Merhaba hocam,
destekden inceleyeceğim. Olay şu şekilde meydana geliyor genellikle. Youtubeda gezinirken sizdede olur arada sırada sayfa error verir veya kilitlenir. İşte makinamızda adsense kimlik noyu yani para kazanmayıda açmaya bakarken youtue error vermişse silinmiştir. Tekrardan üzerine tıklayınca geliyor mu o önemli hocam. Sırayla cevapları veriyorum arkadaşlar.
Merhaba hocam,
Ünlem geçme konusunda youtube yük olmadan benim serverlarım üzerinde birşeyler olabilir. Çerçeve olayıyla geçemiyorsa sizinde çerçeveniz olsa birşey değiştirmez ki hocam. Çünkü o alan onu etkilemiyorsa eğer yan tarafı pembede olsa etkilemeyecektir. Youtube harici site botlarını arttırmakla uğraşıyorum. Onları kullanmanız daha az ünlem sağlatacaktır.
Cevapladım hocam. Şirketti bilgisayarım Mac olduğu için team bulunmuyor. Belki ios için team vardır ama bulamadım hocam. Amcal gece sayfalama olayına bakabiliriz. 2 üyeliğiniz var galiba bu nedenle konuşma hatlarımız karışmış.
Yardım - Videoyap.com gelirseniz görüşelim hocam.
Aslında hocam hep yüksekdi. 1 haftadır ünlem oranı düşmüştü. Geri ayarını yükselttiler. Sanki ses kısıp açıyor gibiler.
Merhaba hocam,
mantıklı bulmuştum ama sistemimin alt yapısı buna şuanda müsait değl bu nedenle 1-2 güne kadar ancak yapabilirim. Anında yapmam mümkün değil hocam