Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkese geçmiş olsun. Hocam kanal şifrelerini değiştirmeyi önerdiniz hepsini değiştiriyorum tek tek ancak daha sonra yeniden girip tokenleri değiştirmek gerekecek mi acaba ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bir de alt kanalların şifresi nasıl değişiyor bile var mı acaba ? Ana mail kapandı alt kanalların şifresini değişemiyorum.
Ana hesapta nasıl değiştiriyorsan aynı şekilde değiştiriyorsun kardeş... ama google üzerinden hesap ismine tıklayınca hesap diyor oradan güvenlik kısmına geliceksin. Oradan değiştirebilirsin. Zaten biliyorsundur aynı değişen birşey yok her google hesabında nasıl değiştiriyorsan hesap şifreni alt kanalda da aynı tüm işlemler google üzerinden.. (Ana kanalın elinde olsaydı yt üzerindende değiştirebilirdin)
Betler telifli videolar bölümü için tokendab tapılacakları aktif edicem. Ünlem geçme dahil. Kapanan kanal sayısı durdu diyebilirim. Bir çok üyem daha videoyap hesabına girip kötü haberi almamış. Neredeyse herkes botumu kullanıyor. Sistemimde hatalar varmıydı vardı. Kanal şifrelerini kaldırdım sadece token olacagı için.
Üstad o kısımları biliyorum fakat güvenlik bölümünde şifre değiştirme kısmı çıkmıyor alt kanal ile giriş yapınca.
YouTube u çileden çıkaran bilinçsiz spam.
(Günde 80 bin video atan arkadaş)
Geçen forumda bi kanal satış konusu açılmıştı. Adam yazmış kanalda 400 video var. Videolar 1 ay önce atılmış. Toplam izlenme 1400 .
1400 nedir arkadaş ya . Sonra youtube kapatinca suçlu youtube oluyor.
Benim bir kanalim kapandı onuda bi arkadas tan almıştım .baska sorun yasamadim
arkadaşlar bu kıyımın ay sonu olduğuna şükür edelim bence.zaten 2 gün kaldı ayın bitmesine.inşallah birdahaki ay sıkıntısız kazançlar almamız dileğiyle yeni oto kontrol sistemini bekliyorum 25 kanalım hazır![]()
Sifreleri değistirmeme rağmen video yöneticisi filan hala eski sifreyle calısabiliyor. İlginç.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam belki şuan gereksiz bi soru ama bu kapanmadan sonra tekrardan gün + hak w.b eklemeler yapmayı düşünüyor musun yoksa neyse o mu olacak ?
5 gün eklendi herkese.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.