Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

merhaba hocam;

benim kanallarım ve forumdan biçok kişinin kanalı kapandığında ünlem geç-2 sistemi daha gelmemişti. kıyım mı var diye açılan başlığın tarihinden görebilirisiniz. tabi siz sistemden daha net görüyorsunuz rakamları ama daha önce niye kapandı ozaman kanalar?

Mart- Nisan acilisli kanallarim gitti hocam 1 aydir oto kontrolyaptirmiyordumda girmiyodumda bu toplu bi kiyim oldu hayirlisi biraz bekleyelim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim hiçbir adsenseye bağlı olmayan ancak ünlem geç 2 kullandığım bir iki kanal yanında 10 kanal daha gitti. bu durumu sadece ünlem geç2 ye bağlamamak gerekiyor diye düşünüyorum. saldırı olasılığı dahil ip in bu durumlardan kara listeye girmiş olması gibi. kapanan kanallar aynı ip üzerinden işlem yapılanlar olabilir. bu durumda iplerinizi değiştirmenizde gerekir. çünkü benim daha adsenseye bağlamadığım ünlem geç2 yapmadığım 10 a yakın kanalımda kapandı.

Giden kanalların %97 ünlem gec 2 kullanan dediniz ama böyle olmadigi kesin.
Tatmin edici ve gerçek neyse oldugu gibi anlatilan bir cevap bekliyoruz.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Dun sabah e-posta adresime 6-7 kanalimdan mesaj geldi bu grisi sizmi yaptiniz diye hepside macaristan ipliydi bencede ip adreslerinizi degistirmeniz gerekebilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kanala bir şey olduğunda diğer kanallarda etkileniyordu şimdi bi gmailine bir şey olduğunda ? düşünmek bile istemiyorum

maceristan ip olayı yok arkadaşlar. İp ye girip lokasyon atınız.

Ünlem geç 2 yi kaldırıyorum. 1.5 yıldır sistem sıkıntı hiç çıkarmamışken ünlem geç 2 gelince kullanınca çıktı. Ben çok defa uyardım. Kullanmayanlarda çıkmadı. Ama bir kanalda kullandıysanız aynı adaensedeki diğer kanallar etkilenebişdi

Ünlem geç 2 yi kaldırıyorum. 1.5 yıldır sistem sıkıntı hiç çıkarmamışken ünlem geç 2 gelince kullanınca çıktı. Ben çok defa uyardım. Kullanmayanlarda çıkmadı. Ama bir kanalda kullandıysanız aynı adaensedeki diğer kanallar etkilenebişdi

59DlMz.png

Hocam benim partner kanallarda gitti adsense değil ki ama

ben bi kanala denemek için 100 video atmıştım ünlem geç 2 yle kanallar hala sağlam heran kapanabilir mi sizce ?

hocam birdaha yazıyorum. boş bir kanala videoyap botu girdigi zaman kanal 1 saat içinde devre dışı. benim denedigim sey bu. sizde deneyin

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 2 yi günde 10-20 video yüklemek isteyenlere yaptırmalınıyım. Yoksa kökünden kaldırmalımıyım. Dünde ünlem geç 2 ile 500 video üstü atan nerdeyse her kanal gitmiş. Daha az atanlarının çoğu ayakta. Ama aynı adsenseye bağlı bir kanal gidince berqberinde diğerinide götürdü.

hocam 2 günde kapanan kanallarımın sayısı 13 tür. 5 tanesine adsense dahi bağlamadım sadece para kazanmaları açık içinde video olmayan bot panelinde boş bekleyen kanallardı.
kapanan diğer 8 kanalda ise video vardı. işin garip yanı ben ünlemi geç 2 sistemini hiç aktif etmedim ve hiçbir kanalımdada uygulamadım dolayısıyla ünlemi geç 2 sistemi kullanan biri değilim. arkadaşlar ünlemi geç2yi uygulamış ben uygulamadığım halde kanallar kapandı. hocam sorun ünlemi geç2 ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

hocam acaba sorun botun oto kontrol sistemindemi ip lerdemi? bu yönde bir çalışmanız varmı? çünkü boş kanallar ve ünlemgeç2 uygulamayan birçok arkadaşında kanalları kapandı.

botu en son 1 ay önce kullandım. botla yükleme yaptığım 10 kanal gitti. ip ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.

hocam 2 günde kapanan kanallarımın sayısı 13 tür. 5 tanesine adsense dahi bağlamadım sadece para kazanmaları açık içinde video olmayan bot panelinde boş bekleyen kanallardı.
kapanan diğer 8 kanalda ise video vardı. işin garip yanı ben ünlemi geç 2 sistemini hiç aktif etmedim ve hiçbir kanalımdada uygulamadım dolayısıyla ünlemi geç 2 sistemi kullanan biri değilim. arkadaşlar ünlemi geç2yi uygulamış ben uygulamadığım halde kanallar kapandı. hocam sorun ünlemi geç2 ile alakalı olduğunu düşünmüyorum

acaba sorun botun oto kontrol sistemindemi ip lerdemi?
bencede sıkıntı oto kontrolde

saat 3 de 13 video attım elle sıkıntı olmadı sabah 5 dogru 300 video attım 1,5 saat sürmeden kapandı mail adresim ben ünlem geç bilmiyodum bile kullanmadım hocam sanıyorum ipler karalistede.

ben deneme amaçlı ünlem geç 2 ye 100 video atmıstım bi kanal kanalları hala sağlam kanal kontrolda hala duruyor heran kapanabilirmi acaba bo tkontrolunden kaldırsammı

Ben bir tane bile unlem gec 2 yle atmadim ama kapandi kanallar hocam ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün önce açtiğim özgün kanalim uçmuş :D içinde 4 video vardi kendi çektigim

bot a bagli degildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri