Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Video atılırken değil arkadaşlar. Eski telifli videolar bölümünü kullanırken aynı anda giriş yaptırmak sıkıntılıydı. Oda tokensız iş yaptığı içindi. Şuanki sistemde kanalda her türlü işlemi yaparken videoyapda. her türlü aynı anda işlemi yapabilirsiniz. Berkan hocamın geçmiş özellikde kanalına girdiğinde büyük ihtimalle eski telifli videoları çalıştırmasıyla olmuştur. 1.5 yıldır dokunmuyordu o sisteme ama artık dokunuyor diye kaldırdık. Yenisi ilede hiçbir sıkıbtı yaşatmayacak. Çünkü tüm sistem tokenlı Kanal şifresiz token ile yasal olarak işlem yaptırıyoruz

bugün gelirmi parakazanma video ortası reklam üstad

hocam bu token bir cevap verirseniz iyi olur destekten yazdım size ama bakmamısınız çok yogun oldunuzu biliyorum ama bu token tüm sayfalara baktım herkes sormuş nasıl yapılcak nasıl olcak bir anlatım yapın

Error: redirect_uri_mismatch

The redirect URI in the request: http://www.videoyap.com/tokenal.php did not match a registered redirect URI

Learn more
Request Details

That’s all we know.

Son düzenleme:
Hıcam herşey iyi hoş gerçekten yanlız videoları sayı olarak atıyor yaklaşım 200 tane video sildim, nasıl düzeltebılırz bu olayı

Hıcam herşey iyi hoş gerçekten yanlız videoları sayı olarak atıyor yaklaşım 200 tane video sildim, nasıl düzeltebılırz bu olayı

videoyu attıktan sonra, menüden 7. sırada Ünlem Geç(yeni) ye tıkla, sonra video attığın o sayılı kanalının adına tıkla, arkana yaslan :D
ve ya komple Ünlem Geç i kapat Kanallarımdan, o kanına gel Ünlem Geç te Normal Sistem seçili olsun

Yeni ünlem geç ne durumda hocam. Ek olarak komple token olduktan sonra eklenen kanal / kapanan kanal yüzde si nedir

mobil mesaj

sistem ne durumda hocam başlıyabilirmiyiz kanal açıp video atmaya?

Hocammmmmmmmm allahın adını verdim nezaman duzelcek kaç gundur beklıyoruz :/

kelime aramada videolar çıkmıyor. çalışmadan dolayı mı?

eee arkadaşlar durum nedir kanal açıp başlıyoruz mu?=

ek olarak hocam şu sabitleştir fln bilmem ne olayı vardı onu yapında şu ünlem derdinden kurtulualım

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam kanala yeni attığım videoların hepsi soru işaretinden ünleme düşüyor.Şuanda nasıl bir yol izlemeliyiz.

Merhaba Arkadaşlar,

para kazanma açma işleminde nasıl yapılacagını buldum. Kodlamasınıda yaptım fakat bir kaç sıkıntısı var. Youtube yetkili hocamız ibrahim beysen mesaj bekliyorum. Bu. nedenle gecici olarak para kazanmayı siz açacaksınız. Sonrasında kontrol et dediğinde para kazanması açılmamış, telifli, ünlemli, mükkerer videolar silinecek(işleniyorda olanlar hariç). 2 saate aktif ediyorum sonra sabaha kadar sırasıyla destek cevaplıycam. Video ortası reklam içinde sordum. Youtube kütüphanesinde yasal olarak kodu bulunmuyor veya göremedim. Onun için bir macros yazıcam. Yapabilirsem onuda sisteme entegre edicem.

Diğer sorularınız veya sorunlarla gece ilgilenecegim

Merhaba Arkadaşlar,

para kazanma açma işleminde nasıl yapılacagını buldum. Kodlamasınıda yaptım fakat bir kaç sıkıntısı var. Youtube yetkili hocamız ibrahim beysen mesaj bekliyorum. Bu. nedenle gecici olarak para kazanmayı siz açacaksınız. Sonrasında kontrol et dediğinde para kazanması açılmamış, telifli, ünlemli, mükkerer videolar silinecek(işleniyorda olanlar hariç). 2 saate aktif ediyorum sonra sabaha kadar sırasıyla destek cevaplıycam. Video ortası reklam içinde sordum. Youtube kütüphanesinde yasal olarak kodu bulunmuyor veya göremedim. Onun için bir macros yazıcam. Yapabilirsem onuda sisteme entegre edicem.

hocam şuan kanal açıp video yüklesek bi sıkıntı var mı ? birde şu ünlem olayını yapacakmısınız sabitleştirme fln

Merhaba Arkadaşlar,

hocam kontrolde yine patlamasin kanallaR

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
30 dk ve 1 saat arayla yükleme özelliği getirme şansınız var mı?

Topluca talimat verip, her gün 24 / 48 video atmasını sağlayabiliriz böylece...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri