Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam böyle yazıyorsunuz ancak arkadaşlar farklı sonuçlar çıkartıyor.

Ünlem geç 2 sistemini kullanan kanallar için tahsis edilen IP'ler, normal kanallarda da kullanıldıysa bu kapanmaya sebep olmuş olabilir. Siz bu konuda kesin bir sonuca vardınız mı? Sebep olmuş mu böyle bir duruma?

Bu sebep olsa bile,

Sanki son günlerde kapanan kanalların tamamı videoyap ünlem geç 2 sistemi nedeniyle oluşmuş gibi algılanıyor mesajlarınız. Bu durum böyle değil. Şu an ünlem güncellemesi kadar tehlikeli bir durumlar karşı karşıyayız.

Mesajlarınız TÜM BU OLANLARIN ünlem geç sisteminden kaynaklandığı sonucunu çıkartabiliyor.

Hocam bu oto kontrollere karşı da önlem almış olabilir mi Youtube ?

Lütfen mesajımı yanıtla hocam.

Arkadaşlar,

Bugün içinde videoyap sisteminde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sadece tedbir amacıyla tüm makinalarımın ip adresini değiştiriyorum. Gün sonuna kadar değişmeler olabilir.

Son 3 gün hariç video yükleme günlük oranı 5.5 milyodu. 2 gün önce 9 milyon. Dün 14 milyon video yüklenmiş. Sadece ünlem geç 2 değil video atmakda da herkes 2 kat çalışmış. Ben her zaman dediğim gibi bu mağduriyetlerinizi kısa sürede karşılıycam yüzlerinizi güldüreceğim. Tüm önlemleri alıyorum arkadaşlar. Kesintiler yaşanacaktır. Ben var olduğum sürece videoyap var olucak. Bundan sonra videoyap riskli hiçbir gelişme isteğini onaylamayacaktır. Bazı arkadaşlar çok yazma dediler. Ben yazdım. Sırf herkesi mutlu etmek adınaydı. Ama artık eskisi gibi sadece yasal ve youtube u zorlamayan yolda ilerleyeceğim. Dün 11 milyon videoya youtube videonun görüntü ayarını düzenleme isteği göndermişiz. Tabiki youtube dayanamadı ve önlemini aldı.

Yazılarım bazılarınızı tatmin etmediğini biliyorum. Ama benden ne yanıt bekliyorsunuz?bu konuda çok üzgünüm keşke ünlem geç 2 yi aktif etmeseydim hiç. 1.5 yıldır böyle bir durum yaşamadım. Bundan sonra böyle durumlar olmayacağını garanti ediyorum.

bu durumu kimse istemez,kimse kazandığı ağaça balta vurmaz;tabi durum üzücü çok kanalları olan arkadaşların canı yanmıştır.Web_Scripti üstdat videoyap kullanıcıların yüzünü güldürecek açıklama yapmıştır.bence işleri yokuşa sürmeyelim olan oldu sagdece şunu talep edebiliriz.videoyap kullancıları için kısıtlamaların kaldırılması gibi istekler....

Ekli dosyayı görüntüle 1769

Şimdi değerli arkadaşlar 6 adet videoyap hesabı kullanıyorum. bu yukarda görmüş oldugunuz videoyap hesabı 5. videoyap hesabım oluyor ve bu 5. videoyap hesabımda 25 kanal bağlı ve bu bağlı kanallardan son 1 ayda 1 tane bile kapandığını görmedim... Bu 5. videoyap hesabımı 5 mayıs itibari ile 25 kanal ile sona erdirdim video yüklemelerini bıraktım.... ve o günden bu yana 1 tane bile kanalım kapanmadı... Şimdi 10 mayıs itibari ile Youtube Türkiye üzerinde sistemi değiştirdi yada bize karşı bir tavır aldı yani 10 mayıs itibari ile açılan ve yükleme yapılan kanallar önce yandex faciası ile başladı daha sonra gmail ile devam etti evet 10 mayıs itibari ile açılan bütün kanallar spamdan kapandı... Ama resimdede gördüğünüz gibi 10 mayıs öncesi oluşturulmuş ve tamamlanmış 25 hesabım taş gibi duruyor. Şimdi olay şudur beyler biz yüklemeleri videoyap'ın bize sunmuş oldugu ip'ler ile yapıyoruz. Fakat Türkiye ipsi ile erişime izin veriyoruz. Youtubede diyorki sen madem yabancı içerik yüklüyorsun da ne diye TR ipsinden giriş yapıp izin veriyorsun ! Bu izin vermeden sonra videoyapa bağlı olan ve bağlı olmayan gmail hesapları otomatik olarak o anda spam' a düşüyor ... Çözüm : Videoyap botunun VDS bağlı masaüstü botu olmasıdır. Bunuda en iyi şekilde uyarlayacak arkadaş [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]'dir Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim saygılarımla

Arkadaşım
Ben diyorum ki; profosyenel çalışıyorum sen diyorsunki size 3-5 gün kullanacagınız vds vereyim, var hocam bende var hepsi...Benim bu işte aylık masrafım 3bin tl, sen o kısımları geç ben gülüp geçiyorum zaten...

Zaten tekrar ettigin yerden ''kırmızı'' ile zaten sebebi sen yazmışsın,

Sana ve bot sahibine sorun şu;

Diyelimki tüm olanları sineye çektik ve devam ettik, sorunuda ünlem geç 2 sistemsine bagladık, videoyap botunun kullandıgı IP ler kara listeye girdiyse ve bizler 3-5 gün sonra tekrar hüsrana ugrayacaksak ne yapmak gerek.Bunun garantisini verin boş laflarla kimsenin kafasını karıştırmayın.Hocam diyor ki; eskisinden daha güvenli olacak bot, tamam hocam ben bir daha bu durumu yaşarsam emeklerim ve param boşa giderse ne yapacaksınız.Olaya birazdan benim açımdan bakın ''ölen ölür kalan saglar bizimdir'' mi? DİYECEKSİNİZ YOKSA BU DURUMUN TEKRARINDA BİR GARANTİNİZ OLACAKMI...
Kastım kanal kapanması degil, toplu kapanmadır elbette kanal kayıplarımız olacak ama kusura bakmayacaksınız bottan kaynaklı kayıplarım olursa hemde 100 den fazla kanal olursa bunun hesabını sormak en dogal hakkım diye düşünüyorum.
Bu sorularıma beni ikna edecek cevapları verin, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacaktır emin olun.Bu derece bir yıkımı 2. defa yaşamak niyetinde degilim bizide anlayın lütfen.
Soruna çözümden çok konu videoyap'ı eleştirenlerle, savunanlar arasında söz dalaşına gidiyor.Bot sahibi adım gibi eminim bu işin neden kaynaklandıgını biliyor.Laf kalabalıgı yapmadan neyin nasıl oldugunu, bundan sonra ne yapılacagın, en önemliside bot kaynaklı bu şekilde toplu kapanmalar olmayacagını garanti etmesi gerekmektedir.Dün akşam 21.30 dan beri tatmin edici bir açıklama bekliyoruz ama geldigimiz nokta bot sahibi açısından ''en az üye kaybı yaşayarak'' bu durumdan nasıl kurtuluruz mantıgı sezinlemekteyim belirtmek isterim.
Bu fikirlerim degiştirilmesi içinde 2. yada 3. kişilerin yorum yapması favda saglamayacaktır.İddalar ortada üzüntü mesajları yazmaktansa birazda teknik ve detay içeren mesajlar bekliyoruz bot sahibinden...
Saygılar...

Haklısınız. Siteminize son derece hak veriyorum zaten.

Şayet ünlem geç 2'de kullanılan IP'ler, diğer kanalların kontrol IP'leri olarakta kullanıldıysa ve bu kapanmaya sebep açtıysa (ki büyük ihtimal öyle gözüküyor); bu kapanmalar videoyap hatasından dolayıdır.

Vurgulamaya çalıştığım kısım burası değil.

Son günlerde ki kapanmaların sebebi bu değil diyorum ben. Sebep yeni bir güncelleme gelmesi.

Ünlem geç 2'den dolayı kapanan kanallarda sadece aynı zamana denk geldi.

Edit. Sizi tanımadığım için, gayet insanı bir biçimde söyledim hocam ben o VDS olayını. Ancak siz "sanki küçük görüyormuşum" gibi bir yorum yapmışsınız cümlelerinizin başında. Ben nerden bilebilirim sizin ne kadar yoğun, ne kadar bütçeyle, ne kadar profesyonel çalıştığınızı. Bu insanı yaklaşımımı böyle yorumlamanız tamamen birbirimizi tanımadığımızdan kaynaklı. Üzüldüm açıkçası.

Şimdi değerli arkadaşlar 6 adet videoyap hesabı kullanıyorum. bu yukarda görmüş oldugunuz videoyap hesabı 5. videoyap hesabım oluyor ve bu 5. videoyap hesabımda 25 kanal bağlı ve bu bağlı kanallardan son 1 ayda 1 tane bile kapandığını görmedim... Bu 5. videoyap hesabımı 5 mayıs itibari ile 25 kanal ile sona erdirdim video yüklemelerini bıraktım.... ve o günden bu yana 1 tane bile kanalım kapanmadı... Şimdi 10 mayıs itibari ile Youtube Türkiye üzerinde sistemi değiştirdi yada bize karşı bir tavır aldı yani 10 mayıs itibari ile açılan ve yükleme yapılan kanallar önce yandex faciası ile başladı daha sonra gmail ile devam etti evet 10 mayıs itibari ile açılan bütün kanallar spamdan kapandı... Ama resimdede gördüğünüz gibi 10 mayıs öncesi oluşturulmuş ve tamamlanmış 25 hesabım taş gibi duruyor. Şimdi olay şudur beyler biz yüklemeleri videoyap'ın bize sunmuş oldugu ip'ler ile yapıyoruz. Fakat Türkiye ipsi ile erişime izin veriyoruz. Youtubede diyorki sen madem yabancı içerik yüklüyorsun da ne diye TR ipsinden giriş yapıp izin veriyorsun ! Bu izin vermeden sonra videoyapa bağlı olan ve bağlı olmayan gmail hesapları otomatik olarak o anda spam' a düşüyor ... Çözüm : Videoyap botunun VDS bağlı masaüstü botu olmasıdır. Bunuda en iyi şekilde uyarlayacak arkadaş [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]'dir Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim saygılarımla

iyi güzel yazmıssında hocam kanalların para kazanmasını acılması ıcın lokasyon zaten ABD vs seciyoruz. spama dusecek olsa ipleri görmüş olsa deseki lan sen ABD lokasyon secıyorsun girişlerin TR hayırdır demesi gerekmez miydi???

AYrıca forumda yurtdısı calısan arkadaslarda var (yaşayan yani) onlarda aldı bu darbeyi bence bunla alakalı değil....

Kanal açmayı denedim açar açmaz kanallar kapanıyordu dün Modem ip değiştirmek işe yaramayacaktı ama yine de değiştirim dedim sonuç değişmedi.

En son bende hdd id change yaptım ve şu an sorun yok. Hdd id spama düşen ip falan değil bu eskiden beri böyleydi. İp değiştirip spamdan kurtulacağınızı falan sanmayın. Hdd id change etmedikten sonra.

Hocam dün açtığım kanal duruyor ve yükleme de yaptım ?

Hocam dediğin erişim olayı ile hiç bir alakası yok.

İp kara liste başka bir şey değil.

Sadece manuel vds den yükleyen arkadaşlar da yazdı kanalları uçmuş bu seni tezini çürütüyor.

Masaüstü botu olması tabi ki daha iyi.

Hocam dün açtığım kanal duruyor ve yükleme de yaptım ?

Hocam dediğin erişim olayı ile hiç bir alakası yok.

İp kara liste başka bir şey değil.

Sadece manuel vds den yükleyen arkadaşlar da yazdı kanalları uçmuş bu seni tezini çürütüyor.

Masaüstü botu olması tabi ki daha iyi.

Madem İp kara liste o zaman yukardaki 25 kanalın kapanması gerekmiyormuydu hepside sağlam

Özel mesaj ile iletişime geçen onlarca arkadaşıma güvenlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Ufak bir toplantım var. Sonrasında sabaha kadar bilgisayar başında olacağım ve spam'i aşmak için izlediğim yöntemleri tüm detaylarıyla anlatacağım.

Fakat skype konusunda çok bilgili değilim. Tüm arkadaşların skype adreslerinden bir grup oluşturmayı bilen arkadaşımız varsa, bu kısmı halledebilirse sevinirim.

Lütfen görüşmemiz sonrası videoyap'ı suçlu görmeye devam eden çıkarsa gelip burada beni yalancı ilan edin. (ünlem geç 2 sistemi kaynaklı olanlar hariç ! )

Ayrıca ilk defa burada açıklıyorum, benim videoyap'ta yüzde 10 hissem olduğu için böyle palavralar atıyorum. Akşam yöntemi açıkladığım arkadaşlar bu mesajımı destekleyeceklerdir :)

Sorun bizden kaynaklanıyor bottan felan değil eğer bottan olsaydı yukarda görmüş oldugunuz 25 kanalda kapanırdı.... Farkındaysanız gmail satıcıları kanalları vermeden önce açıktır ama biz bota entegre edince otomatil olarak spama düşüyor tek nedeni tr ipsi ile giriş yapıp yabancı ip ile yükleme yapmamızdır.

Madem İp kara liste o zaman yukardaki 25 kanalın kapanması gerekmiyormuydu hepside sağlam

Hocam bak şimdi o açtığın kanalları kara listede olmayan bir ip ile videoları atmışsın olay bu kadar basit benim de 1 kanal uçtu 1 kanal duruyor videoyap ile attığım. Demek ki o attığım ip halen temiz.

Sonuçta sistem 5 adet proxy veriyor demişti botun sahibi.

Sevgili Goldberk,

Üzülerek söylemeliyim ki malesef sebep bundan kaynaklı değil. Türkiye IP'lerinden ötürü kapanma yaşamıyoruz.

Arkadaşım
Ben diyorum ki; profosyenel çalışıyorum sen diyorsunki size 3-5 gün kullanacagınız vds vereyim, var hocam bende var hepsi...Benim bu işte aylık masrafım 3bin tl, sen o kısımları geç ben gülüp geçiyorum zaten...

Zaten tekrar ettigin yerden ''kırmızı'' ile zaten sebebi sen yazmışsın,

Sana ve bot sahibine sorun şu;

Diyelimki tüm olanları sineye çektik ve devam ettik, sorunuda ünlem geç 2 sistemsine bagladık, videoyap botunun kullandıgı IP ler kara listeye girdiyse ve bizler 3-5 gün sonra tekrar hüsrana ugrayacaksak ne yapmak gerek.Bunun garantisini verin boş laflarla kimsenin kafasını karıştırmayın.Hocam diyor ki; eskisinden daha güvenli olacak bot, tamam hocam ben bir daha bu durumu yaşarsam emeklerim ve param boşa giderse ne yapacaksınız.Olaya birazdan benim açımdan bakın ''ölen ölür kalan saglar bizimdir'' mi? DİYECEKSİNİZ YOKSA BU DURUMUN TEKRARINDA BİR GARANTİNİZ OLACAKMI...
Kastım kanal kapanması degil, toplu kapanmadır elbette kanal kayıplarımız olacak ama kusura bakmayacaksınız bottan kaynaklı kayıplarım olursa hemde 100 den fazla kanal olursa bunun hesabını sormak en dogal hakkım diye düşünüyorum.
Bu sorularıma beni ikna edecek cevapları verin, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacaktır emin olun.Bu derece bir yıkımı 2. defa yaşamak niyetinde degilim bizide anlayın lütfen.
Soruna çözümden çok konu videoyap'ı eleştirenlerle, savunanlar arasında söz dalaşına gidiyor.Bot sahibi adım gibi eminim bu işin neden kaynaklandıgını biliyor.Laf kalabalıgı yapmadan neyin nasıl oldugunu, bundan sonra ne yapılacagın, en önemliside bot kaynaklı bu şekilde toplu kapanmalar olmayacagını garanti etmesi gerekmektedir.Dün akşam 21.30 dan beri tatmin edici bir açıklama bekliyoruz ama geldigimiz nokta bot sahibi açısından ''en az üye kaybı yaşayarak'' bu durumdan nasıl kurtuluruz mantıgı sezinlemekteyim belirtmek isterim.
Bu fikirlerim degiştirilmesi içinde 2. yada 3. kişilerin yorum yapması favda saglamayacaktır.İddalar ortada üzüntü mesajları yazmaktansa birazda teknik ve detay içeren mesajlar bekliyoruz bot sahibinden...
Saygılar...

harfi harfine katılıyorum...

Şimdi değerli arkadaşlar 6 adet videoyap hesabı kullanıyorum. bu yukarda görmüş oldugunuz videoyap hesabı 5. videoyap hesabım oluyor ve bu 5. videoyap hesabımda 25 kanal bağlı ve bu bağlı kanallardan son 1 ayda 1 tane bile kapandığını görmedim... Bu 5. videoyap hesabımı 5 mayıs itibari ile 25 kanal ile sona erdirdim video yüklemelerini bıraktım.... ve o günden bu yana 1 tane bile kanalım kapanmadı... Şimdi 10 mayıs itibari ile Youtube Türkiye üzerinde sistemi değiştirdi yada bize karşı bir tavır aldı yani 10 mayıs itibari ile açılan ve yükleme yapılan kanallar önce yandex faciası ile başladı daha sonra gmail ile devam etti evet 10 mayıs itibari ile açılan bütün kanallar spamdan kapandı... Ama resimdede gördüğünüz gibi 10 mayıs öncesi oluşturulmuş ve tamamlanmış 25 hesabım taş gibi duruyor. Şimdi olay şudur beyler biz yüklemeleri videoyap'ın bize sunmuş oldugu ip'ler ile yapıyoruz. Fakat Türkiye ipsi ile erişime izin veriyoruz. Youtubede diyorki sen madem yabancı içerik yüklüyorsun da ne diye TR ipsinden giriş yapıp izin veriyorsun ! Bu izin vermeden sonra videoyapa bağlı olan ve bağlı olmayan gmail hesapları otomatik olarak o anda spam' a düşüyor ... Çözüm : Videoyap botunun VDS bağlı masaüstü botu olmasıdır. Bunuda en iyi şekilde uyarlayacak arkadaş @Web_Scripti'dir Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim saygılarımla

k.bakmada 10 dakikadır bunu söylemek için mi bizi beklettin saçmalık ! 10 mayısmış benımde senın gıbı kanallarım vardı 4 tane 1 ay önce attım videoları kontrol sistemine bağladım 1 aydır tek video yüklemedim dün 4 kanalda uçtu neden ?

ayrıca fransada yaşıyorum. 2 gün önce attıgım videolar vdsden 4 kanaldan 3 ü ayakda k.bakmada okadar bekleyin bekleyin dedin yazıcagın bumuydu yani bende olagan üstü bir açıklama bekliyordum ne diyim :D

Arkadaşlar spama düştüyseniz kanallariniz açar açmaz çok kisa bir sürede kapaniyorsa hdd id change edin. Ip değiştirmekle bir yere varamazsiniz google o kadar salak değil....

Hdd id block ediyor.

Bence en iyi cozum her kanalin ayari olmasi ve bu ayarlara proxy ayari konulmasi. Boylece her kanalin sabit kendi foot printi (ayak izi) olur. Bir private proxy 1 dolara temin edilebiliyor.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Web_Scripti

Hocam şu proxylere bi açıklık getirebilir misin ? Herkese 5 tane proxy mi veriyorsun ? Yani 25 kanalda bu proxyler paylaşılıyor mu ne oluyor toplamda ?

İp durumunu nasıl sağlıyorsun en önemli durum bu ???????

Sıkıntının botla ilgili olmadığını söyleyen arkadaşlar var buna kesinlikle katılmıyorum.Sıkıntı botla ilgili daha doğrusu ünlem geç 2 sistemiyle ilgili.Çok üst düzey teknik bilgiye sahip olmasam da bu sonuca varmak için çok zorlandığımı söyleyemem.Kanallarımın hepsi farklı ip adresi ile manuel olarak açıldı,3cx sistemi ile onaylandı ve kara listeye girmemesi için alınabilecek tüm tedbirleri aldım.

Kanallar yaklaşık 1,1.5 aydır taş gibi duruyordu bu ünlem geçme sistemi geldikten sonra konuya da yazdım zaten umarım kurunun yanında yaş da yanmaz diye.Çünkü benim ünlem ile vs. işim yoktu.Kanallarımın neredeyse tamamı özgün (Arada birkaç video var özgün olmayan).Ve bu sistem geldikten sonra 50 kanalımın 45 e yakını kapandı.Hem de bir anda.Daha önce de kapanmalar oluyordu ancak bu seferki farklıydı.Ve bunun ekstrem bir durum olduğu aşikardı.Ünlem geç 2 sisteminin aşırı yüklenmesi sonucu youtube bizim de fişimizi çekti bence olayın özeti budur.

Ne olursa olsun [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] üstada güveniyorum ben.Bot sayesinde bayağı ekmek yedik.Hatasının farkına varmış olması benim için kafidir.Sistem rayına oturup üstad sorun kalmadı dedikten sonra kullanmaya,sürelerimi uzatmaya devam edeceğim.Şu an için kanal stoğu yapmakla meşguluz :)

Arkadaşlar spama düştüyseniz kanallariniz açar açmaz çok kisa bir sürede kapaniyorsa hdd id change edin. Ip değiştirmekle bir yere varamazsiniz google o kadar salak değil....

Hdd id block ediyor.
her açtığım kanal öncesi değiştiriyorum farketmiyor

her açtığım kanal öncesi değiştiriyorum farketmiyor

değiştiğine emin misin hocam HDD İD ? İp adresini ?

Mutlaka farkeder değiştirdiysen....

Ben daha önce düşünmüyordum fakat dün kü detaylı incelememden sonra artık düşünüyorum.Chrome ve mozilla kullanmıyorum artık.

Yandex,opera ve safari ile yoluma devam edecem

Açarken Chrome ile açma yandex ve opera ya da safari ile aç dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri