Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

son 20 dakikadır sunucularım yavaşladı. normalde günde 6 milyon yüklenirken şuanda 8 milyon video yüklendi. Biz türk milleti olarak baya abartmayı seviyoruz galiba. Sunucularım yükleme yavaşlığı çekmiyor fakat arayüzde size gösterim yapan sunucularım yavaşlık çekiyor. içeride aktif 6.850 üye var. içeride aktif pencere açık sayısı 74.000 lerde geziyor. yani nasıl bir orandır bu anlamadım. Anasayfadan dahi çok ciddi yüklenmeler yapılıyor. Tüm makinalarım 1gbit hatlı. toplamında makinalarıma ait 122 gbit hat yani 122.000 mbit hat var demektir. Nasıl tüketiyoruz bu kadar hattı çok merak ediyorum:) Hat tüketimi yaptığım hiç olmamıştı. Bugün bide bunu görmeye başladık. Blade makinalarımda 10gbit hatlara geçiş siparişi verdim.
git gide büyümenin sinyali hocam bu

Merhaba Arkadaşlar,

son 20 dakikadır sunucularım yavaşladı. normalde günde 6 milyon yüklenirken şuanda 8 milyon video yüklendi. Biz türk milleti olarak baya abartmayı seviyoruz galiba. Sunucularım yükleme yavaşlığı çekmiyor fakat arayüzde size gösterim yapan sunucularım yavaşlık çekiyor. içeride aktif 6.850 üye var. içeride aktif pencere açık sayısı 74.000 lerde geziyor. yani nasıl bir orandır bu anlamadım. Anasayfadan dahi çok ciddi yüklenmeler yapılıyor. Tüm makinalarım 1gbit hatlı. toplamında makinalarıma ait 122 gbit hat yani 122.000 mbit hat var demektir. Nasıl tüketiyoruz bu kadar hattı çok merak ediyorum:) Hat tüketimi yaptığım hiç olmamıştı. Bugün bide bunu görmeye başladık. Blade makinalarımda 10gbit hatlara geçiş siparişi verdim.

Türk milletine Blade makinelerle meydan okudun bugün olacağı buydu :) İstatistiki verilerine hastayım hocam

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] reyis ünlem 2 stabil çalışmıyor ki ya listede 179 gösteriyodu 0 oldu o bazıları düzenliyor olmadı bir sorun var galiba

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bişey sorcam merak ettim o makineler ney bi fabrika gibi biyerde yeriniz var makinaları orayamı koyuyuon bide o makinelerin tanesi kaç tl

evet sonunda denedim :D biraz geç oldu ama :D 7k video yükledim.3k sını kontrol ettirdk galiba 20 tane bile gelmedi ünlem kontrolü biraz zor oldu ama :D @Web_Scripti hocam sen bence bir tane de www.videoat.com diye bir domain al :D aynı sistemi birde oraya kur :D:D:D yoksa sınırları zorluycaz :D hepimiz birden güme gidicez :D

EDİT: Bu arada videoyapın sloganı benim imzam olmalı :)

Youtube Nazi, Bende Führer.
Bu Ormanda Bizden Başka Kral Çıksa Pembe Kükrer !

ne kadar uyuyolar birbirlerine :D:D

evet sonunda denedim :D biraz geç oldu ama :D 7k video yükledim.3k sını kontrol ettirdk galiba 20 tane bile gelmedi ünlem kontrolü biraz zor oldu ama :D [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam sen bence bir tane de www.videoat.com diye bir domain al :D aynı sistemi birde oraya kur :D:D:D yoksa sınırları zorluycaz :D hepimiz birden güme gidicez :D

Kardeşim anlamıyorum yavaş yavaş kullanalım işte bu kadar yüklenmeye ne gerek var.Kusura bakmayın da senin için demiyorum.Spam kanallarımız gidiyor neden acaba bu zihniyet yüzünden hunharca binlerce video yüklüyoruz.

@Web_Scripti reyis ünlem 2 stabil çalışmıyor ki ya listede 179 gösteriyodu 0 oldu o bazıları düzenliyor olmadı bir sorun var galiba
@Web_Scripti [MENTION=2292]ugs9305[/MENTION]
Bunun sebebini ve böyle bir şeyin olabileceğini bugün söyleyecektim ama unuttum.

