Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hadi ya
Bende saldırı var sandım![]()
Merhaba Arkadaşlar,
şu dakikadan sonra captcha sorunu yaşayan olursa iletirse sevinirim. Güvenlikden captchayı iptal ettim.
Merhaba hocam,
sırasıyla bakıldığı çin destedeki mesjlara silip tekrar yazınca yeniden en altta cevap bekelyen durumuna gidiyor.
videoyaptaki video ortası reklam süreleri kaçtı bilen var mı ?
7:13,14:36,21:42,32:24,41:57
hocam sana zahmet 2 saate kadar yazarmsın
hocam sana zahmet 2 saate kadar yazarmsın
hem de nasıl.video yükleme hızı iyi olmuşda bu güvenlik duvarı biraz can sıkıcı![]()
hem de nasıl.
sağdan soldan linkleri topladım 25 tane, özgünleştiriyordum ki güvenlik duvarı çıktı. kodu girdim geçtim bütün linkler kayboldu işlemi de yapmadı.![]()
haklısın kardeşim bi kaç gündür toplu vb işleri pek yapmıyorum hem ortalığı toparlıyorum hemde toplu hakkımın çoğalmasını bekliyorum.... web_scripti hocam buna bi kolaylık getirir..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,
Amacım sadece kurumsallığa gitmektir. Herkes destekden bir soru soruyor. Cumartesi Pazar destek ekibim çalışamadı. Ben yazılıma bakma durumundayım. Destekden günde 300 mesaj gelirken şuanlarda günde 1000 mesaj geliyor. Amacım kötüye ***ürmek değildir. 3 arkadaş ünlem için öneride bulundu 2 si olumlu sonuç veriyor. 2 sinide ekliyorum sisteme. Bir yandan para kazanmayı açmaya çalışıyorum. Tek hedefim var daha iyiye gitmek. Ama destekde her sorunu %100 çözüp ilerleme oldugu için yavaş ilerliyor. Günde 300 kişiye belki client alımını bizzat yapıyoruz. Herşey otomatik işler bir sistem var desteğide manuel olunca vaziyet bu şekle geliyor. Ekibim 12 yattı. Neredeyse tüm sorular cevaplandı. Ekibimin daha yetkisi olmayan süre ekleme, hak ekleme hesap dondurma açma gibi yetkileri yok. Onları sadece ben yapıyorum. Onlarada yarın loglama ekleyip ekibimin herşeye yapmasına yetki verecegim
Hocam çok çalıştığınızı biliyorum ona rağmen çok olumsuzluk oldu çok kişi botu bıraktı ama ben inancımı yitirmedim.Botun resmen kalesi olan otomatik para kazanma açma telif silme botun kalesidir.İnş kısa sürede yapılır bu konu çok çok önemli para kazanma kapanma olayları kadar önemlidir.
Size inancımız tam bunu tüm samimiyetimle söylüyorum kimse bu kadar sabır etmez size güvendiğimiz içindir diğer arkadaşlar gibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.