- Web sitesi
- www.videoyap.com
benimde amacım sizi bozmak değil hocam !
http://i.hizliresim.com/P3lYNO.png
eski bir yayıncı olarak söylüyorum bunu anlamanız yeterli oldu sanırım oraya 2001 olarak yanlış yazdım hızlı yazdığım için bu resim herşeyi ispat ediyordur umarım hocam gittiğiniz yol çok yanlış ünlem geçme olayından bahsediyordunuz bu kuşkusuz büyük bir başarıdır lakin yasa dışı birşeydir. film sektörü gibi düşünün bunu film çalışanların adsenseden canı çok yanmıştır mesela buda böyle birşeydir. bunu çok kolay alglayıp adsense bana kadar şiddetli cezaları olacaktır. Bu yaptığınız olayı diğer kadar yap video yap sistemleri gibi değil bizim için büyük bir buluş ama bu yöntemin hiçmi hiç uzun süreceğini sanmıyorum yöntem çok sevindirici ama ben ilerisini hiç mi hiç iyi görmüyorum
Merhaba hocam,
ben birşey demedim zaten burada ben üstünlük gösteriside yapmıyorum. Youtube gün gelir bu olaya çözüm bulabilir ama daha fazlasını yapmaz. Yapcak olsa devlete ait youtube kanallarını hackleyip kötü video atanların bulunmasına yardımcı olur. Siyasi şeyler hakkında çok konuşmak istemiyorum. Kullanıp kullanmak tamamen kişiye kalmıştır.
@Web_Scripti hocam umarım bu sistem başladıktan sonra milyonlarca yüklenme talimatına karşı önlemini almıştırsın(Not:talebim vardı net bir şey söylersen bende ona göre hareket edeyim.. "hocam ben hepsini aynı anda yapmak istiyorum.. tek video yükleme ayarlarında olan tüm özellikler gibi orada da olmasını istiyorum.. yani hem %40 video çerçeve %50 renk karartma 15 saniye süre kesme gibi her videoya bunların uygulanmasını istiyorum umarım anlatabilmişimdir..")
Merhaba hocam,
ancak o özellikler tekli yükleme ve toplu linkde var. Hepsini aynı anda toplu videolarda uygulatamam. O zaman günlük hak sayısını azaltmam gerekir. Çünkü 100mb lık bir videoya intro basması benim serverlarımdan birinin 5 dakikasını alıyor. bide üstüne çerçeve olacaksa 10 dakikasını alır. Bide 3. sü olursa 3 kat alır. Onu yapmamla birlikte videoyapa ait 122 makinada cpuyu %400 lere vurdurur. Buda kilitlenmelere yol açar.