Bence youtubenin yine bu düzenlemeye engel bir algoritması var. Herkes kafasına göre öyle istediği kadar vidyoyu aynı anda düzenleyemiyor. Bu konuda emin değilim.

Ama dün mozaik yapma yönteminde fark ettiğim durum 30 40 vidyoyu mozaik yöntemi ile dönüştürmek istediğimde belli bir süreden sonra bir hata gerçekleşti daha sonra tekrar deneyiniz gibi hata veriyor.

Demem o ki youtubenin kendi bu vidyo düzenleme özelliğinde ya kanal başına aynı anda vidyo düzenleme sınırı koyuyor ya da genel bir sistem sınırı koyuyor örnek veriyorum herkes abanıyor vidyo düzenlemeleri başlattığımızda ram cpu kullanımı %70 olunca engelliyor gibi yani işte bu bir varsayım cpu ram tüketimi düştüğünde de o an kim ilk emiri verirse o kişi sırayı kapmış oluyor.

Belkide yanılıyorum ama dün bu saatlerde bunu çok yaşadım. Aynı anda 30 40 vidyo düzenlemeye çalıştığımda bu soyunu yaşadım.

Kardeşim anlamıyorum yavaş yavaş kullanalım işte bu kadar yüklenmeye ne gerek var.Kusura bakmayın da senin için demiyorum.Spam kanallarımız gidiyor neden acaba bu zihniyet yüzünden hunharca binlerce video yüklüyoruz.

Hocam zaten yavas kullanıyoz zaten.normalde günlük 11-12k lık yükleme yapıyorm :D bu gün mail stoğu bitti elle açtım ancak bu kadar yetisebildim :D

evet sonunda denedim :D biraz geç oldu ama :D 7k video yükledim.3k sını kontrol ettirdk galiba 20 tane bile gelmedi ünlem kontrolü biraz zor oldu ama :D @Web_Scripti hocam sen bence bir tane de www.videoat.com diye bir domain al :D aynı sistemi birde oraya kur :D:D:D yoksa sınırları zorluycaz :D hepimiz birden güme gidicez :D

EDİT: Bu arada videoyapın sloganı benim imzam olmalı :)

Youtube Nazi, Bende Führer.
Bu Ormanda Bizden Başka Kral Çıksa Pembe Kükrer !

ne kadar uyuyolar birbirlerine :D:D

sen youtube özgün telefon android videosu çekimi tanıtımı yapan oğuzalp misin bro

Bu sistemin max 1 hafta ömrü var Google farkedecek eninde sonunda bu yüklenmeyi adamlar farkedemese bile sistemleri farkedecek. Türkiye'ye tamamen para kazanmayı kapatırlarsa o zaman görürüm ben bu yüklenenleri.

Bu sistemin max 1 hafta ömrü var Google farkedecek eninde sonunda bu yüklenmeyi adamlar farkedemese bile sistemleri farkedecek. Türkiye'ye tamamen para kazanmayı kapatırlarsa o zaman görürüm ben bu yüklenenleri.

Ben söyledim bunları ama dinleyen yok :) Buluş diğer buluşlara oranla çok güzel ama güzel olduğu kadar çokta acı olacak farkında değiller o zaman herşey komple bitebilir. şu anda ağızlarımıza bir kaşık bal çalınıyor sonumuz hayır ola

Ben söyledim bunları ama dinleyen yok :) Buluş diğer buluşlara oranla çok güzel ama güzel olduğu kadar çokta acı olacak farkında değiller o zaman herşey komple bitebilir. şu anda ağızlarımıza bir kaşık bal çalınıyor sonumuz hayır ola

Aynen hocam ama bu yüklenenler yüzünden biz de yanacaz :mad:

Üstte adam 7-10k video yükledim diyor ya şaka gibi.

her bir yöntem her bir bot biraz daha youtube'nin bitişini hızlandırır.

Sorun yöntem ilan edile edile duyuruldu burda daha sakin ve standart şekilde entegre edilseydi sorunsuz olacaktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri