Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam bot süre dondururmusunuz dedim 10 saat sürdü dün akşam süremi açarmısınız dedim 10 saat geçti tamam siz program yazıyonuz forumla ilgileniyorsunuzda diğer destekde çalışan 2 arkadaş bir süre açmaya yetkisi yokmu

Hocam şimdi para kazanmayı açma olayı hakkında kısa bi acıklama yaparmısınız adsense, partner açabiliyor mu?

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba hocam,
Tabiki partnerlardada para kazanma açılacak öncesi gibi adsense ve partner kanal kullanımı arasında fark olmayacak

sitede çalışma mı var hocam.. ?...istatistiklere bakamıyorum..video yükleyemiyorum..

Merhaba hocam belki anlık o zaman iş yapmış olabilirim. Yaptığım işleri 1-2 dk lık kesinti olarak yapıyorum.

Aynen hocam dondurması kolay oldu bide aktifleştirsen artık kapanırsa kapansın ne yapalım

Merhaba hocam,

Bugün 50 ye yakın aktifleşme yapılmış bekleyen 38 tane daha var. Gün içerisinde herkese dönüş yapmış olacagız. Hafta sonu destek rezaletine çözüm gerirecegim.

hocam son 1-2 günde olan kapanmaları kanal çekimine bağlıyorum siz ne diyorsunuz. Sonuçta kanal kopyalıyoruz ve şuan ünlem geç olayı da aktif değil. sistem başlık ve etiketlere bakıp aynı kanaldan daha önce açılmış olduğunu görünce spam yaptığımızı direk anlıyor olabilir.

Hocam altta bir mesaj yazdım. Aynen bu konu hakkında.

an itibarı ile bnm de kanallar gene kapatıldı sorun nedir anlamdık gitti

Merhaba hocam,

Hala sitemdeki gezinmelerin %74 ü chrome. Geçen ay %91 di fakat bu oran hala yüksek. Sizde chrome kullanıyorsanız farklı tarayıcı kullanın. Youtube da yaptıgınız son arama nasıl kayıt altına alınıyorsa çekeceginiz video veya kanalda loglanıyor. Youtube da çekeceginiz kanalları a tarayıcısıyla belirliyorsanız. B tarayıcısıyla youtube hesabınıza girişi yapın. Benim sistemim sizin ip vs adresinizi iletmez. Karşı video ve kanalları benim sistemimi kullandıgınız tarayıcıyla youtube hesabınız o tarayıcıda kapalı olarak işlem yapın. Kanallara farklı tarayıcıyla girin.

вєякαη;417639' Alıntı:
Geçmiş olsun hocam bende herhangibir sıkıntı yok

Msrhaba Berkan hocam,

Kapanmayı galiba yaşadın ve atlattın galiba. Yeni yönteminde bir değişiklik mi yaptın?

bu ünlem geç ne zaman aktif olcak hocam ?

Hocam dün ve bugün 3 arkadaş fikir beyan etti. 2 arkadaşımızın önerisindeki sonuçlar olumlu. 2 tipinide aktif etmeyi planlıyorum.

Kapanma bende her üye gibi yaşıyorum sonuçta spam yapıyoruz ama benim kanallarım toplu kapanmıyor. Çözümünü geçen zamanlarda anlatmıştım bazı arkadaşlar saçma bulabilir ama ben bu yöntemden sonra kapanma yaşamadım. Videoyap'taki 25 Slot' a 1 kanal ekliyorum ve yüklemem bitince o slottan kaldırıyorum Slotları zigzag çizerek kullanıyorum örneğin 1. Slottan yüklemem bitince 25. Slota kanal bağlayıp ordan devam ediyorum 25. Slot bitince 8. Slota geçiyorum Son nerdeyse 2,5 haftadır toplu kapanan kanal sayım yok sadece tek tük kapanmalar söz konusu çok nadir.

Ek olarak kanalınızın uzun vadeli olmasını istiyorsanız kanala 1 kaç özgün video atın 1 gün dinlendirin ufakta olsa bir izlenim alsın daha sonra spama başlayın. Çünkü ani olarak hitlenen kanallar da aniden kapanabiliyor. Buna önlem olarak bir kaç tane özgün video yükleyerek kanalı demlemeniz daha sonrasında spama devam edebilirsiniz

Ek olarak : Açılan Gmail İp si ile Yüklenen İp' si aynı olması gerektiğini düşünüyorum !!! Bunun için Gmailleri açarken İp değiştirici Programlar ile Açın ve O İp ile Yükleyin Hiç kapanmadığını daha iyi anlayacaksınız.

Ajanlarada buradan selam olsun ! Youtube olduğu sürece Spam yapmaya devam edeceğim ve Ölüm dışında hayatta herşeyin bir çaresi yolu yordamı vardır

Son düzenleme:
Hocam ben deneme süresi istemiştim siteden destek bölümündende yazdım 2 gün önce fakat geri dönüş yapmadınız.bugün tekrar yazdım beklemedeyim hala

Merhaba hocam,
Tabiki partnerlardada para kazanma açılacak öncesi gibi adsense ve partner kanal kullanımı arasında fark olmayacak

Merhaba hocam belki anlık o zaman iş yapmış olabilirim. Yaptığım işleri 1-2 dk lık kesinti olarak yapıyorum.

Merhaba hocam,

Bugün 50 ye yakın aktifleşme yapılmış bekleyen 38 tane daha var. Gün içerisinde herkese dönüş yapmış olacagız. Hafta sonu destek rezaletine çözüm gerirecegim.

Hocam altta bir mesaj yazdım. Aynen bu konu hakkında.

Merhaba hocam,

Hala sitemdeki gezinmelerin %74 ü chrome. Geçen ay %91 di fakat bu oran hala yüksek. Sizde chrome kullanıyorsanız farklı tarayıcı kullanın. Youtube da yaptıgınız son arama nasıl kayıt altına alınıyorsa çekeceginiz video veya kanalda loglanıyor. Youtube da çekeceginiz kanalları a tarayıcısıyla belirliyorsanız. B tarayıcısıyla youtube hesabınıza girişi yapın. Benim sistemim sizin ip vs adresinizi iletmez. Karşı video ve kanalları benim sistemimi kullandıgınız tarayıcıyla youtube hesabınız o tarayıcıda kapalı olarak işlem yapın. Kanallara farklı tarayıcıyla girin.

Msrhaba Berkan hocam,

Kapanmayı galiba yaşadın ve atlattın galiba. Yeni yönteminde bir değişiklik mi yaptın?

Hocam dün ve bugün 3 arkadaş fikir beyan etti. 2 arkadaşımızın önerisindeki sonuçlar olumlu. 2 tipinide aktif etmeyi planlıyorum.

hocam ünlem geç açın artık hiçbirşey istemiyorum kendi rastgele 2 video attım ikiside $ yandı sonra bottan 10 video attım 9 ünlem yandı bitirdi beni ünlem az video attığım halde bu şekilde

вєякαη;417688' Alıntı:
Kapanma bende her üye gibi yaşıyorum sonuçta spam yapıyoruz ama benim kanallarım toplu kapanmıyor. Çözümünü geçen zamanlarda anlatmıştım bazı arkadaşlar saçma bulabilir ama ben bu yöntemden sonra kapanma yaşamadım. Videoyap'taki 25 Slot' a 1 kanal ekliyorum ve yüklemem bitince o slottan kaldırıyorum Slotları zigzag çizerek kullanıyorum örneğin 1. Slottan yüklemem bitince 25. Slota kanal bağlayıp ordan devam ediyorum 25. Slot bitince 8. Slota geçiyorum Son nerdeyse 2,5 haftadır toplu kapanan kanal sayım yok sadece tek tük kapanmalar söz konusu çok nadir.

Ek olarak kanalınızın uzun vadeli olmasını istiyorsanız kanala 1 kaç özgün video atın 1 gün dinlendirin ufakta olsa bir izlenim alsın daha sonra spama başlayın. Çünkü ani olarak hitlenen kanallar da aniden kapanabiliyor. Buna önlem olarak bir kaç tane özgün video yükleyerek kanalı demlemeniz daha sonrasında spama devam edebilirsiniz

Ek olarak : Açılan Gmail İp si ile Yüklenen İp' si aynı olması gerektiğini düşünüyorum !!! Bunun için Gmailleri açarken İp değiştirici Programlar ile Açın ve O İp ile Yükleyin Hiç kapanmadığını daha iyi anlayacaksınız.

Ajanlarada buradan selam olsun ! Youtube olduğu sürece Spam yapmaya devam edeceğim ve Ölüm dışında hayatta herşeyin bir çaresi yolu yordamı vardır

bu mesajdan sonra para kazanma hedefi olan payıı alır burda.

вєякαη;417688' Alıntı:

berkan yani kısacası videoyapa kanal bağlarken
şu şekilde mi bağlayalım
1 6 11 16 21

hocam ünlem geç için bir fikrim var. muhtemelen düşünmüşsünüzdür ama örneğin çerçeve ile geçebiliyoruz şuan. özgün video bölümü gibi olsa. örneğin "kids frame" yazıp saydamı seçsem ve pixel olarak ayarlasam videoma( örnek link : https://www.google.com.tr/search?q=...80&bih=692#q=kids+frame&tbm=isch&tbs=ic:trans)

.sallıyorum 150x150 diyip küçük resimde de hizalasa. ve kanalıma yuklerken seçtigim çerceveyi-resmi arkaplana veya ayarladıgım boyutta videoya işlese hem özgün video olusturmus oluruz hemde eşleşşen,ünlem sorununda ciddi yol katederiz. ektradan,video hızlandırma-yavaşlatma özelliğide eklenirse ne ses ne görüntü eşleşeni kalır. çok mu zor pratiğe dökmek? bildigin program aslında ama madem sunucuda işleme tabî olacak en mantıklısı bu sanırım.iyi çalışmalar

dün iki kanal ile deneme yaptım iki si de kapandı. daha sonra clint ve api bölümü dahil bütün kanalları sildim. sonrasında kendi açtığım, içinde kanal olmayan iki gmail ile yeniden clint id ve api alıp hızlı biçimde (YT to YT ) 70 video yükledim yaklaşık 5 saat oldu kanallarda kapanma olmadı. ddün ise 1 saat gibi bir süre zarfında kanallar kapanmıştı.

spamda ünlemin şu an için tel çözümü tam format video değişimi, movie maker tarzı video bölme birleştirme, kırpma + hepsi bir arada, gerekirse her biri için 1 hak gitsin ama bu özellikler bota eklensin. Başka türlü artık 1 dk lik videolara bile unlem gelmeye başladı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam anasayfadan video atmaya çalişinca CAPTCHA kod istiyor bu geçici yöntem mi sürekli böyle mi olacak? kod giriyorum şuan sürekli öyle yüklüyor

hocam captchayı kaldır lütfen, manuel olarak 10 sekme açtım 1 tane bile video yükleyemedim

Merhaba Arkadaşlar,

bende captcha kodu çıkmıyor. Güvenliği biraz fazla abartmış galiba cloudflare sistemi. Hemen ayarlama yapıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam anasayfadan video atmaya çalişinca CAPTCHA kod istiyor bu geçici yöntem mi sürekli böyle mi olacak? kod giriyorum şuan sürekli öyle yüklüyor

hocam captchayı kaldır lütfen, manuel olarak 10 sekme açtım 1 tane bile video yükleyemedim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ana sayfadn pc mizden dosya yukleme siniri kac mb acaba.

Şuanda pc den yükleme mevcut değil hocam ama sınırı yoktu önceki seferde. Sadece güvenlik ayarına takılıyor. Yeni güvenlik sistemini yeni yeni çözüyorum onuda aktif edeceğim kısa sürede.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Ana sayfada video yüklerken sürekli %0 görünüyor fakat 2 3 dk sonra video indirildi yazısı cıkıyor yine %0 görünüyor.

Bana göre şu anda 2 önemli problem mevcut.

En önemlisi,

Sistemde oluşan kısa / uzun süreli kesintiler.

Örneğin, 15 dakika arayla video yükleme talimatı veriyoruz. Beklenmedik bir durum meydana geliyor ve sistem belirli bir süre kapalı kalıyor. Bu süre sonunda, gecikmiş videolar bir anda, toplu olarak yükleniyor ve kanallar anında kapanıyor.

Çok fazla kanalla çalışıyorum. Bu tarz bir problemde kapanan kanallarımın sayısının 100'e yaklaştığı oluyor. Bu da benim için ciddi bir zaman kaybına yol açıyor.

Bu zamana kadar oluşan sorunlardan hiç birisini firmanın suçu ve ihmalkarlığı olarak görmüyorum. Hack ve ddos saldırıları yüzde 100 engellemek imkansız diyebiliriz. Fakat, güvenlik bakımından daha fazla zaman ve bütçe ayırarak bu sorunu minimize edebiliriz diye düşünüyorum.

En azından şöyle bir koruma geliştirilebilirse hiç bir sorun kalmayacak;

Talimat verdiğimiz videolar şayet zamanlanan sürede yüklenmezse, bu videoların yüklenme süresi sistem normale kavuştuğunda yeniden zamanlanmalı. Örneğin, kanala yüklediğimiz son video 15:00'de yüklenmiş ve biz 15 dakika arayla yükleme talimatı vermişiz. Sistem 3 saat arayla askıda kalmış ve 18.00'de tekrar açılmış. Tekrar açıldığında bu sürede biriken tüm videolar toplu yüklenmesin. 18:00'de bir video yüklesin. Kalan biriken videolar 18:15 ve 15 dakika aralıklarla tekrar zamanlansın.

Bu önlem alınırsa, sistem istediği kadar problem yaşasın, çok yoğunluk olsun veya kapalı kalsın, kanallarımız hiç bir zarar görmez.

----------------------

2. kısım ise destek ekibinin yetersizliği.

Destekten geç geri dönüş alınması yüzünden hepimizin bilinçaltında, buraya yazarak daha hızlı çözüme kavuşabileceğimiz sonucu çıkıyor. Destek sistemi buraya mesaj yazmaktan daha zayıf görünüyor.

Artık şifre girmiyoruz sonuçta. Destek ekibine uygun maaş ile eleman alınacağına dair bir iş ilanı açsanız, günde onlarca başvuru alıp seçim yapabilirsiniz. Çözülemeyen teknik bilgiler ve kişisel youtube sorunları (örneğin, kanallarım hep kapanıyor tarzı) için ise, kişilere bu bizi ilgilendiren bir sorun değil diye çekinmeden söylemelisiniz.

----------------------

Sistem çığ gibi büyüyor ve artık herkesi memnun etmek, herkesin kişisel sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışmak imkansız.

Kurumsallıktan taviz vermeden ilerlerseniz ve kuralcı olursanız, zaman zaman her ne kadar memnuniyetsiz kalsakta sonuçta size hak vereceğiz hocam.

Son olarak, tabi bunları yazması kolay. Uygulamak ciddi profesyonellik ve zaman organizasyonu gerektiriyor. Bu konuda söylenebilecek tek şey; Allah size ve tüm ekibinize kolaylık versin.

Teşekkürler.

spamda ünlemin şu an için tel çözümü tam format video değişimi, movie maker tarzı video bölme birleştirme, kırpma + hepsi bir arada, gerekirse her biri için 1 hak gitsin ama bu özellikler bota eklensin. Başka türlü artık 1 dk lik videolara bile unlem gelmeye başladı

ileride olur inşallah hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri