Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Betler telifli videolar bölümü için tokendab tapılacakları aktif edicem. Ünlem geçme dahil. Kapanan kanal sayısı durdu diyebilirim. Bir çok üyem daha videoyap hesabına girip kötü haberi almamış. Neredeyse herkes botumu kullanıyor. Sistemimde hatalar varmıydı vardı. Kanal şifrelerini kaldırdım sadece token olacagı için.

Betler telifli videolar bölümü için tokendab tapılacakları aktif edicem. Ünlem geçme dahil. Kapanan kanal sayısı durdu diyebilirim. Bir çok üyem daha videoyap hesabına girip kötü haberi almamış. Neredeyse herkes botumu kullanıyor. Sistemimde hatalar varmıydı vardı. Kanal şifrelerini kaldırdım sadece token olacagı için.

bekliyoruz hocam sıkmayın canınızı

Oto kontrol bölümünü kullanmadıgım için galiba kanalalrım saglam geçmiş olsun herkese

Herkese geçmiş olsun. Hocam kanal şifrelerini değiştirmeyi önerdiniz hepsini değiştiriyorum tek tek ancak daha sonra yeniden girip tokenleri değiştirmek gerekecek mi acaba ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bir de alt kanalların şifresi nasıl değişiyor bile var mı acaba ? Ana mail kapandı alt kanalların şifresini değişemiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aynı g mailin altında 3 kanal vardı 2si kapandı 1 i kapanmadı kapananların ortak noktası kontrol edilmeleriydi diğer kanalı manuel bile kontrol ettirmemiştim

oto kontrol yapısı kesinlikle değişmesi lazım umarım bu kötü zamanlarında telafisini yapar üstad video hakkı vermesede olur ama kesinlikle gün vermeli...

Edit: Farketmemişim vermiş

Son düzenleme:
+1
adam daha sistemi tam oturtup bazı bugları düzeltmeden millet başlıyor yok bunu geliştir yok şunu ekle bunu ekle. yahu adamı deli ediyorlar...
hele bir bekle herşey düzelsin yerli yerine otursun, görelim bir eksiği sorunu varmı botun ondan sonra geliştirme aşamasına geçilir.

her ay iki kez sıfırdan hesap açmaktan bıkmadınız mı da geliştirmek için fikir verip duruyorsunuz.

@Web_Scripti 'de de suç var az da olsa. herşeye tamam olur yaparız diyor neredeyse. bırak olmaz bu şekilde kalacak bot stabil çalışır vaziyette deyiver bir kere de.

daha hala bir sürü sorun yaşanmakta botla ilgili, çeşit çeşit hatalar alıyoruz. bunları halletmeden milletin tavsiyelerine bence kulak verilmemeli ve askıya alınmalı fikir alışverişi.

millet can haliyle ne dediğini biliyormu, tabiki isyan edecek, tabiki öneri de bulunaca adam belki o kanaldan günlük 200-300 her neyse kazanıyordu belki kredisini ödüyor evini geçindiriyordu, senin tuzun kuru galiba kazanmıyorsun çok kaybın yok ondan savunuyorsun, günlük 1000 tl kazanan kanalın kapansaydı şimdi o yazdğının yerine bot sahibine kim bilir neler yazardın.. Onun için otur empati kur milletin kaybı var acısı büyük iyisimi mantıklı yorum yap.

Hadi hayirli olsun yine gitti emekler bu ayda baslayamadim kazanmaya

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

BÜYÜK HARFLERLE YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. AMA ÖNEMLİ BİR KONU.

KANALLARI KAPANAN ARKADAŞLAR KANALLARINI DAHA ÖNCE KULLANMADIKLARI BİR PC VE İNTERNET İLE AÇSINLAR. TÜM VİDEOYAP VE YT KANAL AYARLARINI KANALLARINI AÇTIKLARI YERDEN YAPIP İŞLERİNİ BİTİRSİNLER.

hER ZAMAN KULLANDIKLARI PC VE İNTERNETTEN KESİNLİKLE KANALLARINA GİRMESİNLER.

BU ŞEKİLDE KANAL KAPANMLARINDAN KURTULABİLİRSİNİZ.

BÜYÜK HARFLERLE YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. AMA ÖNEMLİ BİR KONU.

KANALLARI KAPANAN ARKADAŞLAR KANALLARINI DAHA ÖNCE KULLANMADIKLARI BİR PC VE İNTERNET İLE AÇSINLAR. TÜM VİDEOYAP VE YT KANAL AYARLARINI KANALLARINI AÇTIKLARI YERDEN YAPIP İŞLERİNİ BİTİRSİNLER.

hER ZAMAN KULLANDIKLARI PC VE İNTERNETTEN KESİNLİKLE KANALLARINA GİRMESİNLER.

BU ŞEKİLDE KANAL KAPANMLARINDAN KURTULABİLİRSİNİZ.

alakası bile yok aynı g maile ait 3 alt kanaldan 2si kapandı 3ünün içinde çirit atardım 1 haftadır son kanal neden kapanmadı o zaman?

alakası bile yok aynı g maile ait 3 alt kanaldan 2si kapandı 3ünün içinde çirit atardım 1 haftadır son kanal neden kapanmadı o zaman?

Benimde o şekilde kapanmayan kanallarım var. Önceki furyada neredeyse tüm kanallarım gitti. Geriye 4 kanalım kaldı. birini videoyap ta bıraktım diğerlerini video yaptan ayırdım. Ayırdıklarımdan biri sonra uçtu.

Bazı kanalların neden ayakta bazılarının neden kapandığını açıklamak çok zor.

Gerçek olan bir şey var ise oda şudur. Videoyap yada her hangibir sebepten yt ye yakalandıysanız iflah olmuyor kanallarınız.

Benim önerim şimdilik en iyi çözümdür spam dan kapanmalara karşı.

Benimde o şekilde kapanmayan kanallarım var. Önceki furyada neredeyse tüm kanallarım gitti. Geriye 4 kanalım kaldı. birini videoyap ta bıraktım diğerlerini video yaptan ayırdım. Ayırdıklarımdan biri sonra uçtu.

Bazı kanalların neden ayakta bazılarının neden kapandığını açıklamak çok zor.

Gerçek olan bir şey var ise oda şudur. Videoyap yada her hangibir sebepten yt ye yakalandıysanız iflah olmuyor kanallarınız.

Benim önerim şimdilik en iyi çözümdür spam dan kapanmalara karşı.

2 farklı noktaları vardı son kanalı manuel bile kontrol ettirmedim vede adsenseye bağlı değildi acaba aynı adnsesedeki kanallarımı döktüler ne yaptılar

bende daha konuyu yeni okuyorum bugün kontrol ettim benim kanallarım 15 gündür hiç bir sorun olmayan kanallar bot a sadece video ortası reklamları aktif etmek için bağladım oto kontrol hiç yaptırmamıştım an itibari ile 7 kanalım gitti hayırlı uğurlu olsun bu nasıl iş..........

2 farklı noktaları vardı son kanalı manuel bile kontrol ettirmedim vede adsenseye bağlı değildi acaba aynı adnsesedeki kanallarımı döktüler ne yaptılar

Kesinlikle aynı adsenseye bağlı kanallar gidiyor. Sadece kendi telefonumla çektiğim özgün kanalım bile gitti.

Hep aynı şeyi yazıyorum ama bir kere sıfırlanıp temizlenmeden devam etmek çok zor. Devam etmeyi başarsanızda risk altındasınız. Tüm emekler birden gidiveriyor.

benim kapanan kanallarıma baktım hemsınde spamdan dıyor adamlar artık bımlemıs benı botla ınanın alakalı degıl ya pc guzel bır format atım ip degısecen yada vıdeo yuklerken cok dıkkatlı sececen yukledıgımız vıdeolarda devamlı telıf gelıyor oyuzden ben normalde yukledım kanal uctu nıye kanalım kapandı cunku spam bır sekılde spam yakaladımı senı pesını bırakmıyor dıyelımkı bır botun var ozgun vıdeo yapıyor yotube nıye kapatsınkı bu kanal kapanması spamdan artık bosa tartısmayın yok botmus yok vds ymıs yok manuel yukluyom bısey olmuyor hıkaye senın spam calısdıgını gordumu anında kapatır istersen gunde tek bır vıdeo yukle manuel hıkaye kımse bota kapahat bulmasın

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı Tiffany J. Huntley YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

burda acıkça 5 kuraldan bahsedıyor bunları buldumu hıç affetmıyor

millet can haliyle ne dediğini biliyormu, tabiki isyan edecek, tabiki öneri de bulunaca adam belki o kanaldan günlük 200-300 her neyse kazanıyordu belki kredisini ödüyor evini geçindiriyordu, senin tuzun kuru galiba kazanmıyorsun çok kaybın yok ondan savunuyorsun, günlük 1000 tl kazanan kanalın kapansaydı şimdi o yazdğının yerine bot sahibine kim bilir neler yazardın.. Onun için otur empati kur milletin kaybı var acısı büyük iyisimi mantıklı yorum yap.

Frenleri bozuk arabanın koltuklarını nasıl değiştirsek daha güzel görünür mantığıyla daha çok kaybedersiniz.

Tüm kaderini YT'nin ellerine teslim eden kişide ne kadar akıllıdır bilemem. YT bugün var yarın yok, hadi yeni bir politika strateji izlediler birşeyler yaptılar ve sizin bu şekilde kazanmanızın önüne geçtiler diyelim bir gün, ne olacak ölecekmi o hayatını YT'ye bağlayan arkadaşlar ?
O gün geldiğinde kime kızacaksın, kimi suçlayacaksın ?

Burada bir daha bu şekilde kapanmalar gerçekleşmesin diye dil döküyorum, öncelik bu olmalı yazılımda. Makyajınızı sonra da yaparsınız.

Kaybetmenin ne olduğunu emin olun o günlük 1000 TL kazanan şahıslardan daha iyi biliyorumdur. Yanlış anlamayın, 2005'de kazanıyordum günlük o parayı kendi işimde ve bir gün geldi iflas ettim. Hırs ve öfke en büyük düşmandır, ben veya buradan bir başkası değil.

abi tam herşey yoluna girdi diyoruz yine kanallar patlıyor. Vallahi bıktırdı artık ya yazık gerçekten yazık bu kadar emeğe

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri