Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hazır hesaplar kullandığım için olabilir, eskidende hazır hesap kullanırdım hiç bu duruma düşmedim.

Neyse kanalları kendim açıcam bundan sonra, umarım hepimiz işlerimize sorunsuz bir şekilde devam edebiliriz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta 4 kanal var kanalların hepsi aktif ama kontrol yaptırdığımda sürekli yetki verin diyor. dediğini yapıyorum ama yinede aynı sorun var. destekten de yazdım foruma'da yazıyorum belkim arkadaşlarda da aynı sorun vardır diye.

İyi Çalışmalar...

Merhaba hocam,

token verdiğiniz sırada yetkiyi vermek için alttında link vardı. En kolayı olmuş olurdu. Fakat tabiki artık orada yetki vermeden o sayfada yetkiyide kolayca verebilirsiniz.

Yetki vermeyi anlatma yazım :

Öncelikle aynı tarayıcıda farklı sekme açalım. Youtube.com'a girelim ve mevcut kanalın oturumunu kapatalım. Ardından tekrar oturum açalım ve yetki verilmesi gereken kanalın maili ve şifresiyle youtube.com da giriş yapalım. En son olarakda bizim sitedeki yetki ver tuşuna basıp yetkiyi verelim. 1 Kanal için sadece 1 defa yetki izni alınması yeterlidir. Bir sorun yaşarsanız kanal mail ve şifresini bize buradan iletebilirsiniz, ben sizin yerinize işlemi yapabilirim. Hayırlı günler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekden yazdım üstad bakarsan sevinirim o kısımda sorunlar var gibi bazı kanallarımda taratma yapıyorum adsense kimliği gözükmüyor bazen.. Birde yetki istiyor bazen kanal.. youtube error falan diyor.. Bunu bugün farkettim.. Dün bu tarz birşey yoktu..

Hocam kanallar malesef yetki istiyor ne oldu böyle tokkenden alırken zaten yetki vermiştim hepsine şimdi tekrar istiyor sorun nedir yetki verelimmi ? 150 kanalıma tekrar tek tek yetkimi vereceğim :( ayrıca adsense kimlikleride gözükmüyor

Hocam kanallar malesef yetki istiyor ne oldu böyle tokkenden alırken zaten yetki vermiştim hepsine şimdi tekrar istiyor sorun nedir yetki verelimmi ? 150 kanalıma tekrar tek tek yetkimi vereceğim :( ayrıca adsense kimlikleride gözükmüyor

Yalnız değilmişim demekki onu gördüm :)

Merhaba hocam,

token verdiğiniz sırada yetkiyi vermek için alttında link vardı. En kolayı olmuş olurdu. Fakat tabiki artık orada yetki vermeden o sayfada yetkiyide kolayca verebilirsiniz.

Yetki vermeyi anlatma yazım :

Öncelikle aynı tarayıcıda farklı sekme açalım. Youtube.com'a girelim ve mevcut kanalın oturumunu kapatalım. Ardından tekrar oturum açalım ve yetki verilmesi gereken kanalın maili ve şifresiyle youtube.com da giriş yapalım. En son olarakda bizim sitedeki yetki ver tuşuna basıp yetkiyi verelim. 1 Kanal için sadece 1 defa yetki izni alınması yeterlidir. Bir sorun yaşarsanız kanal mail ve şifresini bize buradan iletebilirsiniz, ben sizin yerinize işlemi yapabilirim. Hayırlı günler

Sorun diğer arkadaşlar ile aynı ve devam etmektedir...

Hocam yetki verin deyip duruyor onun linkini bazı sayfalara ekleseniz çok iyi olur ya herseferinde arıyorum :D

Aynı sorun bende de var hocam artık sistemi bir düzene oturtsanız. Her gün botta hangi sorun var diye bakmaktan sıkıldım artık. Botu kullanasım gelmiyor bıkkınlık verdi.

41 videoyu 5dkda attı bot uçuşa geçmiş yavaş yüklüyor diye hızlı yükle yapmıştım umarım kanal uçmaz :D

@Web_Scripti

üstad tekli yüklemede şöyle hata alıyorum bir bakar mısın

Warning: file_get_contents(http://www.youtube.com/watch?v=JRr8Rnuq22c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 429 Too Many Requests in /home/videom/public_html/kaydet.php on line 60

0%

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/videom/public_html/ayar.php on line 236
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz!

Yetki sorunları genel gibi gözüküyor.. Kanal kontrol kısmı şu anda stabil değil.. Kanalımda ünlemli video var 3 adet fakat bu videolar silinmiş değil sildirmeye çalışıyorum fakat sistem görmüyor bile o videoları ve işleniyorda kalan videolarımda var soru işaretli şekilde.. Kesinlikle buradaki sorunların çözülmesi gerek üstad elinden geleni yapacaktır eminim..

tekli manuel yüklemede loading ekranı geçmiyor, takılıyor orda yaklaşık 15 dakikadır

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yazmiyim yazmiyim diyorum Destekde onceliğin yazılımsal sorunlara ait diyorsun ama dün sabah yazdığım destekteki mesaja geceye kadar cevap verilmemiş sorunu kendim cozdume basıp tekrar ilettim..a mailini b mailine alacağız sadece ...

Baskaları yazılımsal ile ilgili destekten mesaj yazıyorsa bunun önceliği olamaz onlar benden fazla para ödemiyor ??????

Forumları bırakında biraz destekteki mesaj yıgılmalarını önletyin.Hem dersiniz yok forumda sunu kullanmam bunu kullanmam burdaki mesajlara max.1 saat cevap var.Kendi ebsitenizdeki destekten atılan mesajlara 12 saat olmasına rağmen cevap yok ?Kalan bütün gün ve haklarımın baska mail adresine alınmasını talep ediyorum ?

Destekten bildirdim durumu ??

Merhaba Arkadaşlar,

15 dakika önce ip adresli belli bir kişi tarafından kendi bilgisayarından bir işlem olarak 1 dakikada 1 milyon isteği youtube.com'a göndermek istedi. Bizim sistem bunun youtube.com'a gitmesini tabiki engelledi. Ve otomatik kendine korumaya aldı. Şimdi makinalarımıza saldırmaya başladı. Makinalarımıza firewall ekleniyor. 12:30 - 13:30 arası offline durumunda olacağız.

Merhaba Arkadaşlar,

15 dakika önce ip adresli belli bir kişi tarafından kendi bilgisayarından bir işlem olarak 1 dakikada 1 milyon isteği youtube.com'a göndermek istedi. Bizim sistem bunun youtube.com'a gitmesini tabiki engelledi. Ve otomatik kendine korumaya aldı. Şimdi makinalarımıza saldırmaya başladı. Makinalarımıza firewall ekleniyor. 12:30 - 13:30 arası offline durumunda olacağız.

bu belli kişiyi açıklayın hocam gerekenleri yapın yani tamda ünlemleri temizlicektim

Merhaba Arkadaşlar,

Peki hocam geçmiş olsun hepimize Firewall eklendikten sonra yetki olayı kısmı düzelecekmi :confused::confused::confused:

o istek engellenmeseydi çok kötü şeyler olabilirdi.Geçmiş olsun herkese

youtube ile uğraşmak yetmiyor birde bu anasıyla tanışmayı karşılıklı çekirdek çıtlatmayı çok istediğim oğlanlarla uğraş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri