kapanmalar yıne devam edıyo ve cok can yakıyo
toplu mu kapandı? benim bir kanalım var sağlam duruyo 2 gündür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapanmalar yıne devam edıyo ve cok can yakıyo
toplu mu kapandı? benim bir kanalım var sağlam duruyo 2 gündür
VK'den çok yavaş yüklüyor...
ben o şekilde açıyordum mesela kanallarımı önceden. chrome üzerinden gizli mod dahi kullanmadan açıyordum. cookie vs silmezdim. o kanallar şubattan beri ayakta hiç biri spamdan kapanmadı. ya telif aldı sildim ya da topluluk ihtarı aldı sildim.Hocam peki chrome gizli modda kanal açsak her şeyi o şekilde yapsak bir sorun oluyor mu ?
ben o şekilde açıyordum mesela kanallarımı önceden. chrome üzerinden gizli mod dahi kullanmadan açıyordum. cookie vs silmezdim. o kanallar şubattan beri ayakta hiç biri spamdan kapanmadı. ya telif aldı sildim ya da topluluk ihtarı aldı sildim.
sonra uğraşmak istemediğim için direk 15+ açık, api'si alınmış 20 kanal satın aldım, 2-3 gün arayla hepsine video yükledim. sadece 2 tanesi ayakta kaldı geriye kalanın hepsi gitti.
chrome üzerinden hergün açmıyordum kanal. 2 günde bir açıyordum. tabi açtığım kanallar alt kanaldı.
gizli kod değil hocam gizli mod. gizli moda shift + cmd + N tuşuyla ulaşabilirsin ya da menüden gizli mod seçeneğinden ulaşabilirsin.Hocam gizli kodda nasil aciliyor kanal?
ben o şekilde açıyordum mesela kanallarımı önceden. chrome üzerinden gizli mod dahi kullanmadan açıyordum. cookie vs silmezdim. o kanallar şubattan beri ayakta hiç biri spamdan kapanmadı. ya telif aldı sildim ya da topluluk ihtarı aldı sildim.
sonra uğraşmak istemediğim için direk 15+ açık, api'si alınmış 20 kanal satın aldım, 2-3 gün arayla hepsine video yükledim. sadece 2 tanesi ayakta kaldı geriye kalanın hepsi gitti.
chrome üzerinden hergün açmıyordum kanal. 2 günde bir açıyordum. tabi açtığım kanallar alt kanaldı.
gizli kod değil hocam gizli mod. gizli moda shift + cmd + N tuşuyla ulaşabilirsin ya da menüden gizli mod seçeneğinden ulaşabilirsin.
gizli modda sayfayı kapatınca bütün cookieler silinir. normal modda cookieler biriktirilir ve manuel olarak silmek gerekir, gizli mod bu yönden kolaylık sağlıyor. o yüzden tercih edilir.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben yt to yt çalışmıyorum ana sayfada bilgisayardan manuel yükleme özelliği tekrardan ne zaman aktif olacak bir zahmet açıklayın artık. dün bu özelliği kapattınız birdaha açıklama olmadı. sizden gelecek haberi bekliyoruz.
Merhaba Arkadaşlar,
Anasayfadan video yüklerken 100 saniyeden çok sürecek bir işlemse 100. saniyede işlemi durduruyor ve devamı gelmiyor. Neredeyse tüm günüm buna gitti. İşin farklı boyutu neyin 100. saniyede durdugunuda anlayamadım. Pazar olması nedeniyle datacenterda desteği tam veremiyor
Hocam bilgisayardan maneul yüklüyorsanız botu neden kullanıyorsunuz? Bot zaten kendi serverına çekmek için sizin interneti kullanıcak yine yavaş olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.