Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hemso destekten dönüs bekliyorum

Herşey çok güzel eline sağlık hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :)

hocam merhaba 1 nolu kanalınız kapatılmış diyor ama kanalım kapanmadı. ayrıca kapanan 1 nolu kanalı benim yandex mailim yani siteye girişde kullandıgım mail hiç alakasız bir mail aynı zamanda 1 nolu kanalda kayıtlıda değil. destekden yazdım acil bakmanız mümkünmü

x nolu kanalı yerine yeni kanal ekliyorum. token alıyorum herşey normal ama birsüre sonra:

Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan Token vermeyi deneyiniz.

kanala giriyorum kapanma yok. tekrar token yetkisi veriyorum. yine herşey normal ama bir saat sonra yine aynı uyarı... ilk kez eklenen kanallarda olmuyor bir kanalın yerine yeni kanal ekleyince oluyor. nerede yanlış yapıyorum acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hemso destekten dönüs bekliyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam e=book paylasildimi acaba

Herşey çok güzel eline sağlık hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :)

hocam merhaba 1 nolu kanalınız kapatılmış diyor ama kanalım kapanmadı. ayrıca kapanan 1 nolu kanalı benim yandex mailim yani siteye girişde kullandıgım mail hiç alakasız bir mail aynı zamanda 1 nolu kanalda kayıtlıda değil. destekden yazdım acil bakmanız mümkünmü

Merhaba hocam,

ben incelemeyi yaptım destekden yazdım hocam. Daha şimdi ilk defa gördüm. Zaten kapatılmış demiyor. Kapatılmış olabilir token arıza veriyor. Kesin netlikle yazmıyor çünkü daha youtube api v3 de kapatıldımı kapatılmadımı kontrolünü yaptırmayı ayarlamadım

x nolu kanalı yerine yeni kanal ekliyorum. token alıyorum herşey normal ama birsüre sonra:

Token kodunuzda hata var. Kanalınız kapanmış veya cep telefon onayı istiyor olabilir. Bu kanalınıza Tekrardan Token vermeyi deneyiniz.

kanala giriyorum kapanma yok. tekrar token yetkisi veriyorum. yine herşey normal ama bir saat sonra yine aynı uyarı... ilk kez eklenen kanallarda olmuyor bir kanalın yerine yeni kanal ekleyince oluyor. nerede yanlış yapıyorum acaba?

Merhaba hocam,

hocam acaba o uyarı aldığınız kanalınızda kanallarım sayfasına Token Oluştur mu yazıyor yoksa token ayarlanmış mı? Yani daha ilk defa duydum. 5 dakikada 2 kişi yazdı ama sisteme bugün hiç birşeyine ellemedim.

Merhaba hocam,

ben incelemeyi yaptım destekden yazdım hocam. Daha şimdi ilk defa gördüm. Zaten kapatılmış demiyor. Kapatılmış olabilir token arıza veriyor. Kesin netlikle yazmıyor çünkü daha youtube api v3 de kapatıldımı kapatılmadımı kontrolünü yaptırmayı ayarlamadım

Merhaba hocam,

hocam acaba o uyarı aldığınız kanalınızda kanallarım sayfasına Token Oluştur mu yazıyor yoksa token ayarlanmış mı? Yani daha ilk defa duydum. 5 dakikada 2 kişi yazdı ama sisteme bugün hiç birşeyine ellemedim.

ikiside yazıyor hocam bir kanalda değil iki kanalda sıkıntı var benim.

2 nolu kanalı silip yerine başka kanal ekliyorum. kanala token alırken sıkıntı var galiba. şu uyarı çıkıyor:

Eğer sitedeki Telifli videolar-Para kazanma ve Video Ortası Reklam bölümlerini bu kanalınızda kullanacaksanız; Buraya tıklayarak yetki verebilirsiniz. (Bu 2 bölümü bu kanalınızda kullanmayı düşünmüyorsanız yetki vermeyiniz. Kararsızsanız sonradan o bölümlerden yetkiyi verebilirsiniz.).

daha sonra continue dediğimde de alttaki uyarı yani olmuyor.

Account access enabled

Please try signing in to your Google account again from your new device or application.

ikiside yazıyor hocam bir kanalda değil iki kanalda sıkıntı var benim.

2 nolu kanalı silip yerine başka kanal ekliyorum. kanala token alırken sıkıntı var galiba. şu uyarı çıkıyor:

Eğer sitedeki Telifli videolar-Para kazanma ve Video Ortası Reklam bölümlerini bu kanalınızda kullanacaksanız; Buraya tıklayarak yetki verebilirsiniz. (Bu 2 bölümü bu kanalınızda kullanmayı düşünmüyorsanız yetki vermeyiniz. Kararsızsanız sonradan o bölümlerden yetkiyi verebilirsiniz.).

daha sonra continue dediğimde de alttaki uyarı yani olmuyor.

Account access enabled

Please try signing in to your Google account again from your new device or application.

Merhaba hocam,

işlem başarılı tarafını kopyalamamışsınız. O yazının üsttünde token alındı diyor.

Altında ise size telifli videolar & para kazanma bölümünü kullanacaksanız bu işlemide yapın diyor. Tekrar tekrar başka bölümde yetki istememesi içindir. Orada yetki için daha sonra deneyin diyor. Şuaanda denedim bir sıkıntı çıkmadı. Youtube sayfasındaki bir hata olayı düzeltirler 5-10 dakikaya hocam. Bende düzgün şuanda.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap bölümünde kanal eklerken o kanaldaki tüm telifleri, ünlemleri v.s siliyor.
Fakat ben bunların silinmesini istemiyorum.Acaba bu bölüme kanal eklerken bu özellikleri yaptırmadan ekleyebilme sansımız olur mu ?
İsteyen istedigini yaptırsın.Örnegin; ben sadece para kazanmaları acmak istiyorum fakat arada 3.sahıslarda siliniyor kanal ekleme yaparken.
Eger bunu yapabilirseniz gercekten cok faydalı olacagına inanıyorum.

Hocam video yöneticisinden başlığı kendimiz yazabiliyor kuyuz ? Veya etiketleri tek trk kendimiz düzenleyebiliyor muyuz ? Tek tek kanala girip elimle mi düzenlemeliyim yoksa

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Telifli Videoları Otomatik Sil ve Para Kazan Yap bölümünde kanal eklerken o kanaldaki tüm telifleri, ünlemleri v.s siliyor.
Fakat ben bunların silinmesini istemiyorum.Acaba bu bölüme kanal eklerken bu özellikleri yaptırmadan ekleyebilme sansımız olur mu ?
İsteyen istedigini yaptırsın.Örnegin; ben sadece para kazanmaları acmak istiyorum fakat arada 3.sahıslarda siliniyor kanal ekleme yaparken.
Eger bunu yapabilirseniz gercekten cok faydalı olacagına inanıyorum.

O var zaten dikkatli bakın. Oto kontrol de hepsini yap var ona tıkla seçenekleri görürsün.

hocam gün transferi mümkünmü acaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bir üyelikten diğer üyeliğe hak + gün transferi yapmak istesek yapabilirmiyiz?

Web_Scripti;392654O yazının üsttünde token alındı diyor.[/QUOTE' Alıntı:
evet hocam token alındı diyor onda sıkıntı yok.

bu uyarı var token yetkisi verildiği halde. kanal kapalı değil.

edit:neyse hocam tekrar aldım token şimdi yine düzeldi. aynı uyarıyı verirse destekten yazarım

Son düzenleme:
Hocam video yöneticisinden başlığı kendimiz yazabiliyor kuyuz ? Veya etiketleri tek trk kendimiz düzenleyebiliyor muyuz ? Tek tek kanala girip elimle mi düzenlemeliyim yoksa

Merhaba Hocam,

evet o bölümü kısa sürede çok ama çok geliştireceğim. Onuda o zaman eklerim hocam.

O var zaten dikkatli bakın. Oto kontrol de hepsini yap var ona tıkla seçenekleri görürsün.

Aslında arkadaş otomatiğe almadan o işlemleride yapmak istiyor olabilir. Eğer o şekildeyse ileride onu o şekildede yapmayı mümkün kılacağım.

hocam gün transferi mümkünmü acaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bir üyelikten diğer üyeliğe hak + gün transferi yapmak istesek yapabilirmiyiz?

Merhaba hocam,

eğer karşı hesabın günü 0 lanacaksa gün transferini yapabilirim. Ama sıfırlanmayacaksa yapamam. O zaman hesap bölmeye girer. 1 yıllık alıpda 3 tane kişiye 4 aylık süre verme gibi olur. Ama tüm günleri 0 lanacaksa hesabı devrediyor olarak görüp süre ve haklarını taşıyabilirim. Hak transferinde ise her türlüsü kabul durumundadır.

evet hocam token alındı diyor onda sıkıntı yok.

bu uyarı var token yetkisi verildiği halde. kanal kapalı değil.

edit:neyse hocam tekrar aldım token şimdi yine düzeldi. aynı uyarıyı verirse destekten yazarım

Merhaba hocam,

daha ilk arkadaş sizsiniz. Neden dolayı öyle bir uyarı verdirtti bilmiyorum. Token da bir sıkıntı olursa onu o şekilde verir. Acaba mümkünse ben sirkan yazabilirmisiniz destekden. Birde hiç tokena ellemeden önce video yüklüyor. Sonra kendiliğinden bu şekile mi geldi yazarsanız token işlemlerini kontrol edebilirim. iyigünler

Slmlar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad aşırı yoğun değilsen 2 dk skype bakabilir misin gün transferi hakkında sormak istediklerim varda rica etsem 1 - 2 dk bakabilirsen sevinirim..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ek hak için ödeme yaptım ilgilenip aktifleştirirseniz sevinirim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kelime arama yapıyorum, Risk Ölçer kısmında hiçbirini gösterme diyorum.. videoları toplu seçiyorum fakat fakat tümünü tam özgünleştirme kısmı çıkmıyor.. Bu soruna bakabilirsen sevinirim..

Edit: İlk sayfada çıkmamıştı.. 2. sayfada çıktı :)

Edit2: 3. sayfada çıkmadı :S

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri