Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

o kadar cok kafa karıstırıcı yorum varki konuda anlamadıgım nokta şu:
Şimdi ben sabahtan kanala videoalrı yükledim normal olarak ünlem gec 2 yi sectim kanal ayarından telifli videolar bölümündede hepsini yap vardı şimdi para kazanmayı acınca hepsi yine ünlemmi olacak yoksa para kazanma yanacakmı

Merhaba hocam,

evet akıllı sistem var. Eğer telifli videolar & para kazanma bölümünde ünlem geç 2'ye özel i seçtiyseniz. ve yine örneğin 30 dakika arayla kontrol dediniz. 100 tane video yüklemiştiniz. bunların 10 tanesi hala işleniyorda. Yani youtube hala videoyu oluşturuyor. İşte o videoları para kazanmaya açarsak o videoların ünlem olma riski var. Bot o zaman herşeyi kontrol ediyor. 90 tane işlemesi bitmiş videoyu ünlem geç 2'yi uyguluyor. Bir sonraki kontrolde kalan 10 videoyuda uyguluyor. Başka işlemde eğer video yoksa o seferde para kazanmaları açıyor. Böylelikle ünlem riski hiç kalmamış oluyor.

Süpersiniz hocam maşallah diyorum. :)

Bunun yazılımını yaparken ne hissediyorsunuz merak ediyorum.

Sistem ağ cı olduğum için o zevki hiç tadamadım :)

hocam sistem gayet güzel gibi emeği geçenlere çok teşekkürler ancak şöyle bi sıkıntı var ;diyelim ki çekeceğimiz kanalda 500 video var 250 tanesini alıyor sonraki sayfaları çekmiyor şu an,bi arkadaşım da aynı dertten muzdarip ,önceden de oluyordu gerçi ama bi ilgilenirseniz seviniriz.

hocam bir kanal için sadece 50 videoya mı ünlem geç 2 özelliğini uyguluyor orada takıldım ben

Merhaba hocam,

evet akıllı sistem var. Eğer telifli videolar & para kazanma bölümünde ünlem geç 2'ye özel i seçtiyseniz. ve yine örneğin 30 dakika arayla kontrol dediniz. 100 tane video yüklemiştiniz. bunların 10 tanesi hala işleniyorda. Yani youtube hala videoyu oluşturuyor. İşte o videoları para kazanmaya açarsak o videoların ünlem olma riski var. Bot o zaman herşeyi kontrol ediyor. 90 tane işlemesi bitmiş videoyu ünlem geç 2'yi uyguluyor. Bir sonraki kontrolde kalan 10 videoyuda uyguluyor. Başka işlemde eğer video yoksa o seferde para kazanmaları açıyor. Böylelikle ünlem riski hiç kalmamış oluyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad ellerine sağlık bir sonraki can alıcı güncellemenide bekliyorum onunda hangisi olduğunu sen daha iyi biliyorsun zaten..

Yeni yöntemde Rigobert arkadaşın açıkladığı yöntemi videoyap a uyarlayabilirmisiniz videoları teker teker video görüntü iyileştirmeye girip otomatik düzelt, sabitle seçeneğine tıkladıkdan sonra kaydet e tıklayıp düzenlese otomatik ve toplu olarak bunu videoyap botuna uyarlayabilirmisiniz ? Teker teker yapmak çok sıkıyor insanı.. @Web_Scripti

o kadar cok kafa karıstırıcı yorum varki konuda anlamadıgım nokta şu:
Şimdi ben sabahtan kanala videoalrı yükledim normal olarak ünlem gec 2 yi sectim kanal ayarından telifli videolar bölümündede hepsini yap vardı şimdi para kazanmayı acınca hepsi yine ünlemmi olacak yoksa para kazanma yanacakmı

Merhaba hocam,

en güzel açıklama sitedeki duyurular sayfasında. Olay çok basit.

1) Kanallarım sayfasından ünlem geç 2'yi seçin.
2) Telifli videolar & para kazanma bölümünde hepsini yap bölümünün olduğu yerden ünlem geç 2'ye özeli seçiniz.

Süpersiniz hocam maşallah diyorum. :)

Bunun yazılımını yaparken ne hissediyorsunuz merak ediyorum.

Sistem ağ cı olduğum için o zevki hiç tadamadım :)

Teşekkür ederim hocam sağolasın. Videoyap.com'un yazılımı diğer sitelerimi yazmakdan çok farklı geliyor. Onlar sabit işlerle yürüyor. Videoyap ise tamamen youtube.com'a odaklı yürüyor. Başkasına ayak uydurmak çok zor olsada başarı aldıkça bende çok seviniyorum. Mesala bugünkü yazılımı yazmak çok zevk verdi. Tabiki videoyap.com'u yazmanın gurur vermesi çok ayrı birşey. Sistem ağ işlemcilerine bende hayranım. İşte insan yapamadığı şeyin zevkini daha üstün görüyor:)

hocam sistem gayet güzel gibi emeği geçenlere çok teşekkürler ancak şöyle bi sıkıntı var ;diyelim ki çekeceğimiz kanalda 500 video var 250 tanesini alıyor sonraki sayfaları çekmiyor şu an,bi arkadaşım da aynı dertten muzdarip ,önceden de oluyordu gerçi ama bi ilgilenirseniz seviniriz.

Teşekkürler hocam sağolasın. Bu durumla alakalı geçen hafta youtube.com güncelleme yaptı ertesi gün ben uyarladım sonrada birşey duymamıştım hocam. Dilerseniz destekden yazın inceleyim.(örnek kanal link vererek)

hocam bir kanal için sadece 50 videoya mı ünlem geç 2 özelliğini uyguluyor orada takıldım ben
Merhaba hocam,

hayır sınır bulunmuyor. Tam otomatikdir. Yüklediklerinizin hepsine otomatik sistem yapar.

+1 destekden de durumu belirttim hocam yine arkadasın 250 videosunu cekiyomuş benim şuan hiç çekmiyo ilgilenirseniz sevinirim üstad

bu arada elinize sağlık :)

ünlem geç 2'de otomatik olarak eşleşenleri ve ünlemleri de siliyor mu hocam?

Teşekkürler hocam sağolasın. Bu durumla alakalı geçen hafta youtube.com güncelleme yaptı ertesi gün ben uyarladım sonrada birşey duymamıştım hocam. Dilerseniz destekden yazın inceleyim.(örnek kanal link vererek)

Destekten yazdım hocam.

bir kanalımda yarıda kesti ünlem geç 2 yapmadı videoların yarısı kaldı.
Yarıda kesmemiştir hocam o videoların youtube hesabında işleniyordur. Daha yüklenmesi tam bitmemiştir o yüzden ünlem geç 2 onlarda uygulanmamıştır. sonraki kontrolde uygulanacaktır.
ünlem geç 2'de otomatik olarak eşleşenleri ve ünlemleri de siliyor mu hocam?

Tabiki hocam onlarıda temizliyor. Onlar zaten mevcuttu onlara ellemedik. Bu ekstra üstüne eklendi.

0 kanala attığım 48 videodan 14 tanesi ünleme takıldı. destekte yazanları harfiyyen yaptım ama olmadı. bendeki başarı %70 :)

Beyler kanal çekde sorun yaşayan var mı acaba? 350 videolu kanalı kopyalıcam, 3. sayfadan sonrasını çekmiyor nedense.

Edit: Toplamda 5 farklı kanalı çekmeye çalıştım, hepsinde aynı sorun var.3. sayfadan sonrası hep boş.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstad gözünü seveyim şu dünya engeli olayınada bir el at sistem dünya engeli yiyen videoları yüklemesin artık kanallar çöp oluyor :S Onca video hakkıda boşa gidiyor :S

Beyler kanal çekde sorun yaşayan var mı acaba? 350 videolu kanalı kopyalıcam, 3. sayfadan sonrasını çekmiyor nedense.

Edit: Toplamda 5 farklı kanalı çekmeye çalıştım, hepsinde aynı sorun var.3. sayfadan sonrası hep boş.
Geçenlerde yine olan aynı sorun,hocam ilgileneceğim dedi beklemedeyiz.

sanırım ünlemi geç sistemi stabil degil 14 videoda 7 ünlem(10-15dklık) geldi.
gözlemledigim hatalar bana göre videolar işlenme bittikden sonra manuel kanalı kontrol ettirdiginizde bazı videolara işlem uyguluyor bazılarına uygulamıyor atlatma yapıyor.

işlem uyguladıgı anda dolarları yakıyor haliyle işlem tam aktif olmadan yine ünlem geliyor belli bi aralık olması lazım :(

edit: yani Tüm videolara işlem yapılacak aradan 10 dk geçince dolarları yaksa %99,9 ünlemi geçer düşüncesindeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri