Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

İnş yine eskisi gibi hatta daha gelişmiş şekilde kanallarımızı ayakta tutup, videoyap kullanmaya devam edebiliriz.

videoyap'ın yerini gerçekten hiçbirşey tutmuyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eline sağlık birand

bunu anlayamadım
Sistem deki her kanal için şifre istenmesinin artık tek sebebi telifli videolar & para kazanma bölümünün kullanacak kişiler için varlığıdır.

Allah yolumuzu açık etsin, token sistemi aktifleştirilmiştir.

Sistemimiz Youtube api v2 kullanıyordu. Şuanda sistemimiz api v3'e geçmiştir. Youtube bundan sonra sadece api v3'e geliştirme yapacağını açıkladı. Api v2 kullanırken her kanala ait api key gerekiyordu. Api v3 kullanırken o kanala ait olmasada bir api key tüm kanallar için yeterlidir. Ama her kanal için artık api key yerine token izni verilmesi gerekiyor. Token izni bir uygulamaya izin vermeyle aynıdır. Nasıl facebook.com'da uygulamara izin veriliyorsa aynı şekilde buda sizin kanalınızda işlem yapmaya izin istiyor. Client ise işte bu uygulamaya deniyor. Uygulama sahibi ben olmak istemedim. Her üyem kendine bir client oluşturarak tüm kanallarını kendisi yönetebilir duruma gelmiştir. Sistemdeki her kanal için şifre istenmesinin artık tek sebebi telifli videolar & para kazanma bölümünün kullanacak kişiler için varlığıdır.

Hocam kapanan kanal satırına başka bir sıfır kanal eklediğimizde ve video çekmeye çalıştığımızda bu kanala bu video yüklenmiştir hatası alıyorum halbuki o video eski kanala yüklenmişti yeni kanal farklı bir kanal kapanan kanalların satırlarını silsek bile gitmiyor bunu nasıl çözeriz..

kelime ara kısmında problem var sanırım boş bi kanalın apikeyinide alıp kaydettim olmadı

Videolu anlatim bekliyoruz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Api sisteminin yerini TOKEN sisteminin almasının nedeni kanal kapanmalarının APİ'ye bağlanmasından dolayı mı?

Token kullanılarak açılan kanallar ayakta kalıyor mu, test edildi mi acaba ?

ÇALIŞMIYOR OLMUYOR ARKADAŞIM. oluşturuldu diyor youtube kanalı için ancak kontrol yaptığında token bulunmuyor diyo

@Web_Scripti

Api sisteminin yerini TOKEN sisteminin almasının nedeni kanal kapanmalarının APİ'ye bağlanmasından dolayı mı?

en son bot sahibi 250 video yüklemiş kanallarına 3 gün test etmiş hala ayaktaymış hocam.. En son açıklaması bu..

İnş yine eskisi gibi hatta daha gelişmiş şekilde kanallarımızı ayakta tutup, videoyap kullanmaya devam edebiliriz.

videoyap'ın yerini gerçekten hiçbirşey tutmuyor.

Caner hocam teşekkür ederim yorumun için. Umarım bu bir haftanın sonuna değişmiş birşey ortaya çıkacaktır. Bugece belli başlı sorular veya sorunlar çıkabilir. Çünkü sadece ben test ettim. Onları gidermek için son defa bugece de baya süre ayaktayım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] eline sağlık birand

bunu anlayamadım
Sistem deki her kanal için şifre istenmesinin artık tek sebebi telifli videolar & para kazanma bölümünün kullanacak kişiler için varlığıdır.

Merhaba hocam,

token sisteminde youtube şifresine gerek yoktur. Fakat telifli videolar & para kazanma bölümü ve video ortası reklam malesef youtube api'ye bağlı değildir. Onları youtube api ile vermiyor. Bu nedenle şifre gerekiyor. O bölümü kullanmayacaksanız şifre girmeyebilirsiniz.

Hocam kapanan kanal satırına başka bir sıfır kanal eklediğimizde ve video çekmeye çalıştığımızda bu kanala bu video yüklenmiştir hatası alıyorum halbuki o video eski kanala yüklenmişti yeni kanal farklı bir kanal kapanan kanalların satırlarını silsek bile gitmiyor bunu nasıl çözeriz..

Kanallarım sayfasında kanalın sağında kanala yüklediğim logu sil butonuna tıklayınız. bir kanalı silerken ona tıklayın ilk önce silin sonra yenisini kaydedin. eğer sizin ki gibi sonradan silerseniz o kanala yüklediğiniz loglarıda silmiş olursunuz. Ama daha yeni eklediyseniz sorun yok.

İşlem başarılı, Aşağıdaki token --------com mail adresinizle etkinleştirilmiştir. Sisteme otomatik kayıt edilmiştir. Pencereyi kapatabilirsiniz.

buraya kadar oldu bundan sonrasında kanala erişim sağlayamıyorum
kontrol ettirdiğimde ; Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

10 dakika sonra açacağım. sadece hata gördüğünüz yerleri yazınız. Onun dışında bu gece skype açıyorum başka birşeye bakmam pek mümkün değil.

kelime ara kısmında problem var sanırım boş bi kanalın apikeyinide alıp kaydettim olmadı

hocam skype eklermisin üstte yazdım.

Videolu anlatim bekliyoruz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın gece inşallah anlatacağım hocam. Bugeceye çıkan olayları halledeceğim.

Merhaba Caner hocam,

her kanala api verilince ve youtube api keyde kanala özel olunca. Örneğin kanal çek diyorsunuz o api keyle arama yapıyor ve eklenecek kanalda o olunca sıkıntı oluyordu. Token sisteminde ise api key bir kanala ait olmayabilir. Ama aramayı yaptırıyor. Bu nedenle kim ne işlem yapmış youtube göremiyor. 22 kanalımda test ettim çok şükür sorun yok.

Hocam hayırlara vesile olsun yeni sistem..
Benim için önemli olan bir sorum olcak, birden fazla adsense ile çalışıyorum ve bolca kanal var.Soru şu işlemi bir kere yapacaksınız ve diger kanallara aynı işlemi uygulamayacaksınız dediniz, peki adsense degişincede bu durum geçerlimi, birden fazla adsense ile çalıştıgımız anlaşılırmı tereddütte kaldım.Aydınlatıcı cevap alırsam sevinirim.
Saygılar...

Token alma işinde sıkıntı yok ancak bu sistem güvenilir mi ? Zaten az buçuk kanal kaldı ayakta onları da kurban etmeyelim üstad :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Token sisteminin APİ'ye göre kanal kapanmayı önlemesi dışında başka pozitif yönleri de var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri