Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyin fırtınan için tebrikler, ancak yazdıkların fantastik ve uzaktan yakından alakası yok diğer bot sahiplerinin %20 olarak ele almıyoruz diğer botlarla aynı gün açılan kanalların kapanma olasılığını ele alıyoruz ve öyle bir sorun yok sorun videoyaptan kaynaklı aynı şekilde yazına güldüm bende :D

biraz geçte olsa ben diyer sayfalara gözgezdirdim 2 hafta önce hiç bir sorunu olmayan kanallarım uçtu dünde 1 aylık 4 kanalım gitti sebebinin kesinlikle ünlem geç vs. olduguna ınanmıyorum 1 aydır kanallara video yüklediğim yok kanallar sapa saglam normal derecede kazandırıyordu ama nedense dün hepsi kapandı. bazı arkadaşlar demiş ünlem geç2 yi ön plana kadar atarak sorun ünlem geçte diyip geçiştirme bence zaten geçiştirmiyorsun buna emınım ama ünlem geçle alakası olamaz yani benım nıye durduk yere 4 kanalım çöp oldu ? bunun açıklaması yapılmalı artık milletin isteklerine bir ara verin 80 bin video atarak youtube u çöp edenler belli bu yüzden kazanamıyoruz para hırsı yüzünden aza değil çoğa hükmet istiyoruz çok yanlış çok

yani diyeceğim ünlem geçden öncede kanallarım gitti bu kanallar ayda 6 k bırakan kanallardı ve 3 aydır tertemiz kazandırıyordu herşeyi ünlem geçe baglamayın kurdugunuz ünlemgeç2 sisteminide hiç kullanmadım dediğim gibi 1 2 aydır videoyap botundan tat alamıyorum ne kadar tat alamasamda daha 1 hafta once 1 senelık uzattım neden mı ? ben zaten bu bot sayesınde kazandım

[MENTION=4354]bilenyok[/MENTION] ya dediğinle çelişiyorsun sen. ünlem geç 2 ile alakalı değilse botla alakalı senin mantığına göre. yada neysen kapatıldığını söyle de biz de bilelim.

ayakta kalan kanallar nasıl kalıyor. daha bugün 3cx yöntemiyle kanallar açtım ama hiçbir sıkıntı yok video atıyorum çok şükür.

3 aydır videoyap botu kullanıyorum hocam, en memnun kişilerden biriydim ve her zamanda düşünmeden referans olurdum.12 adsense 500 e yakın kanalım var,Ve dün 100 den fazlası gitti, hiçbir zaman bu kadar büyük kayıp yaşamadım.Sen şimdi diyorsun ki, hata videoyap da degil sizde kusura bakmada senin bu yazdıklarına ben nasıl gülecegimi şaşırdım.Güzel yazmışsın eyww, ama kusura bakma ben yaptıgım işi bilirim, kimse bana dün akşam kapanan 100 den fazla kanalımın videoyaptan dolayı kapanmadıgını söyleyemez, çocukmu kandırıyorsunuz.
Biraz mantıgı ve düşüncesi olan bunu anlar yapmayın milleti ''saf'' sanmayın.Bal gibide videoyap kaynaklı sorun.Hocam diyorki ünlemgeç 2 den oldu bence oda degil ama neyse...
Profesyonel anlamda çalışıp yüksek kazanç saglamaktayım.Verdigim emeğin ve harcadıgım paranın boşa gitmesini hiç haz etmem hocam.Ben degil kimse bu durumdan hoşnut olmaz.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.İddaa ediyorum kim bu kapanmalar videoyap yüzünden olmadı derse, o kişi sadece kendini kandırır.
Ben bunu bilirim bunu söylerim...

Sevgili hocam,

Bugün müsait vaktiniz varsa gelin şöyle bir yol izleyelim.

Her ne kadar emin olsanızda, sanki videoyap ile alakalı bir sorun yokmuş diye düşünün.

Yaptığınız her şeyi VDS'ler ile yapın.

Düzenli kullandığınız VDS'iniz mevcut değil ise şayet, olayı çözüme kavuşturmak için dilerseniz size 3-5 gün kullanabileceğiniz 9-10 tane linux VDS temin edeyim. Sıfır IP'ler olacak şekilde.

Fakat tekrar ediyorum,

Şayet kanallarınız otomatik kontroldeyse ve şayet youtube bu ünlem geç 2 yöntemini mimlediyse; o otomatik kontrol yaptırdığınız IP adresleri ise ünlem geç 2 kullanılarak oluşturulmuş kanallar tarafından da kullanılıyorsa; bu kapanmalar videoyap kaynaklıdır.

Aynı IP adresine denk gelmiş kanallarınızın kapanması videoyap kaynaklıdır sadece.

Asıl kapanmaların sebebi bot kaynaklı değildir. Yeni güncelleme ile alakalıdır.

---------------

Umarım yanılmıyorumdur. Elbette hata yapıyor olabilirim, elbette videoyap kaynaklı da olabilir. Fakat en azından sanki videoyap'ta bir şey yokmuş gibi testlerimize devam edelim. Eğer videoyap kaynaklı değilse, en azından bu süreçte zaman kaybetmemiş oluruz değil mi boş boş oturmak yerine?

--------------

tek bir kişiden bahsetmiyorum benim de kanallarım toplu şekilde kapandı hatta bu ay bile 2 defa kapandı toplu bu ünlem geç 2 ile 3 etti. bahsettiğim şey onlarca kişinin toplu şekilde kanallarının kapanması.

bence kesinlikle videoyapla alakalı değil. sistemle alakalı. benim yaşadıklarım bunu gösteriyor.

Bilen yok çok boş şeyler yazmışsın yok 20 dk sonra girin yok bilmem ne saçma sapan.

Bu dediklerin totemden ileri gitmez.

Sorun videoyap ve ünlem geç 2 sistemiyle iplerin blocklanmasından başka hiç bir şey değil.

Videoyap ile daha önce bir çok arkadaşta da bu olmuştur daha önce yüklediğiniz bazı kanallar hala duruyordur çünkü kara listeye girmeyen bir ip den yükleme yaptırmış demek ki videoyap

BUNA NEDEN OLAN ÜNLEM 2 GEÇ SİSTEMİDİR. VE videoyap.com dan kaynaklıdır.

Başka bir şey değil.

Haa vds den açtım o da kapandı diyen arkadaş spama diye bir şey var spama girdiysen kapanması normal.

3-5 video attığın vds den attığım kapandı diyen arkadaşlar tonlarca video yüklerseniz ip kara listeye girerse istersen hiç video atma yine kapanır hatta boş kana olsun yine bunu otomatik yapıyor zaten sistem bunu hepimiz biliyoruz.

Beyin fırtınan için tebrikler, ancak yazdıkların fantastik ve uzaktan yakından alakası yok diğer bot sahiplerinin %20 olarak ele almıyoruz diğer botlarla aynı gün açılan kanalların kapanma olasılığını ele alıyoruz ve öyle bir sorun yok sorun videoyaptan kaynaklı aynı şekilde yazına güldüm bende :D

Diğer bot sahipleriyle alakalı kısmı kaldırıyorum.

Yanlış yere odaklanmayalım.

Şahısları hedef alarak yazılmış bir yazı değildi, diğer bot sahiplerini kıracak bir yazı olduysa da kusura bakmasınlar.

ne ünlem geç kullandım ne ünlemgeç 2 kullandım bizimkiler niye kapandı ozaman toplamda 25 kanalım gitti

yeni bir kanal açın 100 video atın direk kapanıyor birkaç saat sonra zaten ünlem geç filan hikaye

Bilen yok çok boş şeyler yazmışsın yok 20 dk sonra girin yok bilmem ne saçma sapan.

Bu dediklerin totemden ileri gitmez.

Yav arkadaşım ergen ergen yaklaşmayın şu olaya ya.

Her şeyi söyledim.

Sen de dene olmadıysa gel buraya. AMA DENEEEEEEEEEEEE

DENEMEDEN NİYE YAZIYORSUN SEN ERMİŞ MİSİN?

Polemik yaratma daha fazla, alıntılama mesajımı.

Yav arkadaşım ergen ergen yaklaşmayın şu olaya ya.

Her şeyi söyledim.

Sen de dene olmadıysa gel buraya. AMA DENEEEEEEEEEEEE

DENEMEDEN NİYE YAZIYORSUN SEN ERMİŞ MİSİN?

Polemik yaratma daha fazla, alıntılama mesajımı.

demek ki bana saçma geliyor ki denemiyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizinle çok önemli bir konuda görüşmek istiyorum bu gerçekten çok önemli ispatlı olarak görüşeceğim SORUN KESİNLİKLE VİDEOYAP İLE ALAKALI OLMADIĞINI HERKESE AÇIKLAYACAĞIM . Ve bu kapanma olayının kesin çözümünü Web_Scripti hocamıza ispat ederek açıklayacağım. Ama bota birşey uyarlaması gerekiyor ! Hocam rica ediyorum skype de bekliyorum sizi

Şayet kanallarınız otomatik kontroldeyse ve şayet youtube bu ünlem geç 2 yöntemini mimlediyse; o otomatik kontrol yaptırdığınız IP adresleri ise ünlem geç 2 kullanılarak oluşturulmuş kanallar tarafından da kullanılıyorsa; bu kapanmalar videoyap kaynaklıdır.

---------------

Umarım yanılmıyorumdur. Elbette hata yapıyor olabilirim, elbette videoyap kaynaklı da olabilir. Fakat en azından sanki videoyap'ta bir şey yokmuş gibi testlerimize devam edelim. Eğer videoyap kaynaklı değilse, en azından bu süreçte zaman kaybetmemiş oluruz değil mi boş boş oturmak yerine?

--------------
--------------

Ünlemgeç dedikleri sistemi ytpara rigobert paylaştı, ben birde onun botunu kullanıyorum, orada ünlemden kurtardıklarım duruyor. ünlem ile alakalı değil önceki mesajlarıma bakarsanız 5 gün öncede burada kanal kapanması yaşadım ip hakkında soru sordum hala cevap alamadım
---------------

Peki neden diğer bottaki kanallarıma birşey olmadı ? bunun için bir düşüncen var mı senin bilenyok?

--------------
büyük yazdığım için özür dilerim sadece arkadaş öyle yazdığı için büyük yazım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizinle çok önemli bir konuda görüşmek istiyorum bu gerçekten çok önemli ispatlı olarak görüşeceğim SORUN KESİNLİKLE VİDEOYAP İLE ALAKALI OLMADIĞINI HERKESE AÇIKLAYACAĞIM . Ve bu kapanma olayının kesin çözümünü Web_Scripti hocamıza ispat ederek açıklayacağım. Ama bota birşey uyarlaması gerekiyor ! Hocam rica ediyorum skype de bekliyorum sizi

hocam bu olayın kesin çözümü diye bir şey olamaz.

Çünkü çözümü yok farklı nedenlerin bir araya gelmesiyle hesaplar uçuyor tek bir nedeni yok adamların amacı zaten kafa karışıklığı oluşturmak ki engellerini çözemeyesin diye.

hocam bu olayın kesin çözümü diye bir şey olamaz.

hayır dostum kesin çözümü var bunu ispatlayacağım ! bu ard arda kapanma olayının kesin çözümünü açıklayacağım size ! ama önce videoyap ile görüşmem gerekiyor

Bekleyin beni arkadaşlar kanallarınızın neden kapandığını açıklama yapacağım size saygılarımla 10 dakika içersinde bitmiş olacak

Kanıtın yoksa ne diye ortalığı ayağa kaldırcak yorumlarda bulunuyosun ?
İrandan YT'ye girmenin hiç bi sıkıntısı olmaz, adamlar dünyaya çalışıyo irandan gelen kullanıcıyı mı banlıcak ?
Çok merak ediyosan gir güvenlik ayarlarına hangi IP'lerden hangi bölgelerden hangi saat aralıklarında login olunduğunu kontrol et. Ben kontrol ettim hiç bi sıkıntı yok.

Ayrıca biz botu satın aldık, botun sahibini değil, YT esiyo gürlüyo, bu sefer de bize denk geldi, 8 aydır bu botu kullanıyorum, 1 kere bile keşke almasaydım demedim, verdiğimiz paranın en az 10 katını kazandık, ne bu öfke arkadaş, adam zorlamadı ya seni satın al diye.

al güzel arkadaşım, bazı ipler google nezdinde banlı macaristan ipleri gibi

59DlMz.png

Bu mailin aynısında bota baglı 7 kanalımada geldi diger arkadaşın ip ile uyuyor acıklma bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 1766

olayın macaristanla iranla alakası yok !!!!! bekleyin hazırlıyorum yazımı

@Web_Scripti hocam sizinle çok önemli bir konuda görüşmek istiyorum bu gerçekten çok önemli ispatlı olarak görüşeceğim SORUN KESİNLİKLE VİDEOYAP İLE ALAKALI OLMADIĞINI HERKESE AÇIKLAYACAĞIM . Ve bu kapanma olayının kesin çözümünü Web_Scripti hocamıza ispat ederek açıklayacağım. Ama bota birşey uyarlaması gerekiyor ! Hocam rica ediyorum skype de bekliyorum sizi

Goldberk arkadaşımın dün yazdığı mesajları hatırlıyorum.

Adım kadar eminim sorun videoyap kaynaklı diyordu hatırlarsanız. Ve bunu üstüne basarak söylüyordu.

Adam dünden bu yana ne yapmış. Web_Scripti'ni taşlamak yerine her ne kadar adı kadar emin olsada videoyap'ta kusur yokmuş gibi testlerine devam etmiş.

Bakın ne sonucu varmış. Okuyun mesajını tekrardan.

Sorunun neyden kaynaklandığını bende çözdüm. Aklından geçenleri okuyabiliyorum.

Millet söylediklerimi denemeye bile tenezzül etmiyor. Totem diyor. Ben bu k*ç büyüten arkadaşlara neden gecemi gündüzüme katarak bulduğum yöntemleri açıklayayım.

KEŞKE, gerçekten çalışan, gerçekten sağlıklı düşünen arkadaşları eleyebilsemde, hepsine sebebi anlatarak büyük bir manevi mutluluğa varsam. Ancak bu tarz kişiler oldukça çok önemli veriler paylaşmak içimden gelmiyorum, kusura bakmayın.

SUÇ BOTTAN KAYNAKLI DEĞİL SİZDEN KAYNAKLI ARKADAŞLAARR.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri