalım olduğu için bu kadar emin konuşuyorum. Kanal hem 40-50 dk önce açıldı hem de uyguladığım stratejlerin hiç birini uygulamadım çünkü.)

- Belki incelemek istersiniz diye kanal bilgilerini destekten iletiyorum birazdan hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri