Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Botla ilgili bir sorun var mı onu hocamız söyler de kanal açma olayında sıkıntı olduğu kesin :) Gün içinde 1 gmail açıp,kanal oluşturup para kazanmasını da açıp yetmemiş gibi bir de üstüne 50-100 video atarak bu işin yürüyeceğini sanmıyorum arkadaşlar :)

Şu anda tek büyük sorun acele etmemiz biz ne kadar acele edersek o kadar batıyoruz

Bana öyle geliyor ki (kanal ve mail oluştururken) ip kaynaklı bir sorunla karşı karşıyayız. Türkiye çıkışlı ıp ler sorunumuz olabilir çünkü kanal bağlanmamış gmail hesapları dahi askıya alınıyor.

Amerika lokasyonu ıp ile açılmış ve amarika gerçek telefonları ile doğrulanmış gmailler ediniyorum. birde bu şekilde denemekte fayda var.

Bu laf anlamaz diyen, sakin olunculara kılım ya. Kendilerine yetmeyen zekalarıni bir de bize akillarinca nasihat vererek harciyolar.
Ben tek kanalda açtim 20 videoda yükledim ip de yeniledim çerez vs düşundugunuzden fazlasini yaptim yinede kapandi daha olayı yok sorun var ve sorun çözülene kadar saçma sapan fikirleriniz işe yaramayacak.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Bu laf anlamaz diyen, sakin olunculara kılım ya. Kendilerine yetmeyen zekalarıni bir de bize akillarinca nasihat vererek harciyolar.
Ben tek kanalda açtim 20 videoda yükledim ip de yeniledim çerez vs düşundugunuzden fazlasini yaptim yinede kapandi daha olayı yok sorun var ve sorun çözülene kadar saçma sapan fikirleriniz işe yaramayacak.

Merhba hocam,
işin risk bölümlerini değerlendiriyorum. Bu tarz bir kapanma karşıma çıkmamıştı. Acaba destepe ben drdvll yim yazarmısınız. Detaylıca incememek istiyorum durumları.

Biraz sakin birader biraz sakin . Kimsenin zekasını ölçmeye yada insanların zekası için yorum yapma ya hakkın yok senin.

Merhaba Arkadaşlar,

bugün kanalı kapanmış olup. Hiç toplu video yüklememiş. Sadece anasayfadan video yüklemişler konuya yazabilir mi? Toplu video ile anasayfa yükleyici serverlarım farklıdır. Anasayfa videolarını türkiye serverlarım yükler. ve fonksiyonlarıda farklıdır. O arkadaşların üyeliklerini incelemem gerekiyor.

Merhaba Arkadaşlar,

bugün kanalı kapanmış olup. Hiç toplu video yüklememiş. Sadece anasayfadan video yüklemişler konuya yazabilir mi? Toplu video ile anasayfa yükleyici serverlarım farklıdır. Anasayfa videolarını türkiye serverlarım yükler. ve fonksiyonlarıda farklıdır. O arkadaşların üyeliklerini incelemem gerekiyor.

Toplu video ile yüklediğim kanal 2 gün ayakta kaldı aynı kanala bu sabah ana sayfadan tek tek 9 tane video yükledim 1 saat sonra patladı.

Tr iplerinde sıkıntı olabilir. VDS ile (ABD) alt kanal açtım (sıfır ip ile), doğrulamayı ABD tel no ile yaptım. Kanal 1.5 gündür açık. Lakin adsense izlenimleri saymıyor.

Az önce bir kanal açtım, playlist çekeyim dedim iki dakika sonra kanal kapandı, bu kadar hızlı olmamıştı :)

Toplu video ile yüklediğim kanal 2 gün ayakta kaldı aynı kanala bu sabah ana sayfadan tek tek 9 tane video yükledim 1 saat sonra patladı.

Merhabalar hocam,

anlıyorum. Toplu video yüklemesi hiç yapmamış olsaydınız inceleme yapabilirdim hesabınızda. Fakat toplu video ile alakalı bir algoritmayı youtube çözmüşte olabilir. İlk önce tam güvenilir anasayfa yüklemesini üzerinde youtube bir sıkıntı çıkarıyor mu onu incelemek istiyorum. Ona aitde destekden yazan arkadaşımız hiç olmamış.

Tr iplerinde sıkıntı olabilir. VDS ile (ABD) alt kanal açtım (sıfır ip ile), doğrulamayı ABD tel no ile yaptım. Kanal 1.5 gündür açık. Lakin adsense izlenimleri saymıyor.

Merhabalar,

tam olarak hangi ipden açılan kanal türleri kapandığını henüz anlayamadım. Anladığım tek birşey var. 1 kanalı youtube.com spam olarak gördüğü anda toplu olarak o kişyie ait kanalları kapatıyor. Ama neye göre spam olarak algılıyor. Neye göre yapıyor bu işlemi onu bulmaya çalışıyorum.

Ya bu konu uzadi gitti diger botlarda niye patlama olmuyo. Birtek burdami oluyor ?

Bakkalin terazisi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhabalar hocam,

anlıyorum. Toplu video yüklemesi hiç yapmamış olsaydınız inceleme yapabilirdim hesabınızda. Fakat toplu video ile alakalı bir algoritmayı youtube çözmüşte olabilir. İlk önce tam güvenilir anasayfa yüklemesini üzerinde youtube bir sıkıntı çıkarıyor mu onu incelemek istiyorum. Ona aitde destekden yazan arkadaşımız hiç olmamış.

Merhabalar,

tam olarak hangi ipden açılan kanal türleri kapandığını henüz anlayamadım. Anladığım tek birşey var. 1 kanalı youtube.com spam olarak gördüğü anda toplu olarak o kişyie ait kanalları kapatıyor. Ama neye göre spam olarak algılıyor. Neye göre yapıyor bu işlemi onu bulmaya çalışıyorum.
Merhaba hocam;
Kullanıcılarınızdan ben "systemuncode" Yoğunlukta çalıştığım bir kategori var. Onun haricindeki kanallarım kapandı. Kategoride ağır basıyor.

Nasıl yani anlayamadım ama, yeni bir gmail, yeni ip, 3cx ile doğrulama ve sonrasında bota bağladım ve birkaç dakika içinde kapandı...

Gmail yeni olduğu içinde kapanıyor olabilir. Alt kanal açıp aynı playlisti çekmeyi üşenmezseniz bir deneyin derim.

Bende anlamış değilim, yeni alıp hiç girmediğim boş kanallar bile kapanıyor.Youtube nasıl bir algoritma geliştirdi bilemiyorum ama turnayı gözünden vurduğu belli :D işler kesat iyice.Sorun satın aldığımız kanallar diyeceğim ama adam kendi eliyle açtığı kendi eliyle aktif ettiği kanal bile kapanıyor anında.

Az önce bir kanal açtım, playlist çekeyim dedim iki dakika sonra kanal kapandı, bu kadar hızlı olmamıştı :)
Merhabalar,

mümkünse üyelik mailinizin ilk 8 karakterini buradan yazarmisiniz? Son 3 saat önce açılmış olup kapanan kanalları özellikle çok incelemem gerekiyor. Bir çok şeyi ayarladım çünkü. Acil cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz. Ve Kanalınız kaçıncı sırada kayıtlıdır?

Sadece konuşup icraate gelince duran kişiler onlar. Kendi yapamadıklarını bizim de yapmadığımızı sanıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri