Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

250 tb :O

keşke daha az yükleseydim :D 300 gb ben yükledim sanırım. benim gibi 700 kişi yeterli imiş youtube u server ı kapattırmaya. tabi 80000 video yükleyen arkadaşı da unutmamak lazım. :D

senin şu an yaptığın fenerbahçe tribününde saldır galatasaray demek gibi bişey

Paraları kazanırken Videoyap iyiydi.Kaybedince Kötü olmadı.O paraları videoyap sayesinde kazandım.Şuana kadar bu kadar az emekle bu kadar çok para kazandıracak bir sistem görmedim ben.ünlem geç 2 gelmeden öncede benim kanallarım kapatıldı.ünlem geç 2 geldiğinde de kapandı.şimdi tekrar deniyorum.yine de kapanırsa kapansın.dediğim gibi paraları Videoyap sayesinde kazandık.Varsın Videoyap sayesinde Kaybedelim.şimdiye kadar az çok kazandk şimdiden sonra yolumuzu bi şekilde buluruz.Ben senden Razıyım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION], ALLAH'da senden Razı olsun..

sorun çözülsün de tekrar başlarız sorun değil.
herkes emekleri gittiğinden yanıyor 2 gündür. benimde çok emek verdiğim kanallarım gitti 2gündür izlemedeyim ağzımı açmadım. üzüntüm ve endişem kazandıklarımın kaybından değil bu işin son bulmasındandı. ne kadar emek versek de dışarıdaki hayat şartlarına göre mükemmel paralar kazanıyoruz. kazandığımız paralarda da bir şekilde videoyapın ve burdaki bilgi forumunun katkısı büyük. acıtasyon olarak algılamayın sakın bizzat annemin beli sakat ve sabahtan akşama kadar serada çalışıyor ve 30 lira alıyor. gerçek dünyada para kazanmak zor. tek isteğim burdan sistem devam ettikçe kazanabildiğim kadar kazanıp ailemi rahat ettirmek.
Sözün özü bir hata olmuşsa bile fikir üretip nasıl devam edebileceğimize karar vermek. varsın emek verdiğimiz kanallar gitsin. yeniden kanal açıp video yüklemeye devam edebileceksek bence bir sorun yok.

Arkadaşlar şu iki sorunun yanıtı nedir

1-Spama giden kanalları silelim mi zararı olur mu?
2-Şuanda botu deaktif yapmıştım sabah aktif yapıyım oto bota aktif ediyim manuel bot yükleme yapıyım mı?

vicdanınızın kontrolüne de açık tutun.Bu 5 gün sınırsız yükleme işini abartan çıkmaz umarım.

Üstad 5 gün sınırsız falan yapma gözünü seveyim bizim milletin ayarı yok yine aynı felaketi yaşamayalım.5 gün hak ekledin bu yedek alma işi 5 gün boyunca sınırsız olacaksa hiç kanal eklemeyelim ne olacağı belli olmaz.

Merhaba Arkadaşlar,

Tabiki bende aynı üye oranında bu ayı geçirmeyi beklemiyorum. Gelecek ay bir çok kişi botunu yenilemeyecektir. Bunun farkındayım. Hepimiz birbirimizi güzel hatırlıyalım benim için en büyük mutlulukdur. Allah bize bu olayın tekrarını yaşatmasın. Ben tüm önlemleri aldım. Youtube.com sunucuları eskisi gibi hiç kasmaya şekile getirdim. Youtube.com sunucularını kapattırmadıkça birşey olacağını düşünmüyorum. Dün ortalama 250tb video işlenme isteği gönderdim. Yani 250.000gb videoyu hiç bir makina görüntü ayarlarını işleyemez. Bu nedenle youtube çöktü sebebini buldu orayı çökertti. Artık youtube.com a böyle bir emir verilmeyeceği için youtube.com da birşey yapacağını zannetmiyorum.(Son 1.5 yılda hiç yapmamıştı)

Yaşananlardan sonra beni tatmin edecek tekrar güvenmemi saglayacak açıklamayı ve bilgilendirmeyi yaptınız hocam.Aklımda hiçbir şüphe kalmadı, bu kapanmalar konusunda.Bende tekrarlanmamasını umuyorum ve diliyorum.Üyelik iptali ve ücret idadesi talebinde bulunanlardan biriyim ancak; dedigim gibi yapmış oldugunuz açıklama ve bilgilendirme beni bu kararımdan döndürmüş ve hiç bir sorun yaşanmamış gibi çalışmalarıma birlikte devam etme kakarı almama yol açmıştır.
Benim gibi acele kakar verip botu bırakmak isteyen ya da düşünen arkadaşlara bu yazım tavsiye niteliginde olsun.Bu bot ve [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu gayreti ve çalışmaları neticesinde bunu hakettigini düşünüyorum.Kararınızı bir daha gözden geçirmeniz dilegi ile...Bol kazançlar...
Saygılar...

Almak istedigim cevap buydu hocam dün akşamdan beri, şimdi yaşananları unutup gerekli dersleri çıkarıp, kanal kayıplarımızı yerine koymak ve kazançlarımızı tekrar yükselme zamanı...
Biraz sert eleştirdim ama doslugumuz bakidir hocam, size güveniyor bu sıkıntıların bir daha yaşanmamasını diliyorum.
Saygılar...:)

hocam kusura bakma da youtube dan geçim sağlanmaz yani garanti yok bir şey yok garanti olmayan bir şeye de yatırım yapmak bana göre büyük bir hata.

Bunun kusurunu da kimsede arayamazsınız.

Manuel yükleyebilirsiniz vds den size kimse bot kullanın diye zorlamıyor.

Hocam lutfen sinirsiz olmasin... Neredeyse tum kanallari kapanmis biri olarak sizden bunu rica ediyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınırsız olcagi icin tekrar ayni şeyleri yaşayacagimizi dusunuyorum bende sinirsiz olmasin hocam

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geri yükleme dahi olsa sınırsız işi olmasın hocam sınır varken 80k video yükleyeni sınır yokken düşünemiyorum

Hocam şu sınırsız olayını durdurun bizim millet yine patlatır botu emin olun. Laftan anlama diye bir şey yok bi yandan inatçılık bi yandan aç gözlülük sonuç felaket.

hocam kusura bakma da youtube dan geçim sağlanmaz yani garanti yok bir şey yok garanti olmayan bir şeye de yatırım yapmak bana göre büyük bir hata.

Bunun kusurunu da kimsede arayamazsınız.

Manuel yükleyebilirsiniz vds den size kimse bot kullanın diye zorlamıyor.

Arkadaşım,

43 yaşındayım ve neyin ne oldugunu bilecek kadar çok şükür bilgim var.Ayrıcada kazançımın %10 luk bir rakamını yatırım yapıyorum bu işe çok şükür 15 aydırda yanılmadım, bundan sonrada yanılsamda sorun yok sen kendine dert etme bunu, ''Atı alan, Üsküdarı geçti'' bil yeter...:cool:

para kazanmayı aktif etmiyor ve adsense kimliğini tanımıyor sanırım bot şu anda.. bu arada nolur sınırsız yapmayın gerçekten yine patlıcaz bi kaç kişi yüzünden

@Web_Scripti Hocam,Sınırsız yükleme işini abartıp abananlar olacaktır. Zaten sıfıra indim ne olacaksa olsun mantığında olanalar çıkar aradan. Tabi ki bilinçli şekilde kullananlar olacaktır ama bu sınırsız hakkı pek te mantıklı görmüyorum. Yaptıklarınızı açıklamalarınızı görüyoruz okuyoruz hocam. Vicdanen rahatsız hissediyorsunuz belkide ama böyle bir şeyin olmasını isteyecek son kişi sizsiniz. Kısmet diye bir şey var arkadaşlar. Kısmetinizse bir günde bir video patlar değilse 5000 izlenmeye 5 tık zor alırsınız. Hocam vicdanen rahat olun bence. Şu sınırsız yükleme işi yine başımıza çorap örer. Ben ki bir kanala 100 video atmaktan korkuyorum aynı gün içinde bazılarına günlük hak yetmiyor. Aç gözlü olmayın altın yumurtlayan tavuğu da kesmeyin abananlara sözüm.

benimde kanallarım kapandı belki bot yüzünden kapanmıştır ama hiç önemli değil bu bot olmasa belki kazandığımın çeyreğini kazanamazdım bota verdiğim para kazancımın %1 oda son kuruşuna karar helal olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Tabiki bende aynı üye oranında bu ayı geçirmeyi beklemiyorum. Gelecek ay bir çok kişi botunu yenilemeyecektir. Bunun farkındayım. Hepimiz birbirimizi güzel hatırlıyalım benim için en büyük mutlulukdur. Allah bize bu olayın tekrarını yaşatmasın. Ben tüm önlemleri aldım. Youtube.com sunucuları eskisi gibi hiç kasmaya şekile getirdim. Youtube.com sunucularını kapattırmadıkça birşey olacağını düşünmüyorum. Dün ortalama 250tb video işlenme isteği gönderdim. Yani 250.000gb videoyu hiç bir makina görüntü ayarlarını işleyemez. Bu nedenle youtube çöktü sebebini buldu orayı çökertti. Artık youtube.com a böyle bir emir verilmeyeceği için youtube.com da birşey yapacağını zannetmiyorum.(Son 1.5 yılda hiç yapmamıştı)

hocam finallerim nedeniyle kanallari ve cekilecek kanallari ayarlamistim rahatla ders calisabilirim diyorduö ta ki dun tum kanallar kapanincaya kadar 15gunu kaldi botun sizden ricam botun icerisine sureyi dondurma gibi bir ozellik eklemeniz yoksa hakkim bosa gitmis olacak
gercekten takdir ettigim bir yazilimcisiniz boyle bir sorun olmasini elbette istemezsiniz insallah eski gunlerdeki haline doneriz kolay gelsin

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Evet sınırsızlık konusunda hem fikiriz alex hariç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri