Arkadaşım
Ben diyorum ki; profosyenel çalışıyorum sen diyorsunki size 3-5 gün kullanacagınız vds vereyim, var hocam bende var hepsi...Benim bu işte aylık masrafım 3bin tl, sen o kısımları geç ben gülüp geçiyorum zaten...
Zaten tekrar ettigin yerden ''kırmızı'' ile zaten sebebi sen yazmışsın,
Sana ve bot sahibine sorun şu;
Diyelimki tüm olanları sineye çektik ve devam ettik, sorunuda ünlem geç 2 sistemsine bagladık, videoyap botunun kullandıgı IP ler kara listeye girdiyse ve bizler 3-5 gün sonra tekrar hüsrana ugrayacaksak ne yapmak gerek.Bunun garantisini verin boş laflarla kimsenin kafasını karıştırmayın.Hocam diyor ki; eskisinden daha güvenli olacak bot, tamam hocam ben bir daha bu durumu yaşarsam emeklerim ve param boşa giderse ne yapacaksınız.Olaya birazdan benim açımdan bakın ''ölen ölür kalan saglar bizimdir'' mi? DİYECEKSİNİZ YOKSA BU DURUMUN TEKRARINDA BİR GARANTİNİZ OLACAKMI...
Kastım kanal kapanması degil, toplu kapanmadır elbette kanal kayıplarımız olacak ama kusura bakmayacaksınız bottan kaynaklı kayıplarım olursa hemde 100 den fazla kanal olursa bunun hesabını sormak en dogal hakkım diye düşünüyorum.
Bu sorularıma beni ikna edecek cevapları verin, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacaktır emin olun.Bu derece bir yıkımı 2. defa yaşamak niyetinde degilim bizide anlayın lütfen.
Soruna çözümden çok konu videoyap'ı eleştirenlerle, savunanlar arasında söz dalaşına gidiyor.Bot sahibi adım gibi eminim bu işin neden kaynaklandıgını biliyor.Laf kalabalıgı yapmadan neyin nasıl oldugunu, bundan sonra ne yapılacagın, en önemliside bot kaynaklı bu şekilde toplu kapanmalar olmayacagını garanti etmesi gerekmektedir.Dün akşam 21.30 dan beri tatmin edici bir açıklama bekliyoruz ama geldigimiz nokta bot sahibi açısından ''en az üye kaybı yaşayarak'' bu durumdan nasıl kurtuluruz mantıgı sezinlemekteyim belirtmek isterim.
Bu fikirlerim degiştirilmesi içinde 2. yada 3. kişilerin yorum yapması favda saglamayacaktır.İddalar ortada üzüntü mesajları yazmaktansa birazda teknik ve detay içeren mesajlar bekliyoruz bot sahibinden...
Saygılar...