Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] telifli videolar kısmındaki bu hata nedir ? An itibariyle aldım hemen yazmak istedim saldırı mı var acaba :S

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/videom/public_html/teliflivideolar.php on line 696

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam yok bu gerçekten çok can sıkıcı adamı sinir ediyor. Tam bilmiyorum ama şifre koruma ile ilgisi var gibi. Yeni eklediğim kanalıma Vidyo emri verip yatıcaktım ama yapamıyorum malesef. :(

"Lütfen bu kanalınızın şifresini kanallarım sayfasından giriniz. Sorun yaşamaya devam ederseniz deskten bölümünden bildiriniz."

Şimdi fark ettim bu hata sadece telif kontrolünde çıkıyor hocam. Kanala şu an vidyo atabiliyorum.

Hocam mümkünse kanal mail ve şifrenle birlikte yazarmısı. Kanal şifresinin tek kullanıldıgı yer telifli videolar ve video ortası reklamdır.

hocam benim kanallarin birisi sifrelerini degistirmis
duman oldum özgünlestirme icin kullaniyordum

Destekden yazarmısın hocam. İnceleme yapmak isterim.

Hocam mümkünse kanal mail ve şifrenle birlikte yazarmısı. Kanal şifresinin tek kullanıldıgı yer telifli videolar ve video ortası reklamdır.

Destekden yazarmısın hocam. İnceleme yapmak isterim.

hocam ben kontrollerimi yaptim bir kanal'i almislar
digerlerinin sifrelerini degistirdim onlar ulasmadan
siz bi incelemenizi sonuclayin yazdim destekden
eski kanal diye birisinden almistim bu kanali o zaman o arkadasla irtibata geceyim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] telifli videolar kısmındaki bu hata nedir ? An itibariyle aldım hemen yazmak istedim saldırı mı var acaba :S

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/videom/public_html/teliflivideolar.php on line 696

Token verilen hesapla, mail uyuşmuyorsa kontrolü yanşış yerde yapıyorsunuz ve yönlendirici mesaj ekledim.

yaklaşık 12 saatdir 120 videonun yüklenmesini bekledim ort 5 6 dk uzunlukta şimdi bitti videolar kontrol yaptırdım sadece 20 25 tanesi dolar oldu onlarında isimleri gelmedi rakamda kaldı ağlayımı napayım ben ya :(

yaklaşık 12 saatdir 120 videonun yüklenmesini bekledim ort 5 6 dk uzunlukta şimdi bitti videolar kontrol yaptırdım sadece 20 25 tanesi dolar oldu onlarında isimleri gelmedi rakamda kaldı ağlayımı napayım ben ya :(

Merhaba hocam,

Yavaş işlem göremiyorum. Bekleyen videolar bölümünden kontrol ediniz 6 dk aralıklı olabilir. Çünkü sistem onu önerir. Uzun videolarda youtube iletişimi kesip kendi yüklüyor bizde id yi öğrenemdiğimiz için yarıda kalıyor. Yarın düzenliycem inş

videoyap saçmalatmaca eğer doğru anladıysam :)
Bu kanalınız hangisidir? Tokenı farklı kanal için oluşturmuşsunuz, mail adresinizi farklı kanal için girmişsiniz.

Token Oluşturduğunuz Kanal : aynı
Şuanda Kontrol Edilen Kanal :aynı

Lütfen kanallarım bölümünden hangisinde hata yaptıysanız onu düzeltiniz. Token ile kanal mailleriniz uyuştugunda bu kontrolü düzgün yapmış olursunuz. Eğer kontrol edilen kanalınız hatalıysa siz bu hesaba ait bir alt kanalı eklemek istiyorsanız. Alt kanal ekleme işleminin anlatımı için tıklayınız.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] şu hataya bir baksan diyorum..

arkadaşlar kendi kanalınızı kopyalayıp para kazanma yapan var mı yani bir sıkıntı oluyor mu? acil BİLEN varsa söylesin lütfen

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamdestekten önemli bişey yazdım bi inceleyebilir misiniz, adsense pub id leri silnmiş görünmüyor. adsense de kanallar da sağlam. dün görünen pub geceden beri görünmüyor. benim bildiğim adsenseler silinmiyor değiştirilebiliyordu.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu ünlem olayına bişeyler yapacakmısınız ? Çünkü çerçeve artık neredeyse işe yaramıyor. En azından kendi çerçevimizi eklesek belki biraz daha ünlem riski düşebilirç dün yüzde 25 çerçeve eklediğim videolardan 150 tane flndı sadece 20 tane dolar oldu ve videolar kısaydı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu ünlem olayına bişeyler yapacakmısınız ? Çünkü çerçeve artık neredeyse işe yaramıyor. En azından kendi çerçevimizi eklesek belki biraz daha ünlem riski düşebilirç dün yüzde 25 çerçeve eklediğim videolardan 150 tane flndı sadece 20 tane dolar oldu ve videolar kısaydı

ünlem oranı nedense son 2 gün arttı arkadaş 100de 70 yakardım 100de 20ye geri döndüm enteresan

Token verilen hesapla, mail uyuşmuyorsa kontrolü yanşış yerde yapıyorsunuz ve yönlendirici mesaj ekledim.

hocam oto kontrolden kaynaklanan kapanmalar devam ediyor mu ? Ben otoya almak istemiyorum çünkü random yapmadın bi 2 saatte kontol etsin bi 6 saatte sürekli değişken olsun diye bunu öneri olarak yazdım ama hala sabit bunun için bir şey düşünüyor musun ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamdestekten önemli bişey yazdım bi inceleyebilir misiniz, adsense pub id leri silnmiş görünmüyor. adsense de kanallar da sağlam. dün görünen pub geceden beri görünmüyor. benim bildiğim adsenseler silinmiyor değiştirilebiliyordu.

Merhaba hocam,

destekden inceleyeceğim. Olay şu şekilde meydana geliyor genellikle. Youtubeda gezinirken sizdede olur arada sırada sayfa error verir veya kilitlenir. İşte makinamızda adsense kimlik noyu yani para kazanmayıda açmaya bakarken youtue error vermişse silinmiştir. Tekrardan üzerine tıklayınca geliyor mu o önemli hocam. Sırayla cevapları veriyorum arkadaşlar.

Merhaba hocam,

Ünlem geçme konusunda youtube yük olmadan benim serverlarım üzerinde birşeyler olabilir. Çerçeve olayıyla geçemiyorsa sizinde çerçeveniz olsa birşey değiştirmez ki hocam. Çünkü o alan onu etkilemiyorsa eğer yan tarafı pembede olsa etkilemeyecektir. Youtube harici site botlarını arttırmakla uğraşıyorum. Onları kullanmanız daha az ünlem sağlatacaktır.

@Web_Scripti hocam team ile size acilden 2 mesaj attım..kontrol eder misiniz..

Cevapladım hocam. Şirketti bilgisayarım Mac olduğu için team bulunmuyor. Belki ios için team vardır ama bulamadım hocam. Amcal gece sayfalama olayına bakabiliriz. 2 üyeliğiniz var galiba bu nedenle konuşma hatlarımız karışmış. Yardım - Videoyap.com gelirseniz görüşelim hocam.

ünlem oranı nedense son 2 gün arttı arkadaş 100de 70 yakardım 100de 20ye geri döndüm enteresan

Aslında hocam hep yüksekdi. 1 haftadır ünlem oranı düşmüştü. Geri ayarını yükselttiler. Sanki ses kısıp açıyor gibiler.

hocam oto kontrolden kaynaklanan kapanmalar devam ediyor mu ? Ben otoya almak istemiyorum çünkü random yapmadın bi 2 saatte kontol etsin bi 6 saatte sürekli değişken olsun diye bunu öneri olarak yazdım ama hala sabit bunun için bir şey düşünüyor musun ?

Merhaba hocam,

mantıklı bulmuştum ama sistemimin alt yapısı buna şuanda müsait değl bu nedenle 1-2 güne kadar ancak yapabilirim. Anında yapmam mümkün değil hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam tekrar merhaba ben sorunu buldum para kazanmalar gitmiş ama videoyap o uyarıyı vermiyor. kodlarda biraz eksik kalan yerler olabilir herhalde o konuda.tekrar üzerine tıklayınca gelmiyor hocam.

Merhaba hocam,

destekden inceleyeceğim. Olay şu şekilde meydana geliyor genellikle. Youtubeda gezinirken sizdede olur arada sırada sayfa error verir veya kilitlenir. İşte makinamızda adsense kimlik noyu yani para kazanmayıda açmaya bakarken youtue error vermişse silinmiştir. Tekrardan üzerine tıklayınca geliyor mu o önemli hocam. Sırayla cevapları veriyorum arkadaşlar.

Merhaba hocam,

Ünlem geçme konusunda youtube yük olmadan benim serverlarım üzerinde birşeyler olabilir. Çerçeve olayıyla geçemiyorsa sizinde çerçeveniz olsa birşey değiştirmez ki hocam. Çünkü o alan onu etkilemiyorsa eğer yan tarafı pembede olsa etkilemeyecektir. Youtube harici site botlarını arttırmakla uğraşıyorum. Onları kullanmanız daha az ünlem sağlatacaktır.

Cevapladım hocam. Şirketti bilgisayarım Mac olduğu için team bulunmuyor. Belki ios için team vardır ama bulamadım hocam. Amcal gece sayfalama olayına bakabiliriz. 2 üyeliğiniz var galiba bu nedenle konuşma hatlarımız karışmış. Yardım - Videoyap.com gelirseniz görüşelim hocam.

Aslında hocam hep yüksekdi. 1 haftadır ünlem oranı düşmüştü. Geri ayarını yükselttiler. Sanki ses kısıp açıyor gibiler.

Merhaba hocam,

mantıklı bulmuştum ama sistemimin alt yapısı buna şuanda müsait değl bu nedenle 1-2 güne kadar ancak yapabilirim. Anında yapmam mümkün değil hocam

bi kaç arkadaş daha yazmıştıda kendi çerçevemizi eklersek daha iyi olur gibisinden ben:de yazayım dedim tekrardan , keske farklı bişeyler olsa da şu illetden kurtulsak ağız tadıyla video yükleyebilsek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri