Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

müşteriize cevap verecek misiniz peki ? İP ADRESLERİNİ NASIL GÖRECEĞİZ.
PARAKAZANAMALAR NASIL İŞLİYOR. ARTIK CEVAP VERİN VİLEYİM

Merhaba Arkadaşlar,

cloud, blade ve normal makinalarımın hepsi ip değişikliğine geçirdim. Bu ünlem geç 2 den sonra tekrardan bir işlem olmaması adına değişimdir. Bu nedenle 3-4 saat siteye ulaşım olmayacaktır. Bugün 10-12 defa açıklama yaptım. Çok yoğun olarak işlemler yapıyorum. Bu sırada sorularınız oluyor ama cevap vermem mümkün değil. Gece yarısı detaylıca açıklamalar yapacağım.

Bu banlamak konusu nedir tam anlamadım, neredeyse 1 yıldır Videoyap ile çalışıyorum, sorun her zaman her şekilde çıkabilir sonuç itibari ile youtube spama karşı önlem aldıkça işlerin zorlaşacağı zaten ortadaydı, bir çok arkadaş ünlem 2 denen sistem için adamın başığı ağrıttı, ne kadar dirensede müşterilerini kırmamak için onuda yaptı, birşeyler tabiki ters gitmiş olabilir, hayatınızdan varsayımlar yapın, gün içinde karşılaştığınız terslikleri düşünün.

İstatistik olayında Web_Scripti bence kesinlikle haklı, bende web tasarımcıyım, kodladığım bir scriptin kimsenin elinde olmasını istemem, bundan daha doğal birşey olamaz. Ayrıca Videoyap'tan günde 50 milyon video yüklense ne olur 1 video yüklense ne olur? bu istatistik kimin ne işine yarar? yada yalan söylese Yasin'in bu ne işine yarar? Daha fazla müşteri çekmek için desek zaten fazla üyeden sıkıntılar mevcut, pek reklama ihtiyacıda olduğunu düşünmüyorum, sıkıntılar her daim olacaktır önemli olan sıkıntının çözümü için birşey yapılıp yapılmadığıdır.

Bir sürü mesajında sorunu çözeceğini yazdığı halde hala neden üstüne gidildiğini hala anlamadım. 1 Gün ara verin hem dinlenin hem kendinize yeni video kaynakları araştırın, Yasin çıkıp düzelttim devam dediğinde tekrar başlayın. Giden zaman yada video hakkınızı zaten yaşananlardan sonra telafi edeceğini de yazmış, konuda bu kadar mesaj var, son ünlem sisteminin yapılmasını defalarca yazıp ısrar eden arkadaşları sonuç hüsran olunca geri çekilmek yerine istediğinizi yapan adamın arkasında durmaya davet ediyorum.

Forumdan sırf botunda sorun çıktı diye bot sahibini banlamak bu forumda hiç bir yöneticiye yakışacak bir davranış değildir, saygılarımla.

Merhabalar,

Biz burada üyelerin güvenliğini düşünmek zorundayız buradaki tüm üyelere bize güvenerek foruma giriş yapıyor bize güvenerek bu forumda yapılan satışlarda alışveriş yapıyor.

Belediye sizden gelip detay istediği zaman nasıl tüm detayları veriyorsanız bizde maalesefki bu forumun belediyesiyiz. Yönetimin sizi banlamak gibi bir niyeti yok. Eğer biraz oturup düşünseydiniz bu ispatları istemek yerine üyelerin kanallarını riske attığınız için sizi sorgusuz sualsiz banalardık. Ama ben size ne kadar iyi niyetli yaklaşsam ne kadar sorularımda ısrar etsem siz okadar kaçamak cevaplar veriyorsunuz.

Bu yazdıklarınızdan anlıyorumki aslında lisans yok. Aslında farklı ip tamamen hikaye. Eğer farklı ip diye ısrar ediyorsanız demekki google bizden ip adreslerini gizliyormuş. Hadi istatistiklerde doğru olsun.

Bu arada lisanssız video yüklemeyi youtube 3. günden sonra durudurur. vs. vs. vs. demişsiniz ama lisans denen bir olay maalesef yok. Diğer bot sahiplerine sordum onlarda da yok. Onların kanalları neden 3. günden sonra durdurulmuyor.

Neyse...

Pazarlama stratejiniz mükemmel takdir ediyorum.

Burdan tüm üyelere şunu diyorum. Tüm hesaplara tek ipden giriş yapılıyor. Lisans vb. olayları yok. Lütfen bunları düşünerek kanallarınızı tanımlayın.

Yaptığınız cidden büyük ayıp bu adam sayesinde binler onbinler kazananlar varr,kazanırkennn kimsenin sesi çıkmıyoda bi aksilik olunca 360 derece dönüyosunuz.ciddeb ayıp bu insanı da zora sokuypsunız adam uğraşıyo saatlerdir. Sorun her zaman vardır bu arada oldu bir sorun işte halledeceğine şüphem yok. Bazı arkadaşlar biraz daha anlayışlı olsa herşey daha güzel olacak bence. Horozlanıp kimse üstüne alınmasın cevap vermeyecem ortaya söyledim. Biraz daha bekleyelim herşey daha güzel olacak

ipadresi farklı söylentisi yalan mı o yüzden mi hic cevapsız kaldı sorularım

Merhabalar,

Biz burada üyelerin güvenliğini düşünmek zorundayız buradaki tüm üyelere bize güvenerek foruma giriş yapıyor bize güvenerek bu forumda yapılan satışlarda alışveriş yapıyor.

Belediye sizden gelip detay istediği zaman nasıl tüm detayları veriyorsanız bizde maalesefki bu forumun belediyesiyiz. Yönetimin sizi banlamak gibi bir niyeti yok. Eğer biraz oturup düşünseydiniz bu ispatları istemek yerine üyelerin kanallarını riske attığınız için sizi sorgusuz sualsiz banalardık. Ama ben size ne kadar iyi niyetli yaklaşsam ne kadar sorularımda ısrar etsem siz okadar kaçamak cevaplar veriyorsunuz.

Bu yazdıklarınızdan anlıyorumki aslında lisans yok. Aslında farklı ip tamamen hikaye. Eğer farklı ip diye ısrar ediyorsanız demekki google bizden ip adreslerini gizliyormuş. Hadi istatistiklerde doğru olsun.

Bu arada lisanssız video yüklemeyi youtube 3. günden sonra durudurur. vs. vs. vs. demişsiniz ama lisans denen bir olay maalesef yok. Diğer bot sahiplerine sordum onlarda da yok. Onların kanalları neden 3. günden sonra durdurulmuyor.

Neyse...

Burdan tüm üyelere şunu diyorum. Tüm hesaplara tek ipden giriş yapılıyor. Lisans vb. olayları yok. Lütfen bunları düşünerek kanallarınızı tanımlayın.

Merhaba dostum benim güvenliğmi düşünme lütfen bu kadar insan memnun olmasa zaten bu botu kullanmaz. Ben senin şuan artniyetli olduğunu düşünüyorum bence üyelerin hakları vs kılıf olarak kullanıyorsun başka işler peşindesin. Bunu çok belli ediyorsun. Tabiki bir yıkım olduğunda az az çoktan çok gider bundan normal birşey yok. Ayrıca Web_Scripti'nin eğer varsaki hesap verilecek mevzu bir moderatöre değil bu sitenin 3 tane sahibi onlardan birine verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

vay be baltalamalara bak :) videoyap candır; oturduğunuz yerden para kazandırtan bir sistemdir..

Merhabalar,

O kadar kanala 1 ip den giriş yapılsa sizce şimdiye kadar bu bot devam edebilirmiydi 1.5 2 senedir . Yapmayın lütfen
Botta bir sorun çıktı herkes haykırıyor . 1 2 senedir bu bottan para yiyor çoğu insan unutmayın . Size demiyorum bu kısmı alınmayın belki siz kullanmıyorsunuzdur bu botu . Ama bu bot sayesinde para kazanan binlerce insan var .
Bu yapılanlar ayıptır

1,5 Yıldır hizmet yapan bir arkadaştan böylesine bir açıklama beklemek bana göre çok mantıksız. Youtube genel bir temizlik yaptı bu sorun geneldir Biz Videoyap' a sonuna kadar güvendik ve her daim destekçisiyiz. Bazen zarar görsek bile kesinlikle kötü bir fikri olmadığına üyelerine zarar gelmemesi konusunda çok titiz davrandığının farkındayız.

[MENTION=4901]musticng06[/MENTION] sizin derdiniz başka bence konuşma tarzınıza bakılırsa. sistem bitsin düzenlemeler yapılsın döner zaten sizede ne bu ısrar şahsı kötülemek adına anlam veremedim

Merhabalar,

Neyse...

Evet bunları düşünerek giriş yapalım dediğiniz gibi ama şunuda söyleyim diğer botlarda aynı olay var yani onlarda bunları düşünerek tanımlasın kanalları :)

Diyelim ki lisans yok , diyelim ki ip adreslerinin farklı olduğu da yalan. Ne çıkar ki burdan ? Uzun zamandır sistemi kullanıyorum daha önce de çok çeşitli botlar kullandım sadece youtube işinde değil başka işlerde de kullandım ancak bu kadar stabil çalışan botu ben hiç görmedim.Bu kadar zamandır da son olay hariç kanallarımın videoyap yüzünden kapandığına hiç şahit olmadım.Bir sıkıntı meydana geldi bu doğru adam hatasını da kabul ediyor elinden geldiği kadar telafi etmeye de çalışıyor düşene tekme vurmaya gerek yok.Para kazanırken iyi bu kadar zaman üstüne bir sorun oldu diye tüü kaka.Lisans ve ip meselesinde yalan konuşuyorsa bu onun problemi tabi ancak ben zannetmiyorum.

Basit bir matematik işlemiyle 10000 üye X 250 video hakkı = 2.5 milyon video eder günde. extra hakkı olan, yani günde 250 den fazla video hakkı olan yüzlerce üye var.
Anlamadım bu mevzuyu..
Neyse; özellikle ünlem geç 2 ile yapılan video yüklemeler ve ünlem geç kontrolleri iplist'in büyük bir bölümünü youtube'nin süzgecine taktı, o iplerle, ünlem geç 2 kullansın kullanmasın, işlemi yapılan her hesap spama düştü.
farklı hesaplarımda ünlem geç 2 nin farklı varyasyonlarını denedim, gece boyunca yaptığım takipte kapanmayan hesaplarımın belirli bir sırayla yerleştirdiğim, muhtemelen aynı listten ip kullanan hesaplar oldugunu farkettim.
Aynı şekilde gece boyu "ünlem geç 2" ile 1000 video yüklediğim, bugun sabah manuel olarak kontrolunu yaptığım 4 kanal hala ayakta.
Yani sorun gerçekten de "ünlem geç 2" de ve aynı zaman da IPlistte.
Aşırı zorlanan youtube serverları yükü azaltmak adına ip banlamaya başladılar, belirli ip üzerindeki tüm hesaplar spama düştü.
Ben @Web_Scripti hocamın ipleri sıfırlamasının ve de youtube u aşırı kasacak işlemlerden kaçınarak bu sorunu çözebileceği inancındayım.
Gerçekten de bu olayla kurunun yanında yaş ta yandı.
Aynı slottaki ipler yüzünden çok sayıda pro spam çalışan arkadaşımız zarar gördü.
Ama yyoutube bize gösterdi ki
Bu da geçer :D
kolay gelsin..

Arkadaşlar videoyap kimse avukatlığı yapmasına gerek yok burda marifetmiş gibi mesaj yazıyorsunuz.Adam eleştirisini yapıcak tabi yapmıycak her yazana haksızlık yapıyorsun denmez böyle bir mantık yok.Uzun zamandan beri bu işteyim kapanmalar her zaman olmuştur.Videoyap bunun böyle yaşanması sebebi ünlem geç 2 buna aşırı yüklendik ama Web_Scripti hocam siz bu ünlem 2 konusunda milleti biraz gaza verdiniz öle böle olucak diye bizim millet abandıkça abandı zaten ortası yokki biz milletin marifet abanının yükleyin 15.000 video günde sonuç bu ne gerek var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri